Gość: Mower IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 23:20 tu nie trzeba nic wyjaśniać.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MFC Re: Chyba nie ........... IP: *.liber.uw.edu.pl 02.08.01, 14:51 Spójrz na to ,jakie koszulki noszą panowie z Metalliki - najlepszy jest MOTORHEAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yos Re: Chyba nie ........... a jednak ! IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 03.08.01, 13:54 Przecież nie założą swoich - to skromni goście.Metallica rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: METALLICA -król muzyki IP: *.*.*.* 03.08.01, 14:13 Pierwsze cztery płyty... Potem niestety w dół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: METALLICA -król muzyki IP: 157.25.121.* 03.08.01, 14:47 Gość portalu: Aga napisał(a): > Pierwsze cztery płyty... > Potem niestety w dół... Pierwsze pięć płyt, a potem to oni mogą już jechać na wakację i tak zrobili kupę dobrego dla muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: METALLICA -król muzyki IP: 195.94.222.* 03.08.01, 16:03 Banda narkomanów a James alkocholik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy poprawka ortogr.. własnej IP: 195.94.222.* 03.08.01, 16:05 Sorry alkoholik/upssss.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mower Do Andy''ego IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 12:00 To powiedz mi kto jest lepszy ? Możę Britney Spears? ALbo Just5 co? GOście stworzyli naprawde pare numerów 1 klasa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bano Re: IP: 10.109.1.* / *.hp-net.de 05.08.01, 02:00 pierwsze 5 jest oki, znam na pamiec, niektore gram, niektore nie (niedoscigle marzenie- zagrac solowke z one )), ale pozniej nie bylo tak rozowo, loada i reloada nie przetrawilem, garage tylko ze wzgledu na stare kawalki, alez za to na plus s&m , polaczenie metallicy i orkiestry, bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Do Andy''''ego IP: *.mofnet.gov.pl 08.08.01, 15:21 Gość portalu: Mower napisał(a): > To powiedz mi kto jest lepszy ? Możę Britney Spears? ALbo Just5 co? Oprócz pani Spears i homoseksualistów z Just 5 istnieją jeszcze takie zespoły jak Slayer (porównaj sobie taki "Diabolus in musica" z jakims tam lołdem/rilołdem Metallicy), Megadeth ("The world needs a hero" to solidny kawał starego thrashu), Testament (w przeciwieństwie do Metallicy z płyty na płytę brzmią coraz bardziej brutalnie - vide "Gathering")- że ograniczę się tutaj jedynie do tych, którzy swą karierę zaczynali razem z Metallicą. Spośród nowszych natomiast polecam bliższe zapoznanie się (o ile oczywiście jeszcze nie miałeś/aś okazji tego zrobić) np. z muzyką Morbid Angel, Death, Immolation, Master - pod względem technicznycm nie ustepują Metallice, a ich muzyka ma w sobie wielokroć wiecej prawdziwego poweru niż znajduje się w obecnym obliczu pani M. > GOście stworzyli naprawde pare numerów 1 klasa. Niezaprzeczalnie. Było ich nawet więcej niż parę - wszystkie utwory z pierwszych czerech płyt. Pozdrawiam. Stay heavy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Do Andy''ego IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:46 dla mnie osobiście to iron maiden, judas priest i choby helloween czy running wild Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: poprawka ortogr.. własnej IP: *.mofnet.gov.pl 08.08.01, 16:08 > Sorry alkoholik/upssss.... Alkoholizm i narkomania są najmniej ważnymi zarzutami, jakie możnaby ewentualnie (abstrachując od ich prawdziwości) postawić Metallice. O wiele gorsza jest ich postępująca komercjalizacja. A tak by the way to ja tez lubie piwko )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikdonen Re: METALLICA -król muzyki IP: *.miedzylesie.waw.pl 11.11.01, 10:56 no niestety to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: METALLICA -król muzyki IP: 157.25.121.* 09.08.01, 11:47 Każdy lubi piwko, czy Raign in blood, ale Metallica zrobiła tyle, że może sobie grać teraz techno i ja ich nie będę potępiał. Zresztą wątpię, żeby im chodziło o kasę i dlatego zmiękli. Mają jej tyle, że nie muszą grac dla pieniędzy. Wcześniej gdy ich nie mieli nie grali dla nich, dlaczego mieli by grać dla pieniędzy kiedy je mają. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: METALLICA -król muzyki IP: *.mofnet.gov.pl 09.08.01, 15:52 > Metallica zrobiła tyle, że może sobie grać teraz techno Miejmy nadzieję, że do tak radykalnej przemiany jednak nie dojdzie. > Zresztą wątpię, żeby im chodziło > o kasę i dlatego zmiękli. Mają jej tyle, że nie muszą grac dla pieniędzy. > Wcześniej gdy ich nie mieli nie grali dla nich, dlaczego mieli by grać dla > pieniędzy kiedy je mają. A co powiesz o sprawie Metallica kontra Napster? A o wypowiedziach pana Ulricha w stylu, iż Metallica nie potrzebuje fanów, kórzy nie chcą płacic za jej muzykę bo wolą darmowe empetrójki z internetu ??? Pozdro. Stay heavy. Thrash or die!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: METALLICA -król muzyki 10.08.01, 09:33 Niestety, wszystko to prawda, młodość to ideały, wiek dojrzały - to biznes. Tak jest, było i będzie z wieloma innym wykonawcami, nie tylko metalowymi (np. ex- punkowcy z Dead Kennedys kłócą się obecnie przed sądem o prawa do ciągnięcia kasy ze sprzedaży starych płyt... żenada). A wracając do Metalliki - wspaniały, pełny energii "Kill''em All" i dojrzały, mocny "And Justice For All" to moje typy. Kolejny album (tzw. "czarny") w 1991 r. kupiłem i... wykasowałem, z pamięci też. Dla mnie Metallica to rozdział zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: METALLICA -król muzyki IP: *.eskalodz.pl 11.11.01, 07:22 Oczywiście szanuję gusta tych, którzy Metallicę lubią i słuchają. Ale moim zdaniem jest to jeden z najbardziej przereklamowanych zespołów w dziejach rocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikdo Re: METALLICA -król muzyki IP: *.miedzylesie.waw.pl 11.11.01, 11:03 chyba masz racie.Kolesie nagrali kupe dobrego materialu i maja teraz czas na odpoczynek.A swoja droga to jest pate fajnych kawalkow na load i reload. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikdo Re: METALLICA -król muzyki IP: *.miedzylesie.waw.pl 11.11.01, 11:06 Gość portalu: Mower napisał(a): > tu nie trzeba nic wyjaśniać.... WY CHYBA WSZYSCY MACIE RACIE ALE NIE ZAPOMINAJCIE O MACHINE HEAD TO JEST DOPIERO GWIAZDA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: METALLICA -król muzyki IP: *.mofnet.gov.pl 12.11.01, 10:44 > NIE ZAPOMINAJCIE O MACHINE HEAD > TO JEST DOPIERO GWIAZDA. Bez urazy, ale porównywanie machine head do metallicy, to tak jakby twierdzić, że slipknot są więksi niż black sabbath. Z resztą posłuchaj "burn my eyes" - przecież na tej płycie aż roi się od cytatów z metallicy i slayera. Metallica rzeczywiście ostatnimi czasy jest przereklamowana, ale dotyczy to też w takim samym stopniu machine head. Jeżeli zaś chodzi o pana Roba Flynna, to polecam wszystkim zapoznanie się z zespołem Vio-lence, w którym to niegdyś sie udzielał. Machine head przy tym to komercyjna papka dla mas. cholera, co się dzieje, zacząłem bronić metallicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: METALLICA -król muzyki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 15:08 Metallica najpierw zrobiła swoje, potem zaczęła robić kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: METALLICA -król muzyki IP: 193.150.166.* 12.11.01, 15:20 ale teraz pojechales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: METALLICA -król muzyki IP: 193.150.166.* 12.11.01, 15:25 poprzedni post byl do Mowera Odpowiedz Link Zgłoś