lord_jack 08.08.03, 17:14 Czy ktoś lubi Stooges , Velvet Underground i odpowie mi dlaczego w Polsce jest to nie popularna muzyka ? Szczególnie w kręgach "dziennikarzy" muzycznych i radiowych.... www.republika.pl/ultra_velvet/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blixia Re: The Stooges i inni 09.08.03, 19:02 Nie mam pojęcia. Pewnie dlatego, że u nas w ogóle większość ludzi słucha samych beznadziejnych rzeczy... Choć muszę przyznać, że i ja już dawno niektórych z nich nie słuchałam. Ale lubię i szukam odgałęzień! Odpowiedz Link Zgłoś
lord_jack Re: The Stooges i inni 11.08.03, 18:40 Ja też słucham odgałezień ale szkoda że niektórzy nie docierają do żródeł...ba są tacy i właśnie wśród dziennikarzy którzy nawet nie wiedzą o co biega a najbardziej smutne jest jak jakaś kapela zagra cover np. Iggy Popa a koleś z radia nawet niewie że ta piosenka to cover... nawet nie wspomni że ta "wspaniała" kapela nie pierwsza to wykonuje i było wielu przed nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: The Stooges i inni IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 11.08.03, 19:05 Mam składankę I. Popa na której są też kawałki które wykonywał ze Stooges. Całkiem mi się to podoba, ale niestety nic innego tego wykonawcy nie wpadło mi w ręce, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_jack Re: The Stooges i inni 11.08.03, 19:18 powinieneś zapoznać się z płytą FUN HOUSE - jest super moja ulubiona płyta The Stooges poczytaj sobie recenzje na tej stronie www.republika.pl/ultra_velvet/ ciągniesz kursorem za okładke płyty w dól i jest recenzja - troche skomplikowana nawigacja... Odpowiedz Link Zgłoś