Dodaj do ulubionych

Wasze zdanko o Linkin Park???

IP: 80.48.41.* 28.08.03, 12:56
Co sadzicie o tym zespole??? Primo: Ja go KOCHAM!!! secundo: nie można do nie
kochac...wink
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 28.08.03, 12:59
      Gość portalu: Malutka mlodziutka napisał(a):

> secundo: nie można do nie
      > kochac...wink

Można smile
      Umiarkowanie podobała mi się płyta "Hybrid Theory". Było to co najmniej 2 lata
      temu i byłem zupełnie innym człowiekiem wink) Obecnie ich nie trawię.
      • Gość: kubasa Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 13:02
        Fajnie czasem nagrywali, wiadomo, ale generalnie to taka miła strata czasu.
      • baky Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 28.08.03, 13:17
        Czy to discopolo? Bylbym zainteresowany!
      • Gość: M Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 08.09.03, 19:20
        dokladnie. poczatki mieli nawet nawet a teraz nie chce mi sie tego sluchac.
    • Gość: As Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 13:02
      Bardzo średni zespół który zdobył niezasłużoną popularność. A najbardziej
      wkurza mnie jak nazywa się ich muzykę "przełomową" i "nowatorską". Tak jakby
      Faith No More i Rage Against The Machine nigdy nie istniały.
    • Gość: Ton Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 81.210.22.* 28.08.03, 13:11
      Moje zdanko jest takie, ze nie wiem, jak mozna ten zespol lubic.
      Strasznie przecietny, nijaki, wtorny i nieciekawy.
      Zgodze sie z przedmowca, ze ich sukces jest niesaluzony, a jak dla mnie
      komlpetnie niezrozumialy.
      • xamel Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 28.08.03, 13:16
        nie przesadajcie - sa lepsi od ich3
    • Gość: MoleR Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.bci.net.pl 28.08.03, 13:23

> Co sadzicie o tym zespole??? Primo: Ja go KOCHAM!!! secundo: nie można do nie
      > kochac...wink

Totalna chałtura...sorki, ale to jest zwyczajne gówienko...
    • Gość: nierymek Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.mogwai.co.uk 28.08.03, 13:25
      IMO jest to kolejna forma boysbandu - jeden rapuje, drugi
      ładnie śpiewa, trzeci stoi za gramofonami, bo to modne.
      wszystko, czyli nic. nie przemawia to do mnie zupełnie.
      • Gość: Joel Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 17:12
        Kiedyś ich lubiłem (pierwsza płyta) ale teraz uwazam,że to kicz i chała. każda
        piosenka to te same gitary te same bębny i bass tylko dj puszcza inny beat a i
        spiewają inaczej. Troche sciągneli z Limp Bizkit. Ogólnie Rów Mariański czyli
        11 km dno
    • pizmak31 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 28.08.03, 13:28
      Wysluchalam pieciu minut jakiegos utworu. Nieszczerosc przekazu 10 w skali od 1
      do 10.
      • miecio4 Pizmaku 28.08.03, 14:47
        pizmak31 napisała:

> Wysluchalam pieciu minut jakiegos utworu.

Kochany Pizmaku.
        Z przykrościa musze stwierdzić że wydaję mi sie iż chcesz nas okłamac. Otóż
        najdłuższy kawałek Linkin Park trwa 3,36 min i nie ma sposobu aby wysłuchać
        pięciu minut jakiegoś utworu.
        A poza tym Linkin Park jest zajefajny!!
        • Gość: As Re: Pizmaku IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 14:51
          miecio4 napisał:

> pizmak31 napisała:
          >
          > > Wysluchalam pieciu minut jakiegos utworu.
          >
          >
          >
          > Kochany Pizmaku.
          > Z przykrościa musze stwierdzić że wydaję mi sie iż chcesz nas okłamac. Otóż
          > najdłuższy kawałek Linkin Park trwa 3,36 min

To już Bad Religion nagrywają dłuższe kawałki.
          • pizmak31 Re: Pizmaku 28.08.03, 14:58
            Kochany Mieciu, okreslenia ?pięć minut? uzyłam w formie przenosnej w znaczeniu
            kilka minut utworu LP lub dwoch, trzech. Wydaje mi sie, ze to boys band dla
            niegrzecznych dziewczynek, a ja juz wyroslam z niegrzecznosci. Bez obrazy,
            Mieciu, ale Ty chyba nie jestes niegrzeczna dziewczynką smile))))))
            • miecio4 Re: Pizmaku 28.08.03, 15:02
              pizmak31 napisała:

> Wydaje mi sie, ze to boys band dla
              > niegrzecznych dziewczynek, a ja juz wyroslam z niegrzecznosci.

Prawdziwe buntowniczki są niegrzeczne przez całe zycie i nie wyrastaja z tego.
              Posłuchaj LP jeszcze raz Pizmaku, przez 15 minut.
              • pizmak31 Re: Pizmaku 28.08.03, 15:06
                A ja jestem grzeczna buntowniczka i to jest wlasnie ten czad we mnie! Poslucham
                przez 15 minut jak mi sie nadarzy okazja, gdyz troszke nawet ufam Twym gustom,
                Mieciu. W koncu lubisz Marillion (to muzyczne lajno).
              • Gość: Sasza Re: Pizmaku IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.08.03, 00:20
                Moje zdanie na temat ww zepołu nie nadaje się do druku.
            • Gość: As Re: Pizmaku IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 15:03
              pizmak31 napisała:

> Kochany Mieciu, okreslenia ?pięć minut? uzyłam w formie przenosnej w
              znaczeniu
              > kilka minut utworu LP lub dwoch, trzech. Wydaje mi sie, ze to boys band dla
              > niegrzecznych dziewczynek, a ja juz wyroslam z niegrzecznosci. Bez obrazy,
              > Mieciu, ale Ty chyba nie jestes niegrzeczna dziewczynką smile))))))

Wydaje mi się że Miecio jest nietypowym przypadkiem targetu jeśli chodzi o
              Linkin Park smile
        • mallina :-) 28.08.03, 20:56
          miecio4 napisał:

> A poza tym Linkin Park jest zajefajny!!

tez lubie sobie czasem posluchac,a Hybrid Theory nawet i mojej "setce" by sie
          znalazla, jak i u Mieciasmile
          • Gość: As Re: :-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 22:10
            mallina napisała:

> miecio4 napisał:
            >
            >
            > > A poza tym Linkin Park jest zajefajny!!
            >
            > tez lubie sobie czasem posluchac,a Hybrid Theory nawet i mojej "setce" by sie
            > znalazla, jak i u Mieciasmile

A właśnie Mallino gdzie Twoja setka ??
            • mallina Re: :-) 28.08.03, 22:23
              na takich roznych karteczkach, ktore leza rozrzucone wokol mojego kompasmile))
              • Gość: As Re: :-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 22:26
                mallina napisała:

> na takich roznych karteczkach, ktore leza rozrzucone wokol mojego kompasmile))

Cóż, to dość nietypowy sposób przygotowania setki, ale mam nadzieję że wkrótce
                przelejesz zawartość karteczek do wątku smile
                • mallina Re: :-) 28.08.03, 22:28
                  taa..juz wlasnie niby to przelalam - ale portal nie wytrzymal i wyrzucil
                  boje sie wiec ponowniewink
    • aric Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 28.08.03, 13:35
      Ej, kurcze, bądźcie troszkę łagodniejsi dla młodziutkiej forumowiczki
      zasłuchanej w modnym zespole (co by nie użyc modnej kapelce, bo to zabronione.smile
      Niech sobie graja i pieniadze zarabiają, przecież lepiej, że graja niż mieliby
      kozy ze skóry obdzierać i składac je w ofierze Baalowi.smile
    • Gość: gromi Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 15:42
      hmmmmm ja nie kocham! ale ogromnie szanuje i cenie!, i są momenty kiedy chce
      słyszeć tylko LINKIN PARK! wiec jest ok!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 16:15
      Wszyscy jesetscie kochano-wredni. Kochani za szczerosc, wredni za slowa. Dzięki
      pizmaczku za obronę, ale bronic to się mogę samawink Aha- okreslenie "gowno" jest
      co nieco za ostre. Gwoli scislosci: Malutka mlodziutka poza LP slucha takiej
      kapeli jak Led Zeppelin, wiec chyba jakis gust mam wink)) Jeszcze raz thx za
      opiniewink)
      • Gość: gromi Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 16:25
        ooooo nie! ale wiocha! ktoś pisze, o gustach "malutkiej" a co to kogoś
        obchodzi>? ja Ja cenie za to że napisała! o tym co kocha i co lubi!, bo Andrzej
        Leper lubi słuchać "polki", a mój Wójek z Mazur Discko POLO! i ale każdy ma
        prawo do tego co lubi, a krytykowanie muzyki to "najgorsze" co człowiek
        potrafi!, bo jak ktoś coś robi, a komus się to podoba to niech to robi nadal!
        wiec LINKIN PARK grali, grają i będą grali ciągle dla mnie, dla Ciebie, ... ale
        pewnie nie dla "ciebie"! to jest podobnie do ... tego jaki ja kolor lubie a
        jaki nie, one są z nami i tworzą nasz świat, ...!
        pozdro -z kraka!
      • Gość: As Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 16:26
        Na pocieszenie przyznam się, że i mi się podobają ich 2 czy 3 piosenki, ale
        tylko z pierwszej płyty. Druga jest dla mnie praktycznie nie do słuchania.
        Mój młodszy brat tego słucha, ale on i tak woli Iron Maiden smile
        Z nowych, młodzieżowych zespołów grających komercyjną odmianę cięższego rocka
        bardzo lubię Papa Roach, polecam. Wydają mi się całkiem szczerzy w tym co
        tworzą.
        • Gość: gromiFM Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 16:32
          jeżeli chodzi o... LINKIN PARK, napisałem coś wiecej wcześniej, ale ogólnie
          jest ok,... zawartość muzyczna kazdej płyty jest inna, a to czy gorsza, czy
          lepsza .. wypada posłuchać!!!! ktoś także próbuje porónać ... ogromnie
          zasłużone kapele, formacje, z nimi... pytam po co?!!!!? robią, coś fajnego bo
          mnie porusza!,
      • irontomek Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 31.08.03, 16:18
        NO, tym się uratowałaś w moich oczachsmile)))
    • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 16:40
      Gromi, jestes kochany. [takie info: niedawno będac w Lodzi widzialam taki napis
      nabargrany byle jak na murze: Linkin Park 4ever. Czyz to nie ladne??? wink]
      • Gość: gromiFM Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 16:45

> Gromi, jestes kochany. [takie info: niedawno będac w Lodzi widzialam taki
        napis
        >
        > nabargrany byle jak na murze: Linkin Park 4ever. Czyz to nie ladne??? wink]

ładne! sam pomysł! pisania po murach nie!jest ładny! wink <sam dawniej często!
        pisałemwinktj. malowałem!ale w Łodzi nie malowałem- ostanio w Sopocie>
        czy taki tekst jest ładny! a ładny! jestem za! ale osobiście widziałem
        ładniejszy! <DAVE GAHAN 4ever!> wink pozdro! dla młodych ludzi! od młodych! wink
        • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 16:49
          Oj, Gromiku, Gromiku. Mile slowa. A moze nabagrzesz cos takiego ladnego o LP w
          okolicach Katowicwink) Pzdr dla mlodych od mlodejwink
          • Gość: gromiFM Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 16:56

> Oj, Gromiku, Gromiku. Mile slowa. A moze nabagrzesz cos takiego ladnego o LP
            w
            > okolicach Katowicwink) Pzdr dla mlodych od mlodejwink

ojjj nie lepiej nie ... bo police wink 3wa! smile wiesz ostatnio byłem w DObczycach
            tj jakies 30 km od krakowa... i poznałęm na murze ... móje grafiti taaaakie
            stare, ale już wtedy byłem pochłonięty muzyka! bo namalowałem ręke i
            rewolwer, ... okładke z płyty <body count>... a teraz w krakowie świeci słońce!
    • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 16:59
      Gromik- nie masz czasem GG??
    • Gość: gromiFM Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 17:01
      mam mam smile i co.... hmmmmmm?
      • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 17:02
        He, he... Gromi, badz czlowiekiem (tygrysica@tlen.pl)
      • Gość: gromiFM Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 62.233.163.* 28.08.03, 17:03
        ale ja nie! bardzo moge "publicznie" podać nr ...
        • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 28.08.03, 17:05
          Po to maila podalam, Gromi...
    • Gość: marlowe Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 17:17
      szczerze mówiac nie odrózniam tego zespolu od innych typu system of a down czy
      P.O.D., nic szczególnego, metal w wydaniu pop
      • Gość: jack9 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.51.237.* 28.08.03, 20:59
        Gość portalu: marlowe napisał(a):

> szczerze mówiac nie odrózniam tego zespolu od innych typu system of a down
        czy
        > P.O.D., nic szczególnego, metal w wydaniu pop

Gdybyś nie odrożniał od Crazy Town ( to jest dopiero dno ) lub Limp Bizkit to
        bym rozumiał
        ale System of a Down to inna para kaloszy
      • Gość: As Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.08.03, 22:33
        Gość portalu: marlowe napisał(a):

> szczerze mówiac nie odrózniam tego zespolu od innych typu system of a down
        czy
        > P.O.D., nic szczególnego, metal w wydaniu pop

A to szkoda że nie odróżniasz. Tamte zespoły mają przynajmniej naturalne
        brzmienie, a Link Park jest przeładowany elektroniką i skreczami aż do bólu ...
    • Gość: blame Jestem na NIE. IP: *.elartnet.pl 28.08.03, 20:40
      Typowy produkt rynku wykreowany przez wytwornie + pozerstwo
      • Gość: mercuria Re: Jestem na NIE. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.03, 15:49
        LP może być, natomiast Chester Bennington jest rewelacyjny, ma jeden z lepszych
        głosów. Przydałby się taki w Polsce, tiaaa......
    • irontomek Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 30.08.03, 14:51
      Dno.
      • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 30.08.03, 16:56
        Dzieki za "tresciwa" ocenę....
        • irontomek Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 31.08.03, 16:13
          Nie ma za cosmile
      • slayer664 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 31.08.03, 11:27
        Powtórze zdanie kolegi (to było zdanie..>?) i dodam coś od sibie:
        TOTALNE DNO jak cały ten pie**** nu-metal
        PS: Sorry jak kogoś tym uraziłem, ale to taka hała, zę szkoda gadać..
        • Gość: Malutka młodziutka Uraziłeś jak diabli!!! IP: 80.48.41.* 31.08.03, 12:37
          Tak, uraziłeś kogoś swoim brutalnym zdaniem na ten temat...
        • irontomek Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 31.08.03, 16:14
          To nie było zdanie, ponieważ nie zawirało orzeczeniasmile
          Vader rulez!!!
    • vulture moje zdanko 31.08.03, 17:07
      Bardzo przeciętny zespół. Absolutnie nieciekawy pod względem muzycznym, raczej
      wtórny; tekstowo przeciętnie żenujący. Nie wiem, czym ludzie się tak
      podniecają, ta grupa jest dla mnie tak samo nieprzekonująca jak Pink czy Avril
      Lavigne. I celowo stawiam ich w jednym rzędzie.
    • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 31.08.03, 17:21
      Vulture, ale stawianie w jednym rzędzie Pink i Avril z Linkin Park jest,
      delikatnie mowiac, PRZESADA. I ciesz się, że nic nie powiem na temat twojej
      ukochanej Beatki!!!wink
      • Gość: jack9 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.stansat.pl 31.08.03, 17:30
        Widzisz vul jak to się dzieje ...
        padłes ofiara własnego specyficznego poczucia humoru...wink
        wśród fanów Linkin Park już zawsze będziesz postrzegany jako fanatyczny
        wielbiciel Beaty...
        • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 31.08.03, 17:44
          Jack9- masz u mnie plusa...smile
          • miecio4 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? 31.08.03, 17:47

> Jack9- masz u mnie plusa

Ja też bym chciał.
            • vulture <jeb> 31.08.03, 17:51
              Fakt, Pink i Avril są trochę lepsze.
              P.S. Żeby mi potem nikt nie wypominał, że wszędzie piszę o Beacie - to nie ja
              zacząłem w tym wątku.
              P.P.S. Właśnie zobaczyłem nowy teledysk Linkin Park, kręcony w Pradze. Ech.
              Szkoda gadać.
          • Gość: jack9 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.stansat.pl 31.08.03, 17:48

> Jack9- masz u mnie plusa...smile

dzięki ....ale nie wiem za co?
            • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 31.08.03, 17:52
              Plusik za ta Beatę...smile Ktory to tam chcial plusika???!!! Na plusika u mnie
              trzeba sobie zaslużyć!!! smile))
    • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 31.08.03, 18:00
      Jack- plusik za Beatkę. Ktory to chcial plusika?! Na plusika u mnie trzeba
      sobie zaslużyc.... wink)
      • Gość: nierymek Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.mogwai.co.uk 31.08.03, 18:23
        ja jebię. to prowokacja?
        • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 31.08.03, 18:35
          Nie prowokacja, tylko wpadka...wink
          • slodki_pysio moooje zdanko 31.08.03, 18:39
            A fe komercja! Sprawiają wrażenie jakby nie wiedzieli oczym spiewaja... i kazda
            piosenka taka sama... FU!
            • Gość: Malutka mlodziutka Re: moooje zdanko IP: 80.48.41.* 31.08.03, 18:41
              Pysiu- robisz mi przykrosc...
              • Gość: jas83 my opinion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 18:48
                w zyciu bym sie nie spodziewal ze dyskusja na temat takiego boysbandu jak
                linkin park sie moze az tak rozwinac ale skoro tak juz sie stalo to ja powiem
                ze dla mnie sa oni zupelnie bezbarwni 2 moze 3 kawalki nadaja sie do
                posluchania raz na jakis czas poza tym ci kolesie graja w gruncie rzeczy ciagle
                to samo
    • Gość: mu fan Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 20:33
      LP to jeden z najbardziej szmirowatych zespołów...a zapowiadali się tak
      dobrze (One Step Closer)ale potem było gorzej...smileIlekroć słyszę ich piosenkę-
      mam wrażenie że starają się przekrzyczeć muzykę....
      Aha,I strasznie mnie wkurza że często przy nominacjach do różnych nagród
      nominuje się LP w kategorii ROCK.Ludzie-rock to jest
      Aerosmith,Guns'n'Roses,AC/DC,NickelBack a nie taka szmira..
      Podsumowując NIE TRAWIE LPsmile
      • Gość: jas83 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 20:37
        o wlasnie one step closer jeszcze dalo sie sluchac...tylko sobie tytulu
        piosenki nie moglem przypomniec pzdr
      • Gość: roman Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 20:51
        Gość portalu: mu fan napisał(a):

Ludzie-rock to jest
        > Aerosmith,AC/DC,NickelBack
        ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• Gość: mu fan Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 20:59
      O co chodzi Romanku?Jakiś problem?coś niewyraźnie napisane??
      • Gość: jas83 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 21:05
        no co jest roman przeciez nickelback to podobnie jak linkin park jeden z
        czolowych przedstawicieli alternatywnej sceny rockowej usawink)))))
        • Gość: przesmiewca Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 00:08
          fascynujacy watek chyba upadl haha heehee
          • Gość: Malutka mlodziutka Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: 80.48.41.* 06.09.03, 22:44
            Wiesz, ze to bylo WREDNE?!?! Chodzi sobie taki czubek po forum i sie
            smieje... big_grin
    • Gość: Scorpion18 Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.devs.ac-net.pl 07.09.03, 02:15

> Co sadzicie o tym zespole??? Primo: Ja go KOCHAM!!! secundo: nie można do nie
      > kochac...wink

Linkin Park zdobył WIELKI sukces na całym świecie, pierw w USA (oni ich tam, po
      prostu kochają !) a potem wszędzie, indziej na świecie. Nie wiem dlaczego tak
      się stało ? nie mam największego pojęcia. Osobiście nie mam żadnego ich albumu,
      tylko trzy piosenki w mp3 na twardym dysku. Uważam ich za średni zespół, a ten
      nowy trend jakim jest Nu Metal w ogóle mi sie nie podoba ! już wolę ten okres,
      jak w 1999 dzieciaki tracili głowę na Americanę, Offspringa.
    • Gość: Wredny Alchemik Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.2.core.net.pl 07.09.03, 08:22
      Wszystko pięknie i ładnie... ale ja Linkin Park n i e z n o s z ę. I tyla.
      Troche...e.. no.. śmieszni bywają, bez urazy dla fanów =)
      Pozdrawiam.
      Zły i Wredny Alchemik
    • Gość: piecyk gazowy Re: Wasze zdanko o Linkin Park??? IP: *.visp.energis.pl 07.09.03, 11:23
      Słucham różnej muzyki (pop, rock, hc itp., również trochę tzw. alternatywnej).
      Linkin Park to jest muzyka lekka, łatwa i przyjemna. Lubię jej sobie posłuchać.
      Odprężam się wtedy.

As napisał: „Link Park jest przeładowany elektroniką i skreczami aż do bólu...”
      I to mi się właśnie podoba. Tym się odróżniają np. od Aerosmith, Metalliki itp.
      A przecież nudno by było, gdyby wszyscy grali tak samo.

Chałą bym tego nie nazwał. Chała to jest Marillion, Iron Maiden (wszystkie
      piosenki takie same), Ich Troje.

Przy okazji – nie związane z tematem (rzadko bywam na Forum Muzyka) – polecam
      wszystkim Smashing Pumpkins i Zwan.
      • vulture dowcip dnia 07.09.03, 12:03
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Chałą bym tego nie nazwał. Chała to jest Marillion, Iron Maiden (wszystkie
        > piosenki takie same), Ich Troje.

BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

> Przy okazji – nie związane z tematem (rzadko bywam na Forum Muzyka) ̵
        > 1; polecam
        > wszystkim Smashing Pumpkins i Zwan.

BUAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA!!!
        • Gość: piecyk gazowy Re: dowcip dnia IP: *.visp.energis.pl 07.09.03, 20:33
          vulture napisał:

> Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):
          >
          >
          > > Chałą bym tego nie nazwał. Chała to jest Marillion, Iron Maiden (wszystkie
          >
          > > piosenki takie same), Ich Troje.
          >
          > BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
          >
          > > Przy okazji – nie związane z tematem (rzadko bywam na Forum Muzyka)
          > ̵
          > > 1; polecam
          > > wszystkim Smashing Pumpkins i Zwan.
          >
          > BUAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Jestem porażony Twoją miażdżącą argumentacja!
          Zapomniałeś tylko dopisać: „Balcerowicz musi odejść!”
    • miecio4 Amen 07.09.03, 12:15
      Wszystkim "znawcą" polecam puszczany na MTV2 fragment tegorocznego koncertu
      Linkin Park na festiwalu w Reading. Kilkadziesiąt tysięcy ludzi śpiewało z
      chłopakami "In the End" a kołyszący sie tłum zapełniał miejsce pod sceną
      niczym na pielgrzymce papieża doskonale sie przy tym bawiąc. I jakos nikt nie
      trzymał transparentu z napisem "i fuck this plastic boysband".
      No ale w Polsce wszystko co się dobrze sprzedaje i podoba się małolatom to
      kiszka- nie pierwszy to na przykład.
      • vulture Re: Amen 07.09.03, 12:55
        miecio4 napisał:

> Wszystkim "znawcą" polecam puszczany na MTV2 fragment tegorocznego koncertu
        > Linkin Park na festiwalu w Reading. Kilkadziesiąt tysięcy ludzi śpiewało z
        > chłopakami "In the End" a kołyszący sie tłum zapełniał miejsce pod sceną
        > niczym na pielgrzymce papieża doskonale sie przy tym bawiąc.

A, to prawie jak na koncercie Cher. Widziałem w telewizji.
        • miecio4 Re: Amen 07.09.03, 13:13
          vulture napisał:

> A, to prawie jak na koncercie Cher. Widziałem w telewizji.

Ale ja napisałem że to był festiwal i tam ludzie nie przyjechali specjalnie na
          nich. Więc nie porównuj koncertu Cher.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka