Gość: Szugarov IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 14:21 Bo ja np. w tej chwili niczego nie słucham, ale jakbym miał słuchać to słuchałbym: 1. Slayera 2. Coal Chamber 3. Mudvayne albo Pantery pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Czego słuchacie w tej chwili 30.08.03, 14:22 No, przegiąłeś. Teraz As pozwie Cię do sądu o plagiat i... przerąbane... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Czego słuchacie w tej chwili 30.08.03, 14:24 Właśnie, przegiąłeś. Guru mądrze mówi. Guru, nalej se jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szugarov Faktycznie... IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 14:27 Zapomniałem że taki wątek już tu kiedyś był i na dodatek miał od chuja wpisów... Nie wiedziałem tylko że na ten genialny pomysł wpadł Ass... Kurcze, mam nadzieję że któryś z moich rankingów też doczeka się takiego zainteresowania. pozdrowienia z krainy cukierków! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Faktycznie... 30.08.03, 14:29 Gość portalu: Szugarov napisał(a): > Kurcze, mam > nadzieję że któryś z moich rankingów też doczeka się takiego zainteresowania. Zawsze sam się możesz dopisać do swojego wątku - czyli klasycznie, jak do tej pory robiłeś, tylko częściej. > pozdrowienia z krainy cukierków! Ależ słodko mi się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szugarov Moment, moment! IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 14:36 vulture napisał: > Zawsze sam się możesz dopisać do swojego wątku - czyli klasycznie, jak do tej > pory robiłeś, tylko częściej. Chwila moment! Bez chamskich insynuacji! Nigdy nie podbijałem swoich wątków dla nabijania ilości wpisów! Kiedyś jakaś menda logująca się jako "skinhead girl" i "kobieta twoich marzen", dopisywała prymitywne komentarze do moich tekstów, ale nie mam o to do .... żalu Moje teksty o Mudvayne miały taką a nie inna konstrukcję składająca się z 3 wpisów, ale nie można tego moim zdaniem podciągać pod tzw. "dopisywanie się do własnych wątków". Ta sama sytuacja dotyczy recenzji "Down II" i "Reinventing the steel" Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ano tak racja, prawdziwe dzieła bronią się same 30.08.03, 14:54 Gość portalu: Szugarov napisał(a): > Kiedyś jakaś menda logująca się jako "skinhead girl" > i "kobieta twoich marzen", dopisywała prymitywne komentarze do moich tekstów, > ale nie mam o to do .... żalu Starała się nawiązać stylistycznie najwyraźniej. > Moje teksty o Mudvayne miały taką a nie inna konstrukcję składająca się z 3 > wpisów, ale nie można tego moim zdaniem podciągać pod tzw. "dopisywanie się do > własnych wątków". Ta sama sytuacja dotyczy recenzji "Down II" i "Reinventing > the steel" A może wydaj to w postaci książki? Będzie wygodniej chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szugarov INWIGILACJA! HA - HA HA HA - HA - HA HA ! IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 14:58 Może i masz rację... Jesteś tak miły że też ci coś doradzę. Jakbyś mniej czasu spędzał na forum przed komputerem, to może i w łóżku byłoby ciekawiej... Jak chcesz to mogę do was przyjechać i ją rozruszać pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: INWIGILACJA! HA - HA HA HA - HA - HA HA ! 30.08.03, 15:25 Gość portalu: Szugarov napisał(a): > Może i masz rację... Jesteś tak miły że też ci coś doradzę. Jakbyś mniej czasu > spędzał na forum przed komputerem, to może i w łóżku byłoby ciekawiej... Nie mam aż tak przykrych doświadczeń jak ty - ćwicz wielodzielność, kiedyś się może uda. >Jak > chcesz to mogę do was przyjechać i ją rozruszać Aviomarin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szugarov Boże, vulture... IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 15:39 vulture napisał: > Nie mam aż tak przykrych doświadczeń jak ty - ćwicz wielodzielność, kiedyś > się może uda. Ja do ciebie z sercem, a ty do mnie z pięścią. Więcej luzu vulture! DYS-TANS! > >Jak > > chcesz to mogę do was przyjechać i ją rozruszać > > Aviomarin!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=7706648&a=7707048 Ech... Nic dziwnego że wam nie wychodzi ;-( Ale nie martw się, wyślij mi na maila wasz adres, postaram się podjechać w przyszłym tygodniu. Przywiozę żele, zabawki i butelkę dobrego wina i pokażę jej nowy wymiar rozkoszy. Będziesz mógł na nas patrzyć, a kto wie, może jak się umyjesz, to pozwolimy ci się przyłączyć pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead_girl ... cię pies, ...a cała wieś 30.08.03, 15:52 Sugar,ty to tylko mocny w gębie jesteś.Jak przychodzi co do czego to mówisz tylko,że nie możesz,bo co by na to powiedział twój przydupas.A te muzyczne teksty kiedy pisujesz?Kiedy jesteście razem,czy kiedy cię odstawi od łoża?A ten cały pseudointelektualny bełkot?Może dajmy twojemu przydupasowi te twoje wypociny do poczytania,wtedy już cię nigdy nie zostawi.Aż taki okrutny on nie może być,poświęci się dla dobra ogółu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szugarov=cukierov Boże... vulture IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 15:59 vulture jako "skinhead_girl" napisał: > Sugar,ty to tylko mocny w gębie jesteś.Jak przychodzi co do czego to mówisz > tylko,że nie możesz,bo co by na to powiedział twój przydupas.A te muzyczne > teksty kiedy pisujesz?Kiedy jesteście razem,czy kiedy cię odstawi od łoża?A > ten cały pseudointelektualny bełkot?Może dajmy twojemu przydupasowi te twoje > wypociny do poczytania,wtedy już cię nigdy nie zostawi.Aż taki okrutny on nie > może być,poświęci się dla dobra ogółu. Nie masz odwagi podpisać się oryginalnym nickiem sssępie...? W przeciwieństwie nie piszę bredni. Na wszystko mam potwierdzenie w archiwach forum GW. Jako JEDYNY dajesz sie wciągać w te prymitywne pyskówki słowne, co czasem skwapliwie wykorzystuję. Lecz w przeciwieństwie do Ciebie, temu nie zaprzeczam. No i co z moją propozycją? Wysyłasz ten adres Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead_girl pomyłka,sweet sugar,pomyłka 30.08.03, 16:02 przeceniłem cię,piszesz to onanizując się przed lustrem.Ciekawe kiedy portal gazety pójdzie po rozum do głowy i do twoich postów zacznie dodawać ptaszka.Wreszcie będziesz miał się czym pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture x-cuse me misiaczku 30.08.03, 16:11 Podpisuję się TYLKO swoim nickiem w przeciwieństwie do tych, którzy odstawili leki, a poza tym nie zwracaj się do mnie "Boże". P.S. Myślałem że to ty jesteś skinhead_girl. Miałeś już tyle alter ego, że nie zdziwiłbym się. Daję się wciągać w rozmowy z tobą, bo dzięki nim czuję się naprawdę dobrze. Pisz do mnie jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead_girl Re: x-cuse me misiaczku 30.08.03, 16:20 vulture napisał: > Podpisuję się TYLKO swoim nickiem polemizowałbym(a może polemizowałabym?),ale nie rozmawiajmy o tym,bo to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szugarov Boże, vulture... IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 16:13 vulture jako "skinhead_girl" napisał: > przeceniłem cię,piszesz to onanizując się przed lustrem.Ciekawe kiedy portal > gazety pójdzie po rozum do głowy i do twoich postów zacznie dodawać > ptaszka.Wreszcie będziesz miał się czym pochwalić. Najlepiej jakby portal GW zbanowałby mnie na zawsze, nie? Wtedy sam mógłbyś błyszczeć na forum swoim blaskiem. Niestety byłby to tylko blask malowanego złotą farbką, plastikowego pierścionka wystawionego na sprzedaż przez pijanego Rumuna, na stadionie dziesięciolecia... Nareszcie rozgryzłem cię vulture... Wiem skąd ta przeolbrzymia potrzeba ISTNIENIA na tym forum. Czy twoja partnerka życiowa również spędza tyle czasu przed komputerem? Gdzie szuka akceptacji? I skąd ta nuda w łóżku? Przecież jesteście młodzi? Tak szybko...? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture x-cuse me raz jeszcze 30.08.03, 16:18 Sugarku, wprawdzie twoja możliwość percrpcji jest ograniczona, ale niestety nie jestem skinhead_girl i nie zamierzam ją być. Ale już widzę, co cię naprawdę podnieca, więc jak będziesz chciał, to ci jakąś zamówię. Aha, chciałeś adres, pod który możesz przyjechać: Warszawa, ul. Sobieskiego 1/9 - przyjmą cię z otwartymi ramionami. A teraz idę się rozerwać, misiaczku, miłego dnia i nocki na necie. Pa pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead_girl wielki mały człowiek 30.08.03, 16:18 Jezu,Sugar.Ty tylko prowokujesz,ty tylko wciągasz innych w gierki.A wystarczy bym 'dał się wciągnąć w jakąś prymitywną gadkę',a ty,najinteligentiejsza osoba na tym forum,zaczynasz ten swój pseudointelektualny bełkot.Jest się chociaż z czego pośmiać.EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Czego słuchacie w tej chwili 30.08.03, 14:33 Gość portalu: Szugarov napisał(a): > Bo ja np. w tej chwili niczego nie słucham, ale jakbym miał słuchać to > słuchałbym: > > 1. Slayera > 2. Coal Chamber > 3. Mudvayne albo Pantery > > pozdr. phrrrrrrrriiiison A przed chwilą: Fever. Peggy Lee. pozdrawiam. Z krainy chichów. Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szugarov Siemano lov! O ile to jesteś prawdziwy ty... IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 14:38 loveletter napisał: > pozdrawiam. Z krainy chichów. Lov. Czytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Siemano lov! O ile to jesteś prawdziwy ty... 30.08.03, 14:50 Gość portalu: Szugarov napisał(a): > loveletter napisał: > > > pozdrawiam. Z krainy chichów. Lov. > > Czytałeś? Że prawdziwy ja to pewne. Jakże by inaczej. A że rzadko tu teraz bywam, to fakt. Powiedzmy, że chwilowo system wciagnał mnie mocno w swoje zgniłe trzewia. Ale mój powrót jest bliski Może za dwa, trzy miesiące.. ech. a Carrolla czytałem, czytałem... Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
irontomek Re: Czego słuchacie w tej chwili 30.08.03, 14:40 W tej chwili Tears of The Dragon Bruce`a Dickinsona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili IP: *.vline.pl 30.08.03, 20:29 Coal, jak już papugujesz wątki, to profesjonalnie. W tytule wątku brakuje pytajnika. Słucham sobie suity "A Change Of Seasons" Dream Theater Odpowiedz Link Zgłoś