jarka63 21.01.08, 12:02 No i doczekałam się wreszcie.28 czerwca w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztom Re: Elvis Costello w Polsce! 21.01.08, 20:31 Napisz czy są bilety/w jakiej cenie/,i czy w Arenie? Genialnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Elvis Costello w Polsce! 22.01.08, 10:22 W lokalnym dodatku do GW podano, że koncert odbędzie się w ramach festiwalu Malta i nie będzie biletowany, co nieco mnie martwi, bo oznacza koncert nad jeziorem Malta ( w razie niepogody w namiocie) w tłumie przypadkowych festiwalowiczów.Miło mi, że ktoś jeszcze lubi Elvisa Costello, dla mnie to geniusz, ale nieczęsto zdarza mi się, żeby ktoś o nim w Polsce słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Elvis Costello w Polsce! 22.01.08, 20:27 A jak zagra "I don't want to go to Chelsea" i z żonką przyjedzie to mi zrobi miłą niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kedIIkuIIkid.Olka Re: Elvis Costello w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 18:10 Diana Krall niedawno w Polsce była (w ramach Jazzu nad Odrą). Costello jest mało znany i w tym cała nadzieja - przyjdą ludzie, którzy naprawdę go lubią. ale koncertem Krall też bym nie pogardziła Odpowiedz Link Zgłoś
silvio69 Re: Elvis Costello w Polsce! 01.03.08, 00:29 Diana Krall to dopiero w Polsce będzie, chyba w przyszłym tygodniu w ramach Jazz nad odrą... Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Elvis Costello w Polsce! 01.03.08, 10:26 A ja się boję, że przyjdzie tłum przypadkowych rozgadanych piwoszy i tylko się zdenerwuję. Tak było na Cinematic Orchestra w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś