Gość: Malutka mlodziutka IP: 80.48.41.* 28.08.03, 12:56 Co sadzicie o tym zespole??? Primo: Ja go KOCHAM!!! secundo: nie można do nie kochac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 28.08.03, 12:59 Gość portalu: Malutka mlodziutka napisał(a): > secundo: nie można do nie > kochac... Można Umiarkowanie podobała mi się płyta "Hybrid Theory". Było to co najmniej 2 lata temu i byłem zupełnie innym człowiekiem ) Obecnie ich nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 13:02 Fajnie czasem nagrywali, wiadomo, ale generalnie to taka miła strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 28.08.03, 13:17 Czy to discopolo? Bylbym zainteresowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 08.09.03, 19:20 dokladnie. poczatki mieli nawet nawet a teraz nie chce mi sie tego sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 13:02 Bardzo średni zespół który zdobył niezasłużoną popularność. A najbardziej wkurza mnie jak nazywa się ich muzykę "przełomową" i "nowatorską". Tak jakby Faith No More i Rage Against The Machine nigdy nie istniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 81.210.22.* 28.08.03, 13:11 Moje zdanko jest takie, ze nie wiem, jak mozna ten zespol lubic. Strasznie przecietny, nijaki, wtorny i nieciekawy. Zgodze sie z przedmowca, ze ich sukces jest niesaluzony, a jak dla mnie komlpetnie niezrozumialy. Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 28.08.03, 13:16 nie przesadajcie - sa lepsi od ich3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.bci.net.pl 28.08.03, 13:23 Gość portalu: Malutka mlodziutka napisał(a): > Co sadzicie o tym zespole??? Primo: Ja go KOCHAM!!! secundo: nie można do nie > kochac... Totalna chałtura...sorki, ale to jest zwyczajne gówienko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierymek Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.mogwai.co.uk 28.08.03, 13:25 IMO jest to kolejna forma boysbandu - jeden rapuje, drugi ładnie śpiewa, trzeci stoi za gramofonami, bo to modne. wszystko, czyli nic. nie przemawia to do mnie zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joel Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 17:12 Kiedyś ich lubiłem (pierwsza płyta) ale teraz uwazam,że to kicz i chała. każda piosenka to te same gitary te same bębny i bass tylko dj puszcza inny beat a i spiewają inaczej. Troche sciągneli z Limp Bizkit. Ogólnie Rów Mariański czyli 11 km dno Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 28.08.03, 13:28 Wysluchalam pieciu minut jakiegos utworu. Nieszczerosc przekazu 10 w skali od 1 do 10. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Pizmaku 28.08.03, 14:47 pizmak31 napisała: > Wysluchalam pieciu minut jakiegos utworu. Kochany Pizmaku. Z przykrościa musze stwierdzić że wydaję mi sie iż chcesz nas okłamac. Otóż najdłuższy kawałek Linkin Park trwa 3,36 min i nie ma sposobu aby wysłuchać pięciu minut jakiegoś utworu. A poza tym Linkin Park jest zajefajny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Pizmaku IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 14:51 miecio4 napisał: > pizmak31 napisała: > > > Wysluchalam pieciu minut jakiegos utworu. > > > > Kochany Pizmaku. > Z przykrościa musze stwierdzić że wydaję mi sie iż chcesz nas okłamac. Otóż > najdłuższy kawałek Linkin Park trwa 3,36 min To już Bad Religion nagrywają dłuższe kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Pizmaku 28.08.03, 14:58 Kochany Mieciu, okreslenia ?pięć minut? uzyłam w formie przenosnej w znaczeniu kilka minut utworu LP lub dwoch, trzech. Wydaje mi sie, ze to boys band dla niegrzecznych dziewczynek, a ja juz wyroslam z niegrzecznosci. Bez obrazy, Mieciu, ale Ty chyba nie jestes niegrzeczna dziewczynką )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Pizmaku 28.08.03, 15:02 pizmak31 napisała: > Wydaje mi sie, ze to boys band dla > niegrzecznych dziewczynek, a ja juz wyroslam z niegrzecznosci. Prawdziwe buntowniczki są niegrzeczne przez całe zycie i nie wyrastaja z tego. Posłuchaj LP jeszcze raz Pizmaku, przez 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Pizmaku 28.08.03, 15:06 A ja jestem grzeczna buntowniczka i to jest wlasnie ten czad we mnie! Poslucham przez 15 minut jak mi sie nadarzy okazja, gdyz troszke nawet ufam Twym gustom, Mieciu. W koncu lubisz Marillion (to muzyczne lajno). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Pizmaku IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.08.03, 00:20 Moje zdanie na temat ww zepołu nie nadaje się do druku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Pizmaku IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 15:03 pizmak31 napisała: > Kochany Mieciu, okreslenia ?pięć minut? uzyłam w formie przenosnej w znaczeniu > kilka minut utworu LP lub dwoch, trzech. Wydaje mi sie, ze to boys band dla > niegrzecznych dziewczynek, a ja juz wyroslam z niegrzecznosci. Bez obrazy, > Mieciu, ale Ty chyba nie jestes niegrzeczna dziewczynką )))))) Wydaje mi się że Miecio jest nietypowym przypadkiem targetu jeśli chodzi o Linkin Park Odpowiedz Link Zgłoś
mallina :-) 28.08.03, 20:56 miecio4 napisał: > A poza tym Linkin Park jest zajefajny!! tez lubie sobie czasem posluchac,a Hybrid Theory nawet i mojej "setce" by sie znalazla, jak i u Miecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: :-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 22:10 mallina napisała: > miecio4 napisał: > > > > A poza tym Linkin Park jest zajefajny!! > > tez lubie sobie czasem posluchac,a Hybrid Theory nawet i mojej "setce" by sie > znalazla, jak i u Miecia A właśnie Mallino gdzie Twoja setka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: :-) 28.08.03, 22:23 na takich roznych karteczkach, ktore leza rozrzucone wokol mojego kompa)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: :-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 22:26 mallina napisała: > na takich roznych karteczkach, ktore leza rozrzucone wokol mojego kompa)) Cóż, to dość nietypowy sposób przygotowania setki, ale mam nadzieję że wkrótce przelejesz zawartość karteczek do wątku Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: :-) 28.08.03, 22:28 taa..juz wlasnie niby to przelalam - ale portal nie wytrzymal i wyrzucil boje sie wiec ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 28.08.03, 13:35 Ej, kurcze, bądźcie troszkę łagodniejsi dla młodziutkiej forumowiczki zasłuchanej w modnym zespole (co by nie użyc modnej kapelce, bo to zabronione. Niech sobie graja i pieniadze zarabiają, przecież lepiej, że graja niż mieliby kozy ze skóry obdzierać i składac je w ofierze Baalowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromi Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 15:42 hmmmmm ja nie kocham! ale ogromnie szanuje i cenie!, i są momenty kiedy chce słyszeć tylko LINKIN PARK! wiec jest ok!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 16:15 Wszyscy jesetscie kochano-wredni. Kochani za szczerosc, wredni za slowa. Dzięki pizmaczku za obronę, ale bronic to się mogę sama Aha- okreslenie "gowno" jest co nieco za ostre. Gwoli scislosci: Malutka mlodziutka poza LP slucha takiej kapeli jak Led Zeppelin, wiec chyba jakis gust mam )) Jeszcze raz thx za opinie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromi Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 16:25 ooooo nie! ale wiocha! ktoś pisze, o gustach "malutkiej" a co to kogoś obchodzi>? ja Ja cenie za to że napisała! o tym co kocha i co lubi!, bo Andrzej Leper lubi słuchać "polki", a mój Wójek z Mazur Discko POLO! i ale każdy ma prawo do tego co lubi, a krytykowanie muzyki to "najgorsze" co człowiek potrafi!, bo jak ktoś coś robi, a komus się to podoba to niech to robi nadal! wiec LINKIN PARK grali, grają i będą grali ciągle dla mnie, dla Ciebie, ... ale pewnie nie dla "ciebie"! to jest podobnie do ... tego jaki ja kolor lubie a jaki nie, one są z nami i tworzą nasz świat, ...! pozdro -z kraka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 16:26 Na pocieszenie przyznam się, że i mi się podobają ich 2 czy 3 piosenki, ale tylko z pierwszej płyty. Druga jest dla mnie praktycznie nie do słuchania. Mój młodszy brat tego słucha, ale on i tak woli Iron Maiden Z nowych, młodzieżowych zespołów grających komercyjną odmianę cięższego rocka bardzo lubię Papa Roach, polecam. Wydają mi się całkiem szczerzy w tym co tworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromiFM Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 16:32 jeżeli chodzi o... LINKIN PARK, napisałem coś wiecej wcześniej, ale ogólnie jest ok,... zawartość muzyczna kazdej płyty jest inna, a to czy gorsza, czy lepsza .. wypada posłuchać!!!! ktoś także próbuje porónać ... ogromnie zasłużone kapele, formacje, z nimi... pytam po co?!!!!? robią, coś fajnego bo mnie porusza!, Odpowiedz Link Zgłoś
irontomek Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 31.08.03, 16:18 NO, tym się uratowałaś w moich oczach))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 16:40 Gromi, jestes kochany. [takie info: niedawno będac w Lodzi widzialam taki napis nabargrany byle jak na murze: Linkin Park 4ever. Czyz to nie ladne??? ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromiFM Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 16:45 Gość portalu: Malutka mlodziutka napisał(a): > Gromi, jestes kochany. [takie info: niedawno będac w Lodzi widzialam taki napis > > nabargrany byle jak na murze: Linkin Park 4ever. Czyz to nie ladne??? ] ładne! sam pomysł! pisania po murach nie!jest ładny! <sam dawniej często! pisałemtj. malowałem!ale w Łodzi nie malowałem- ostanio w Sopocie> czy taki tekst jest ładny! a ładny! jestem za! ale osobiście widziałem ładniejszy! <DAVE GAHAN 4ever!> pozdro! dla młodych ludzi! od młodych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 16:49 Oj, Gromiku, Gromiku. Mile slowa. A moze nabagrzesz cos takiego ladnego o LP w okolicach Katowic) Pzdr dla mlodych od mlodej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromiFM Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 16:56 Gość portalu: Malutka mlodziutka napisał(a): > Oj, Gromiku, Gromiku. Mile slowa. A moze nabagrzesz cos takiego ladnego o LP w > okolicach Katowic) Pzdr dla mlodych od mlodej ojjj nie lepiej nie ... bo police 3wa! wiesz ostatnio byłem w DObczycach tj jakies 30 km od krakowa... i poznałęm na murze ... móje grafiti taaaakie stare, ale już wtedy byłem pochłonięty muzyka! bo namalowałem ręke i rewolwer, ... okładke z płyty <body count>... a teraz w krakowie świeci słońce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 16:59 Gromik- nie masz czasem GG?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromiFM Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 17:01 mam mam i co.... hmmmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 17:02 He, he... Gromi, badz czlowiekiem (tygrysica@tlen.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromiFM Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 17:03 ale ja nie! bardzo moge "publicznie" podać nr ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 17:05 Po to maila podalam, Gromi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlowe Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 17:17 szczerze mówiac nie odrózniam tego zespolu od innych typu system of a down czy P.O.D., nic szczególnego, metal w wydaniu pop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.51.237.* 28.08.03, 20:59 Gość portalu: marlowe napisał(a): > szczerze mówiac nie odrózniam tego zespolu od innych typu system of a down czy > P.O.D., nic szczególnego, metal w wydaniu pop Gdybyś nie odrożniał od Crazy Town ( to jest dopiero dno ) lub Limp Bizkit to bym rozumiał ale System of a Down to inna para kaloszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 22:33 Gość portalu: marlowe napisał(a): > szczerze mówiac nie odrózniam tego zespolu od innych typu system of a down czy > P.O.D., nic szczególnego, metal w wydaniu pop A to szkoda że nie odróżniasz. Tamte zespoły mają przynajmniej naturalne brzmienie, a Link Park jest przeładowany elektroniką i skreczami aż do bólu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blame Jestem na NIE. IP: *.elartnet.pl 28.08.03, 20:40 Typowy produkt rynku wykreowany przez wytwornie + pozerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercuria Re: Jestem na NIE. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.03, 15:49 LP może być, natomiast Chester Bennington jest rewelacyjny, ma jeden z lepszych głosów. Przydałby się taki w Polsce, tiaaa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 30.08.03, 16:56 Dzieki za "tresciwa" ocenę.... Odpowiedz Link Zgłoś
slayer664 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 31.08.03, 11:27 Powtórze zdanie kolegi (to było zdanie..>?) i dodam coś od sibie: TOTALNE DNO jak cały ten pie**** nu-metal PS: Sorry jak kogoś tym uraziłem, ale to taka hała, zę szkoda gadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka młodziutka Uraziłeś jak diabli!!! IP: 80.48.41.* 31.08.03, 12:37 Tak, uraziłeś kogoś swoim brutalnym zdaniem na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
irontomek Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 31.08.03, 16:14 To nie było zdanie, ponieważ nie zawirało orzeczenia Vader rulez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture moje zdanko 31.08.03, 17:07 Bardzo przeciętny zespół. Absolutnie nieciekawy pod względem muzycznym, raczej wtórny; tekstowo przeciętnie żenujący. Nie wiem, czym ludzie się tak podniecają, ta grupa jest dla mnie tak samo nieprzekonująca jak Pink czy Avril Lavigne. I celowo stawiam ich w jednym rzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 31.08.03, 17:21 Vulture, ale stawianie w jednym rzędzie Pink i Avril z Linkin Park jest, delikatnie mowiac, PRZESADA. I ciesz się, że nic nie powiem na temat twojej ukochanej Beatki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.stansat.pl 31.08.03, 17:30 Widzisz vul jak to się dzieje ... padłes ofiara własnego specyficznego poczucia humoru... wśród fanów Linkin Park już zawsze będziesz postrzegany jako fanatyczny wielbiciel Beaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 31.08.03, 17:44 Jack9- masz u mnie plusa... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 31.08.03, 17:47 Gość portalu: Malutka mlodziutka napisał(a): > Jack9- masz u mnie plusa Ja też bym chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture <jeb> 31.08.03, 17:51 Fakt, Pink i Avril są trochę lepsze. P.S. Żeby mi potem nikt nie wypominał, że wszędzie piszę o Beacie - to nie ja zacząłem w tym wątku. P.P.S. Właśnie zobaczyłem nowy teledysk Linkin Park, kręcony w Pradze. Ech. Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.stansat.pl 31.08.03, 17:48 Gość portalu: Malutka mlodziutka napisał(a): > Jack9- masz u mnie plusa... dzięki ....ale nie wiem za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 31.08.03, 17:52 Plusik za ta Beatę... Ktory to tam chcial plusika???!!! Na plusika u mnie trzeba sobie zaslużyć!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 31.08.03, 18:00 Jack- plusik za Beatkę. Ktory to chcial plusika?! Na plusika u mnie trzeba sobie zaslużyc.... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierymek Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.mogwai.co.uk 31.08.03, 18:23 ja jebię. to prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 31.08.03, 18:35 Nie prowokacja, tylko wpadka... Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pysio moooje zdanko 31.08.03, 18:39 A fe komercja! Sprawiają wrażenie jakby nie wiedzieli oczym spiewaja... i kazda piosenka taka sama... FU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: moooje zdanko IP: 80.48.41.* 31.08.03, 18:41 Pysiu- robisz mi przykrosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas83 my opinion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 18:48 w zyciu bym sie nie spodziewal ze dyskusja na temat takiego boysbandu jak linkin park sie moze az tak rozwinac ale skoro tak juz sie stalo to ja powiem ze dla mnie sa oni zupelnie bezbarwni 2 moze 3 kawalki nadaja sie do posluchania raz na jakis czas poza tym ci kolesie graja w gruncie rzeczy ciagle to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 20:33 LP to jeden z najbardziej szmirowatych zespołów...a zapowiadali się tak dobrze (One Step Closer)ale potem było gorzej...Ilekroć słyszę ich piosenkę- mam wrażenie że starają się przekrzyczeć muzykę.... Aha,I strasznie mnie wkurza że często przy nominacjach do różnych nagród nominuje się LP w kategorii ROCK.Ludzie-rock to jest Aerosmith,Guns'n'Roses,AC/DC,NickelBack a nie taka szmira.. Podsumowując NIE TRAWIE LP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas83 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 20:37 o wlasnie one step closer jeszcze dalo sie sluchac...tylko sobie tytulu piosenki nie moglem przypomniec pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 20:51 Gość portalu: mu fan napisał(a): Ludzie-rock to jest > Aerosmith,AC/DC,NickelBack ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 20:59 O co chodzi Romanku?Jakiś problem?coś niewyraźnie napisane?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas83 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 21:05 no co jest roman przeciez nickelback to podobnie jak linkin park jeden z czolowych przedstawicieli alternatywnej sceny rockowej usa))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przesmiewca Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 00:08 fascynujacy watek chyba upadl haha heehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 06.09.03, 22:44 Wiesz, ze to bylo WREDNE?!?! Chodzi sobie taki czubek po forum i sie smieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorpion18 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.devs.ac-net.pl 07.09.03, 02:15 Gość portalu: Malutka mlodziutka napisał(a): > Co sadzicie o tym zespole??? Primo: Ja go KOCHAM!!! secundo: nie można do nie > kochac... Linkin Park zdobył WIELKI sukces na całym świecie, pierw w USA (oni ich tam, po prostu kochają !) a potem wszędzie, indziej na świecie. Nie wiem dlaczego tak się stało ? nie mam największego pojęcia. Osobiście nie mam żadnego ich albumu, tylko trzy piosenki w mp3 na twardym dysku. Uważam ich za średni zespół, a ten nowy trend jakim jest Nu Metal w ogóle mi sie nie podoba ! już wolę ten okres, jak w 1999 dzieciaki tracili głowę na Americanę, Offspringa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredny Alchemik Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.2.core.net.pl 07.09.03, 08:22 Wszystko pięknie i ładnie... ale ja Linkin Park n i e z n o s z ę. I tyla. Troche...e.. no.. śmieszni bywają, bez urazy dla fanów =) Pozdrawiam. Zły i Wredny Alchemik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.visp.energis.pl 07.09.03, 11:23 Słucham różnej muzyki (pop, rock, hc itp., również trochę tzw. alternatywnej). Linkin Park to jest muzyka lekka, łatwa i przyjemna. Lubię jej sobie posłuchać. Odprężam się wtedy. As napisał: „Link Park jest przeładowany elektroniką i skreczami aż do bólu...” I to mi się właśnie podoba. Tym się odróżniają np. od Aerosmith, Metalliki itp. A przecież nudno by było, gdyby wszyscy grali tak samo. Chałą bym tego nie nazwał. Chała to jest Marillion, Iron Maiden (wszystkie piosenki takie same), Ich Troje. Przy okazji – nie związane z tematem (rzadko bywam na Forum Muzyka) – polecam wszystkim Smashing Pumpkins i Zwan. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture dowcip dnia 07.09.03, 12:03 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Chałą bym tego nie nazwał. Chała to jest Marillion, Iron Maiden (wszystkie > piosenki takie same), Ich Troje. BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!! > Przy okazji – nie związane z tematem (rzadko bywam na Forum Muzyka) ̵ > 1; polecam > wszystkim Smashing Pumpkins i Zwan. BUAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: dowcip dnia IP: *.visp.energis.pl 07.09.03, 20:33 vulture napisał: > Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > > > > Chałą bym tego nie nazwał. Chała to jest Marillion, Iron Maiden (wszystkie > > > piosenki takie same), Ich Troje. > > BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!! > > > Przy okazji – nie związane z tematem (rzadko bywam na Forum Muzyka) > ̵ > > 1; polecam > > wszystkim Smashing Pumpkins i Zwan. > > BUAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA!!! Jestem porażony Twoją miażdżącą argumentacja! Zapomniałeś tylko dopisać: „Balcerowicz musi odejść!” Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Amen 07.09.03, 12:15 Wszystkim "znawcą" polecam puszczany na MTV2 fragment tegorocznego koncertu Linkin Park na festiwalu w Reading. Kilkadziesiąt tysięcy ludzi śpiewało z chłopakami "In the End" a kołyszący sie tłum zapełniał miejsce pod sceną niczym na pielgrzymce papieża doskonale sie przy tym bawiąc. I jakos nikt nie trzymał transparentu z napisem "i fuck this plastic boysband". No ale w Polsce wszystko co się dobrze sprzedaje i podoba się małolatom to kiszka- nie pierwszy to na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Amen 07.09.03, 12:55 miecio4 napisał: > Wszystkim "znawcą" polecam puszczany na MTV2 fragment tegorocznego koncertu > Linkin Park na festiwalu w Reading. Kilkadziesiąt tysięcy ludzi śpiewało z > chłopakami "In the End" a kołyszący sie tłum zapełniał miejsce pod sceną > niczym na pielgrzymce papieża doskonale sie przy tym bawiąc. A, to prawie jak na koncercie Cher. Widziałem w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Amen 07.09.03, 13:13 vulture napisał: > A, to prawie jak na koncercie Cher. Widziałem w telewizji. Ale ja napisałem że to był festiwal i tam ludzie nie przyjechali specjalnie na nich. Więc nie porównuj koncertu Cher. Odpowiedz Link Zgłoś