meggi_13 08.08.10, 19:58 Oglądacie Słoneczną Sonny ? Ja tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stacey56 Re: Sonny with a chance :D 08.08.10, 20:06 Ja oglądam i mnie się bardzo podoba. Najbardziej lubię Sonny i Chada. Ciekawa z nich para. Ktory odcinek podoba Ci się najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Sonny with a chance :D 08.08.10, 20:28 Też ich lubie Najbardziej ' Falling for the falls(zakochaj sie w falls)' i 'Sonny with a secret'. Drugi chyba jeszcze nie leciał w Polskim DC Odpowiedz Link Zgłoś
stacey56 Re: Sonny with a chance :D 08.08.10, 22:14 Oglądałam także Problem z Pauly, superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr był ten odcinek! Odpowiedz Link Zgłoś
matthew_ Re: Sonny with a chance :D 08.08.10, 22:57 Czasem oglądam jak trafie . To moim zdaniem jest najlepszy serial Disney'a napewno lepszy od Jonasów xd Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Sonny with a chance :D 09.08.10, 13:14 Oglądam. Czekam na jakieś miłosne sceny Sonny i Chada. Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. Re: Sonny with a chance :D 09.08.10, 13:36 Jeszcze mnie nie poje*ało...żeby oglądać wyszczerzoną Demi Lovato,która nie może usiedzieć na du*ie. Odpowiedz Link Zgłoś
marlene _____________ 09.08.10, 13:24 Gra aktorska Demi troszkę mnie podłamuje, bo sądziłam, że Lovato ma zawężone horyzonty jeżeli chodzi o poczucie humoru. Serial jest tak głupi, że aż śmieszny, choć bardzo podoba mi się wątek Sonny i Chad'a. Odpowiedz Link Zgłoś
inka13 Re: Sonny with a chance :D 09.08.10, 14:03 Tak, oglądam. Ale nie na Disney Channel tylko na youtube, bo nie mam od jakiegoś czasu tego kanalu. Na youtube są także przedpremierowe odcinki z napisami polskimi. A tak w ogóle to jest najlepszy serial na Disney Channel. ;D Odpowiedz Link Zgłoś