myshen82 01.08.03, 10:29 Nawet mi sie podoba, chociaz jej teksty sa jeszcze troche naiwne. Mam nadzieje ze sie 'wyrobi', bo ma naprawde swietny glos. Denerwuje mnie tylko ten image niegrzecznej dziewczynki - troche na sile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 10:31 Dla mnie jest za ostra, wolę ostrą punkową jazdę (Pink, Kelly Osbourne). Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: za bardzo metalowa znaczy 01.08.03, 10:33 Avril to kolejny produkt wystawiony na sprzedaż w celu zrobienia DUŻEJ kasy.Nie wierzę w jej buntowniczość,nikt przecież nie jest buntownikiem z wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 10:32 myshen82 napisała: > Nawet mi sie podoba, Mi też. > chociaz jej teksty sa jeszcze troche naiwne. To też mi się podoba ))) > Mam nadzieje ze sie 'wyrobi', bo ma naprawde swietny glos. Tu bym się nie zgodził. Dla mnie głosik ma raczej marny ( choć w czasach Kelly Osbourne trzeba docenić jej umiejętności ) > Denerwuje mnie tylko ten image niegrzecznej dziewczynki - troche na sile Na siłę czy nie, jest zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 10:46 widzialam gdzies jej wystep na zywo, uwierz mi, umie spiewac i moim zdaniem glos ma dobry. Bede bronic swojej opinii)) Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:03 Na pewno śpiewa lepiej od Kelly, Britney, Alizee itp. ale nie jest to żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.08.03, 11:22 ihopeyouwilllikeme napisał: > Na pewno śpiewa lepiej od Kelly, Britney, Alizee itp. ale nie jest to żadna > rewelacja A ja uważam, że jest to rewelacja. Jej image sceniczny jest naprwde niezły. Utwory (no może nie wszystkie) na plycie są również niezłe. Dlaczego tak często stawiamy młodych wykonawców na przegranej pozycji??? Dajmy jej szanse. Ja wierzę ze Avril nie będzie powtórką braci Hanson i proszę was nie porównujcie jej do nich. Nie ma co ukrywać Avril ma głos i potrafi o wiele więcej od wokalistek, które swoich fanów zdobywają tylko poprzez pokazanie dupska w TV. Ja Avril lubię. Może kiedyś zmienie zdanie ale na pewno nieprędko. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:27 Gość portalu: mimi napisał(a): > Dlaczego tak często stawiamy młodych wykonawców na przegranej pozycji??? Ja się boję, że ona sama się postawi na przegranej pozycji... > Dajmy jej szanse. Niech ona nam da szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: AVRIL LAVIGNE IP: 195.41.66.* 01.08.03, 11:04 Nie widze dla niej przyszlosci - glosik naprawde mizerny. Na dodatek bardzo pospolitej barwy. Kilka chwytliwych kawalkow wiosny nie czyni. Pewnie bysmy wszyscy pospadali z krzeselek jak by sie wydalo jaka machina marketingowa za nia stoi, jak obgaduje sie na zabraniach strategie, co dziewczynka ma mowic, jak sie ma ubierac, kiedy jaki singiel wypuscic, komu i ile zaplacic za promowanie i dobre slowo w magazynie, jak ma wygladac na zdjeciach, w czasie wywiadow, jakiego ma miec chlopca, co ma jesc jak ja zapytaja o jadlospis i jaka ma byc historia jej rodziny. Nie wierzycie? Oczywiscie, wierzycie. I dlatego, ze ludzie maja uszy to wkrotce otrzasna sie z medialnego omamienia i plytki Avril beda do wziecia za zlotowke z koszy dla muzycznych smieci. Za to Arista/BMG wezmie sie za kolejna nastolatke. Wlasnie czytalem, ze pewna pani wypuscila znakomita plytke dla nastolatkow ale sama juz przekroczyla 20 wiec plyta poniosla klape - nikt nie chcial zainwestowac w reklame 'starej' nastolatki mimo ze muzycznie arcydzielo. Swiat jest okrotny. Pamietacie braci Hansonow? Pewnie juz nie. I tu bedzie podobnie. A ze teksty naiwne? Czego sie spodziewac w jej wieku. W koncu Bob Dylan czy Elvis Costello rodzi sie raz na miliard. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:07 > A ze teksty naiwne? Czego sie spodziewac w jej wieku. W koncu Bob Dylan czy > Elvis Costello rodzi sie raz na miliard. Ale przynajmniej sama je pisze, czego np. ja nie potrafię, i za to należy się jej to minimum szacunku... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:08 ihopeyouwilllikeme napisał: > Ale przynajmniej sama je pisze, czego np. ja nie potrafię A kto Tobie pisze teksty?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:11 ilhan napisał: > ihopeyouwilllikeme napisał: > > > Ale przynajmniej sama je pisze, czego np. ja nie potrafię > > A kto Tobie pisze teksty?? ) Zależy o który mój album Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:33 ihopeyouwilllikeme napisał: > ilhan napisał: > > > ihopeyouwilllikeme napisał: > > > > > Ale przynajmniej sama je pisze, czego np. ja nie potrafię > > > > A kto Tobie pisze teksty?? ) > > Zależy o który mój album Ci chodzi. Duety z Santor. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:38 ilhan napisał: > Duety z Santor. Aaaa, ten! Beata oczywiście!!! Podobał Ci się??!! Poooooowiedz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:55 ihopeyouwilllikeme napisał: > ilhan napisał: > > > Duety z Santor. > > Aaaa, ten! Beata oczywiście!!! Podobał Ci się??!! Poooooowiedz!!!! Tak, czadowy. A te teledyski... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 12:00 Teraz szykuje death metalowy projekt. Growluje Maryla Rodowicz, a skrzeczeć będzie Kaja P. To będzie hit!!! Teledyski też będą - tym razem w stylu doomowych Tatu, oczywiście w głównej roli wystąpią ww. Artystki. Nie czekaj - już teraz zamów bezpłatne zdjęcia z sesji nagraniowych!!! Bez cenzury!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:08 To ja nic nie mówię, poza tym że zgadzam się ze wszystkim, co napisał Soso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: AVRIL LAVIGNE IP: 172.16.3.* 01.08.03, 11:05 Avril ?? Świetna jest ! Złośliwi twierdzą, że to muzyka dla zbuntowanych nastolatek - mi się akurat bardzo podoba a kawałkiem I'm With You pokazała klasę !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: AVRIL LAVIGNE IP: 195.41.66.* 01.08.03, 11:48 Oczywiscie, wierzycie takze, ze sama pisze teksty. W USA i nie tylko sa agencje, ktore kupuja za grosze teksy i muzyke od ludzi z ulicy razem z wszelkimi prawami do ich pozniejszej odsprzedazy wielkim i malym gwiazdom rocka. Byl nawet film o tym. Wystarczy, ze agent Avril przejrzy/przeslucha ze 100 takich demo i wygrzebie cos dla malej i jest dobrze. Pewnie, moze i ona cos pisze i moze tylko cos poprzerabia by miec sie lepiej. Ale to juz naprawde nie jest konieczne. Od czego producent. Czy Daniele Steele pisze te wszystkie swoje 'powiesci' czy jest to firma, nazwisko, a studenci tamtejszej anglistyki dorabiaja na boku piszac nocami nowe bestselery. W koncu, na boga, co takiego nadzwyczajnego widzicie w Complicated? A znacie rozmowe z Tina Turner o jej 'osobistej' plycie. To bylo tak, ze trzeba bylo zdyskontowac sukces 'Private dancer'. Tina chciala cos przekazac od siebie, podzielic sie wlasnymi doswiadczeniami, obnazyc sie czy to co tam sobie chcecie. Pogadala z Brittenem i ten machnal dla niej kilka 'osobistych' piosenek. Roznica tylko taka, ze Tina Turner nie chciala i nie musiala wklejac swego nazwiska pod te kompozycje i powstala plyta bardzo 'osobista' choc pod innymi sztandarami. I chwala jej za to. Ale nie wszyscy sa tacy. Wzgledy marketingowe czasami biora gore i powstaja 'autorskie' plyty. W koncu lepiej sie sprzedaje album gniewnej nastolatki, ktora sama splodzila butne teksty niz to samo ale z informacja, ze tekst pisal lysiejacy 50-letni zawodowiec. Mlodzi nie lubia lipy i wola, ze pisze Avril. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.03, 11:34 Żenada do sześcianu w pełnej krasie. I jeszcze to pozowanie na zbuntowaną rocmenkę. Jak ją widzę, to pojawia się na mojej twarzy uśmiech politowania. Dla mnie nie różni się niczym od Britney Spears, czy innego gówna. Po prostu szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:39 Gość portalu: Hollow napisał(a): > Dla mnie nie różni się niczym od Britney Spears, czy innego gówna. W takim razie sam jesteś żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.03, 12:37 ihopeyouwilllikeme napisał: > Gość portalu: Hollow napisał(a): > > > Dla mnie nie różni się niczym od Britney Spears, czy innego gówna. > > W takim razie sam jesteś żenada. No widzisz jak to jest. Dla mnie ty jesteś strasznym cieciem, jeżeli jeżeli ci się takie coś podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 04.08.03, 14:08 Gość portalu: Hollow napisał(a): > No widzisz jak to jest. Dla mnie ty jesteś strasznym cieciem, jeżeli jeżeli > ci się takie coś podoba. Myślę, że na tym możemy zakończyć wzajemną wymianę uprzejmości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.acn.pl 01.08.03, 11:39 Mi sie podobuje, bo ma naprade fajny glos i potrafi spiewac. O urodzie sie nie wypowiadam, ale zdradze wam ze bez make-upu wyglada nie za ciekawie Pioseneczki takie sobie, chociaz zdecydowanie wole "loosing Grip" od glupawego skatera boi czy jak mu tam. Tzn nie to zebym sie zachwycal ale w wolnej chwili mozna posluchac chwile. A w ten naciagany image nie wierze...Avril jako sakterka i punk (?) ))) Paniena sie przyznala, ze owszem jest "skaterem" ale nie potrafi jezdzic na deskorolce (sic!) Reasumujac, glos i muzyka owszem, reszta sucks ! pzdr Greg Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:51 Wydaje mi się, że jeszcze nie jest tak deathmetalowa jak Kaja Pasztetalska, ale to dopiero pierwsza płyta. Na razie uczestniczy w czarnych mszach pod okiem Christiny Aguilery, więc jest szansa, że się rozkręci. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 12:11 jasne wolelibyscie, zeby upodobnila sie do Agilery i Oricco i wtopila w tlum lasek potrzasajacych dupami. ja wierze ze sie jeszcze 'wyrobi' i pokaze na co ja stac slyszeliscie jak spiewa 'Knocking on heaven's door'? prosto, bez ozdobnikow - ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.08.03, 12:30 Jeśli chodzi o "Knocking on heavens door" to jestem pod wrażeniem. Tylu wokalistów próbowało juz zrobic coś z tym kawałkiem ale tylko niewielu się to udało. Avril wykonuje go doskonale. Nikt mnie nie przekona, że jest to klejna Britney... Ludzie spójrzcie i posłuchajcie tej dziewczyny!!! Ona jest naprawde świetna i choć wielu nie chce w to uwierzyc może z niej wyrosnąć niesamowita artystka. Ma potencjał i możliwości głosowe. Ja tam w nią wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasyx Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 12:54 Dla mnie trochę za niska. Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 17:51 Gość portalu: Kasyx napisał(a): > Dla mnie trochę za niska. dla mnie za chuda, Z takiej J.Lo mozna wykroic niezle udka i smaczna piers a tu ???? samo rozno Odpowiedz Link Zgłoś
radio.minus Re: AVRIL LAVIGNE 02.08.03, 18:13 Byłam na jej koncercie w Berlinie i nieźle dała czadu! Ma dziewczę głos, oj ma! ---------- dziennikarka Odpowiedz Link Zgłoś