Dodaj do ulubionych

AVRIL LAVIGNE

01.08.03, 10:29
Nawet mi sie podoba, chociaz jej teksty sa jeszcze
troche naiwne. Mam nadzieje ze sie 'wyrobi', bo ma
naprawde swietny glos. Denerwuje mnie tylko ten image
niegrzecznej dziewczynki - troche na sile
Obserwuj wątek
    • vulture Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 10:31
      Dla mnie jest za ostra, wolę ostrą punkową jazdę (Pink, Kelly Osbourne).
      • vulture za bardzo metalowa znaczy 01.08.03, 10:31
        • login_logout Re: za bardzo metalowa znaczy 01.08.03, 10:33
          Avril to kolejny produkt wystawiony na sprzedaż w celu zrobienia DUŻEJ
          kasy.Nie wierzę w jej buntowniczość,nikt przecież nie jest buntownikiem z
          wyboruwink
    • ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 10:32
      myshen82 napisała:

> Nawet mi sie podoba,

Mi też.

> chociaz jej teksty sa jeszcze troche naiwne.

To też mi się podoba smile)))

> Mam nadzieje ze sie 'wyrobi', bo ma naprawde swietny glos.

Tu bym się nie zgodził. Dla mnie głosik ma raczej marny ( choć w czasach Kelly
      Osbourne trzeba docenić jej umiejętności smile)

> Denerwuje mnie tylko ten image niegrzecznej dziewczynki - troche na sile

Na siłę czy nie, jest zajebisty
      • myshen82 Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 10:46
        widzialam gdzies jej wystep na zywo, uwierz mi, umie
        spiewac i moim zdaniem glos ma dobry. Bede bronic swojej
        opiniiwink))
        • ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:03
          Na pewno śpiewa lepiej od Kelly, Britney, Alizee itp. ale nie jest to żadna
          rewelacja.
          • Gość: mimi Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.08.03, 11:22
            ihopeyouwilllikeme napisał:

> Na pewno śpiewa lepiej od Kelly, Britney, Alizee itp. ale nie jest to żadna
            > rewelacja

A ja uważam, że jest to rewelacja. Jej image sceniczny jest naprwde niezły.
            Utwory (no może nie wszystkie) na plycie są również niezłe. Dlaczego tak często
            stawiamy młodych wykonawców na przegranej pozycji??? Dajmy jej szanse. Ja
            wierzę ze Avril nie będzie powtórką braci Hanson i proszę was nie porównujcie
            jej do nich. Nie ma co ukrywać Avril ma głos i potrafi o wiele więcej od
            wokalistek, które swoich fanów zdobywają tylko poprzez pokazanie dupska w TV.
            Ja Avril lubię. Może kiedyś zmienie zdanie ale na pewno nieprędko.
            • ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:27
              Gość portalu: mimi napisał(a):

> Dlaczego tak często stawiamy młodych wykonawców na przegranej pozycji???

Ja się boję, że ona sama się postawi na przegranej pozycji...

> Dajmy jej szanse.

Niech ona nam da szansę.
        • Gość: soso Re: AVRIL LAVIGNE IP: 195.41.66.* 01.08.03, 11:04

Nie widze dla niej przyszlosci - glosik naprawde mizerny. Na dodatek bardzo
          pospolitej barwy. Kilka chwytliwych kawalkow wiosny nie czyni. Pewnie bysmy
          wszyscy pospadali z krzeselek jak by sie wydalo jaka machina marketingowa za
          nia stoi, jak obgaduje sie na zabraniach strategie, co dziewczynka ma mowic,
          jak sie ma ubierac, kiedy jaki singiel wypuscic, komu i ile zaplacic za
          promowanie i dobre slowo w magazynie, jak ma wygladac na zdjeciach, w czasie
          wywiadow, jakiego ma miec chlopca, co ma jesc jak ja zapytaja o jadlospis i
          jaka ma byc historia jej rodziny. Nie wierzycie? Oczywiscie, wierzycie. I
          dlatego, ze ludzie maja uszy to wkrotce otrzasna sie z medialnego omamienia i
          plytki Avril beda do wziecia za zlotowke z koszy dla muzycznych smieci. Za to
          Arista/BMG wezmie sie za kolejna nastolatke. Wlasnie czytalem, ze pewna pani
          wypuscila znakomita plytke dla nastolatkow ale sama juz przekroczyla 20 wiec
          plyta poniosla klape - nikt nie chcial zainwestowac w reklame 'starej'
          nastolatki mimo ze muzycznie arcydzielo. Swiat jest okrotny.
          Pamietacie braci Hansonow? Pewnie juz nie. I tu bedzie podobnie. A ze teksty
          naiwne? Czego sie spodziewac w jej wieku. W koncu Bob Dylan czy Elvis Costello
          rodzi sie raz na miliard.

pzdrw

soso
          • ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:07
            > A ze teksty naiwne? Czego sie spodziewac w jej wieku. W koncu Bob Dylan czy
            > Elvis Costello rodzi sie raz na miliard.

Ale przynajmniej sama je pisze, czego np. ja nie potrafię, i za to należy się
            jej to minimum szacunku...
            • ilhan Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:08

> Ale przynajmniej sama je pisze, czego np. ja nie potrafię

A kto Tobie pisze teksty?? wink)
              • ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:11
                ilhan napisał:

> ihopeyouwilllikeme napisał:
                >
                > > Ale przynajmniej sama je pisze, czego np. ja nie potrafię
                >
                > A kto Tobie pisze teksty?? wink)

Zależy o który mój album Ci chodzi.
                • ilhan Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:33

> ilhan napisał:
                  >
                  > > ihopeyouwilllikeme napisał:
                  > >
                  > > > Ale przynajmniej sama je pisze, czego np. ja nie potrafię
                  > >
                  > > A kto Tobie pisze teksty?? wink)
                  >
                  > Zależy o który mój album Ci chodzi.

Duety z Santor.
                  • ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:38
                    ilhan napisał:

> Duety z Santor.

Aaaa, ten! Beata oczywiście!!! Podobał Ci się??!! Poooooowiedz!!!!
                    • ilhan Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:55

> ilhan napisał:
                      >
                      > > Duety z Santor.
                      >
                      > Aaaa, ten! Beata oczywiście!!! Podobał Ci się??!! Poooooowiedz!!!!

Tak, czadowy. A te teledyski...
                      • ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 12:00
                        Teraz szykuje death metalowy projekt. Growluje Maryla Rodowicz, a skrzeczeć
                        będzie Kaja P. To będzie hit!!! Teledyski też będą - tym razem w stylu
                        doomowych Tatu, oczywiście w głównej roli wystąpią ww. Artystki. Nie czekaj -
                        już teraz zamów bezpłatne zdjęcia z sesji nagraniowych!!! Bez cenzury!!!!
          • ilhan Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:08
            To ja nic nie mówię, poza tym że zgadzam się ze wszystkim, co napisał Soso.
        • Gość: Marcel Re: AVRIL LAVIGNE IP: 172.16.3.* 01.08.03, 11:05
          Avril ?? Świetna jest ! Złośliwi twierdzą, że to muzyka dla zbuntowanych
          nastolatek - mi się akurat bardzo podoba a kawałkiem I'm With You pokazała
          klasę !!!!!!!
          • Gość: soso Re: AVRIL LAVIGNE IP: 195.41.66.* 01.08.03, 11:48

Oczywiscie, wierzycie takze, ze sama pisze teksty.
            smile

W USA i nie tylko sa agencje, ktore kupuja za grosze teksy i muzyke od ludzi z
            ulicy razem z wszelkimi prawami do ich pozniejszej odsprzedazy wielkim i malym
            gwiazdom rocka. Byl nawet film o tym. Wystarczy, ze agent Avril
            przejrzy/przeslucha ze 100 takich demo i wygrzebie cos dla malej i jest dobrze.
            Pewnie, moze i ona cos pisze i moze tylko cos poprzerabia by miec sie lepiej.
            Ale to juz naprawde nie jest konieczne. Od czego producent.
            Czy Daniele Steele pisze te wszystkie swoje 'powiesci' czy jest to firma,
            nazwisko, a studenci tamtejszej anglistyki dorabiaja na boku piszac nocami nowe
            bestselery. W koncu, na boga, co takiego nadzwyczajnego widzicie w Complicated?

A znacie rozmowe z Tina Turner o jej 'osobistej' plycie. To bylo tak, ze trzeba
            bylo zdyskontowac sukces 'Private dancer'. Tina chciala cos przekazac od
            siebie, podzielic sie wlasnymi doswiadczeniami, obnazyc sie czy to co tam sobie
            chcecie. Pogadala z Brittenem i ten machnal dla niej kilka 'osobistych'
            piosenek. Roznica tylko taka, ze Tina Turner nie chciala i nie musiala wklejac
            swego nazwiska pod te kompozycje i powstala plyta bardzo 'osobista' choc pod
            innymi sztandarami. I chwala jej za to. Ale nie wszyscy sa tacy. Wzgledy
            marketingowe czasami biora gore i powstaja 'autorskie' plyty. W koncu lepiej
            sie sprzedaje album gniewnej nastolatki, ktora sama splodzila butne teksty niz
            to samo ale z informacja, ze tekst pisal lysiejacy 50-letni zawodowiec. Mlodzi
            nie lubia lipy i wola, ze pisze Avril.

