Gość: clan of xymox IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 12.08.03, 07:25 Co sądzicie o w/w? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jack Re: manic street preachers IP: *.stansat.pl 12.08.03, 08:18 Przede wszystkim podoba mi się Twój nick... a o w/w ? ...cóż ...This Is My Truth Tell Me Yours... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: manic street preachers 12.08.03, 10:41 W skali 1-5 lubię ich na 4, nie więcej "Motorcycle Emptiness" to piosenka z mojej pierwszej dziesiątki wszechczasów. Zdarzają im się jednak takie, które wcale mi nie podchodzą... Z pełnych, znanych mi płyt najbardziej lubię "Everything Must Go". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: manic street preachers IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.08.03, 10:46 Piosenkę "If you tolerate this ..." pokochałem jak tylko ją usłyszałem po raz pierwszy. Ale ostatnio zapoznałem się z albumem z którego ona pochodzi ("This is my truth, tell me yours") i niestety nie zrobił on na mnie wrażenia, wydał mi się dosyć mdły i nudnawy. Tak więc na razie odechciało mi się poznawanie innych ich płyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strange Re: manic street preachers IP: *.wrzeszcz.net / 192.168.0.* 12.08.03, 10:50 Uwielbiam MSP!!! Mam wszystkie płyty, a do tego dwa krąźki DVD. Po prostu odlot. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: manic street preachers 12.08.03, 12:28 Dobrzy są, ale PULP jest/był lepszy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clan of xymox Re: manic street preachers IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 12.08.03, 13:11 Fakt, Pulp też jest niezły. Masz jakieś informacje jakoby już ich nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: manic street preachers 12.08.03, 13:25 Gość portalu: clan of xymox napisał(a): > Masz jakieś informacje jakoby już ich nie było? Ja mam www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3555126 Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: manic street preachers 12.08.03, 13:30 Gość portalu: clan of xymox napisał(a): > Fakt, Pulp też jest niezły. Masz jakieś informacje jakoby już ich nie było? Po wydaniu Hits w zeszłym się rozwiązali. Co prawda Cocker zarzeka się, że to tylko zawieszenie działalności, ale tym razem nie liczę na rozwój sytuacji jak po This is Hardcore. Odpowiedz Link Zgłoś