Gość: To ja IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amica Re: Piasek Na Lato IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 12:18 uwazam ze Piasek jest bardzo SEKSY i ma swietna płytke i fantastyczny głos... kocham go. Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: Piasek Na Lato 15.08.03, 20:07 Gość portalu: Amica napisał(a): > uwazam ze Piasek jest bardzo SEKSY i ma swietna płytke i > fantastyczny głos... kocham go. : shock : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolla Re: Piasek Na Lato IP: 212.244.255.* 18.08.03, 11:48 Piasek jest po prostu the BEST!!!!!!!!!!!!! Wk....aja mnie opinie typu :"Piasek nie ma glosu" itp. najczesciej wypisuja tak Ci ktorzy nie byli na jego koncercie i nie mieli mozliwosci posluchania go live. Kazdy koncert Andrzeja jest niesamowity!!!(Wiem o tym , bo mialam to szczescie byc na kilkunastu).Naprawde ten facet z wielkim sercem i zaangazowaniem podchodzi do kazdego swojego przedsiewziecia. Pozdrawiam wszystkich fanow i nie-fanow Andrzeja!! Karolla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Piasek Na Lato IP: *.chello.pl 18.08.03, 11:55 wie ktoś kiedy wyjdzie jego nowa płyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolla Re: Piasek Na Lato IP: 212.244.255.* 19.08.03, 14:12 Witam!! Singiel promujacy ma wyjsc pod koniec sierpnia , a nowa plyta juz...........2 pazdziernika!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam!! Karolla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Piasek Na Lato IP: *.chello.pl 19.08.03, 14:49 Gość portalu: Karolla napisał(a): > Witam!! > Singiel promujacy ma wyjsc pod koniec sierpnia , a nowa plyta juz...........2 > pazdziernika!!!!!!!!!!!!! > > Pozdrawiam!! > > Karolla witam rozumiem że piszesz o drugim singlu bo pierwszy ukazał się już w maju. Dzięki za informację ciekawe jaka będzie ta płyta mam nadzieję że ludzie ją docenią. Życzę Piaskowi sukcesów. Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolla Re: Piasek Na Lato IP: 212.244.255.* 19.08.03, 22:17 Witam eroll!!!!!!!! Ty jestes dziewczyna czy chlopak??????? Co do singla Piaska to bedzie to jak juz zauwazylas drugi. Napisz mi moze czy jestes fanka(em) Andrzejka i jak dlugo i wogole........... Serdeczne pozdrowionka dla Ciebie!!!!!!! Karolla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Piasek Na Lato IP: *.chello.pl 20.08.03, 09:40 heh jestem chłopakiem, nie jestem wielkim fanem Piaskiem ale szanuję go i życzę mu wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś