pizmak31 08.08.03, 12:46 Se wyjezdzam jutro i nie bedzie mnie okolo dwoch tygodni, moze w miedzyczasie sie odezwe z jakiejs kawiarenki albo skadsinad. Badzcie grzeczni, kochajcie CC i Beate, a jak wroce to se przeczytam powiesc arica. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: Chcialam sie pozegnac 08.08.03, 12:55 No to wypozywaj obficie, pij duzo, graj w siatkę, zwiedzaj zabytki i knajpy, tęsknij za nami i za Terezą, no i wracaj opalona na buraka A my będziemy pić Twoje zdrowie przy każdej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Chcialam sie pozegnac 08.08.03, 12:57 (((( smutno bedzie bez ciebie. Spróbuję jakos nadać charakter twojej postaci. Bedzie miła na umór i puszczała sie dalej z młodszym dziwkarzem, a może nawet zrobie z niej morderczynie, a może popełni samobójstwo?? Cholera nie wiem, wyjdzie w pracniu. Baw się dobrze na wywczasach. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Chcialam sie pozegnac 08.08.03, 12:58 aric napisał: > Bedzie miła na umór Znaczy się piła na umór. -- Sygnaturki to głupota. Niemyte Jeże Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Chcialam sie pozegnac 08.08.03, 13:01 aric napisał: > aric napisał: > > Bedzie miła na umór Ale wiesz, moge tez byc mila na umor i pic na umor, to dopiero bedzie wielowymiarowa postac! Z warsiawiakami sie jeszcze dzisiaj zobacze u Terezy. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Chcialam sie pozegnac 08.08.03, 13:08 pizmak31 napisała: > Z warsiawiakami sie jeszcze dzisiaj zobacze u Terezy. A to się jeszcze nie żegnam w takim razie ) Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: Chcialam sie pozegnac 08.08.03, 13:13 Piżmaku, baw się dobrze i wypoczywaj. No i szukaj młodych panków gdzie się tylko da Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Chcialam sie pozegnac 08.08.03, 13:22 Zabrali nam Cze, teraz Pizmak odchodzi... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chcialam sie pozegnac 08.08.03, 14:40 No to miłych wakacji oficjalnie, a nieoficjalnie u Terezy. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Chcialam sie pozegnac 08.08.03, 15:22 wypizmakuj sie za wszystkie czasy i uwazaj na klesz(cz)e..bo ich pelno w lasach)))..ja spadam do Gdanska.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Chcialam sie pozegnac 09.08.03, 00:37 to ja tez zycze udanego urlopu i wielu ciekawych przygod!!! Odpowiedz Link Zgłoś