pzdrw

soso
    • Gość: Hollow Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.03, 11:34
      Żenada do sześcianu w pełnej krasie. I jeszcze to pozowanie na zbuntowaną
      rocmenkę. Jak ją widzę, to pojawia się na mojej twarzy uśmiech politowania.
      Dla mnie nie różni się niczym od Britney Spears, czy innego gówna. Po prostu
      szkoda gadać.
      • ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:39
        Gość portalu: Hollow napisał(a):

> Dla mnie nie różni się niczym od Britney Spears, czy innego gówna.

W takim razie sam jesteś żenada.
        • Gość: Hollow Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.03, 12:37

> Gość portalu: Hollow napisał(a):
          >
          > > Dla mnie nie różni się niczym od Britney Spears, czy innego gówna.
          >
          > W takim razie sam jesteś żenada.

No widzisz jak to jest. Dla mnie ty jesteś strasznym cieciem, jeżeli jeżeli ci
          się takie coś podoba.
          • ihopeyouwilllikeme Re: AVRIL LAVIGNE 04.08.03, 14:08
            Gość portalu: Hollow napisał(a):

> No widzisz jak to jest. Dla mnie ty jesteś strasznym cieciem, jeżeli jeżeli
            > ci się takie coś podoba.

Myślę, że na tym możemy zakończyć wzajemną wymianę uprzejmości. Pozdrawiam.
    • Gość: Greg Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.acn.pl 01.08.03, 11:39
      Mi sie podobuje, bo ma naprade fajny glos i potrafi spiewac. O urodzie sie nie
      wypowiadam, ale zdradze wam ze bez make-upu wyglada nie za ciekawie indifferent

Pioseneczki takie sobie, chociaz zdecydowanie wole "loosing Grip" od glupawego
      skatera boi czy jak mu tam. Tzn nie to zebym sie zachwycal ale w wolnej chwili
      mozna posluchac chwile.

A w ten naciagany image nie wierze...Avril jako sakterka i punk (?) smile)))
      Paniena sie przyznala, ze owszem jest "skaterem" ale nie potrafi jezdzic na
      deskorolce (sic!)

Reasumujac, glos i muzyka owszem, reszta sucks !

pzdr
      Greg
    • vulture Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 11:51
      Wydaje mi się, że jeszcze nie jest tak deathmetalowa jak Kaja Pasztetalska, ale
      to dopiero pierwsza płyta. Na razie uczestniczy w czarnych mszach pod okiem
      Christiny Aguilery, więc jest szansa, że się rozkręci.
    • myshen82 Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 12:11
      jasne wolelibyscie, zeby upodobnila sie do Agilery i
      Oricco i wtopila w tlum lasek potrzasajacych dupami.
      ja wierze ze sie jeszcze 'wyrobi' i pokaze na co ja stac
      slyszeliscie jak spiewa 'Knocking on heaven's door'?
      prosto, bez ozdobnikow - ladnie
      • Gość: mimi Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.08.03, 12:30
        Jeśli chodzi o "Knocking on heavens door" to jestem pod wrażeniem. Tylu
        wokalistów próbowało juz zrobic coś z tym kawałkiem ale tylko niewielu się to
        udało. Avril wykonuje go doskonale. Nikt mnie nie przekona, że jest to klejna
        Britney...
        Ludzie spójrzcie i posłuchajcie tej dziewczyny!!! Ona jest naprawde świetna i
        choć wielu nie chce w to uwierzyc może z niej wyrosnąć niesamowita artystka. Ma
        potencjał i możliwości głosowe. Ja tam w nią wierzę...
    • Gość: Kasyx Re: AVRIL LAVIGNE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 12:54
      Dla mnie trochę za niska.
      • xamel Re: AVRIL LAVIGNE 01.08.03, 17:51
        Gość portalu: Kasyx napisał(a):

> Dla mnie trochę za niska.
        dla mnie za chuda, Z takiej J.Lo mozna wykroic niezle udka i smaczna piers a
        tu ????
        samo rozno smile
    • radio.minus Re: AVRIL LAVIGNE 02.08.03, 18:13
      Byłam na jej koncercie w Berlinie i nieźle dała czadu! Ma dziewczę głos, oj ma!
      ----------
      dziennikarka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka