Dodaj do ulubionych

Czego słuchacie w tej chwili

IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 14:21
Bo ja np. w tej chwili niczego nie słucham, ale jakbym miał słuchać to
słuchałbym:

1. Slayera
2. Coal Chamber
3. Mudvayne albo Pantery

pozdr.
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: Czego słuchacie w tej chwili 30.08.03, 14:22
      No, przegiąłeś. Teraz As pozwie Cię do sądu o plagiat i... przerąbane...
    • vulture Re: Czego słuchacie w tej chwili 30.08.03, 14:24
      Właśnie, przegiąłeś. Guru mądrze mówi. Guru, nalej se jeszcze.
    • Gość: Szugarov Faktycznie... IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 14:27
      Zapomniałem że taki wątek już tu kiedyś był i na dodatek miał od chuja wpisów...

Nie wiedziałem tylko że na ten genialny pomysł wpadł Ass... Kurcze, mam
      nadzieję że któryś z moich rankingów też doczeka się takiego zainteresowania.

pozdrowienia z krainy cukierków!
      • vulture Re: Faktycznie... 30.08.03, 14:29
        Gość portalu: Szugarov napisał(a):

> Kurcze, mam
        > nadzieję że któryś z moich rankingów też doczeka się takiego zainteresowania.

Zawsze sam się możesz dopisać do swojego wątku - czyli klasycznie, jak do tej
        pory robiłeś, tylko częściej.

> pozdrowienia z krainy cukierków!

Ależ słodko mi się zrobiło.
        • Gość: Szugarov Moment, moment! IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 14:36
          vulture napisał:

> Zawsze sam się możesz dopisać do swojego wątku - czyli klasycznie, jak do tej
          > pory robiłeś, tylko częściej.

Chwila moment! Bez chamskich insynuacji! Nigdy nie podbijałem swoich wątków dla
          nabijania ilości wpisów! Kiedyś jakaś menda logująca się jako "skinhead girl"
          i "kobieta twoich marzen", dopisywała prymitywne komentarze do moich tekstów,
          ale nie mam o to do .... żalu wink

Moje teksty o Mudvayne miały taką a nie inna konstrukcję składająca się z 3
          wpisów, ale nie można tego moim zdaniem podciągać pod tzw. "dopisywanie się do
          własnych wątków". Ta sama sytuacja dotyczy recenzji "Down II" i "Reinventing
          the steel"
          • vulture Ano tak racja, prawdziwe dzieła bronią się same 30.08.03, 14:54

> Kiedyś jakaś menda logująca się jako "skinhead girl"
            > i "kobieta twoich marzen", dopisywała prymitywne komentarze do moich tekstów,
            > ale nie mam o to do .... żalu wink

Starała się nawiązać stylistycznie najwyraźniej.

> Moje teksty o Mudvayne miały taką a nie inna konstrukcję składająca się z 3
            > wpisów, ale nie można tego moim zdaniem podciągać pod tzw. "dopisywanie się
            do
            > własnych wątków". Ta sama sytuacja dotyczy recenzji "Down II" i "Reinventing
            > the steel"

A może wydaj to w postaci książki? Będzie wygodniej chyba.
            • Gość: Szugarov INWIGILACJA! HA - HA HA HA - HA - HA HA ! IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 14:58
              Może i masz rację... Jesteś tak miły że też ci coś doradzę. Jakbyś mniej czasu
              spędzał na forum przed komputerem, to może i w łóżku byłoby ciekawiej... Jak
              chcesz to mogę do was przyjechać i ją rozruszać wink

pozdr.
              • vulture Re: INWIGILACJA! HA - HA HA HA - HA - HA HA ! 30.08.03, 15:25

> Może i masz rację... Jesteś tak miły że też ci coś doradzę. Jakbyś mniej
                czasu
                > spędzał na forum przed komputerem, to może i w łóżku byłoby ciekawiej...

Nie mam aż tak przykrych doświadczeń jak ty - ćwicz wielodzielność, kiedyś się
                może uda.

>Jak
                > chcesz to mogę do was przyjechać i ją rozruszać wink

Aviomarin!!!
                • Gość: Szugarov Boże, vulture... IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 15:39
                  vulture napisał:

> Nie mam aż tak przykrych doświadczeń jak ty - ćwicz wielodzielność, kiedyś
                  > się może uda.

Ja do ciebie z sercem, a ty do mnie z pięścią. Więcej luzu vulture! DYS-TANS!

> >Jak
                  > > chcesz to mogę do was przyjechać i ją rozruszać wink
                  >
                  > Aviomarin!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=7706648&a=7707048

Ech... Nic dziwnego że wam nie wychodzi ;-( Ale nie martw się, wyślij mi na
                  maila wasz adres, postaram się podjechać w przyszłym tygodniu. Przywiozę żele,
                  zabawki i butelkę dobrego wina i pokażę jej nowy wymiar rozkoszy. Będziesz mógł
                  na nas patrzyć, a kto wie, może jak się umyjesz, to pozwolimy ci się
                  przyłączyć wink

pozdr.
                  • skinhead_girl ... cię pies, ...a cała wieś 30.08.03, 15:52
                    Sugar,ty to tylko mocny w gębie jesteś.Jak przychodzi co do czego to mówisz
                    tylko,że nie możesz,bo co by na to powiedział twój przydupas.A te muzyczne
                    teksty kiedy pisujesz?Kiedy jesteście razem,czy kiedy cię odstawi od łoża?A ten
                    cały pseudointelektualny bełkot?Może dajmy twojemu przydupasowi te twoje
                    wypociny do poczytania,wtedy już cię nigdy nie zostawi.Aż taki okrutny on nie
                    może być,poświęci się dla dobra ogółu.
                    • Gość: Szugarov=cukierov Boże... vulture IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 15:59
                      vulture jako "skinhead_girl" napisał:

> Sugar,ty to tylko mocny w gębie jesteś.Jak przychodzi co do czego to mówisz
                      > tylko,że nie możesz,bo co by na to powiedział twój przydupas.A te muzyczne
                      > teksty kiedy pisujesz?Kiedy jesteście razem,czy kiedy cię odstawi od łoża?A
                      > ten cały pseudointelektualny bełkot?Może dajmy twojemu przydupasowi te twoje
                      > wypociny do poczytania,wtedy już cię nigdy nie zostawi.Aż taki okrutny on nie
                      > może być,poświęci się dla dobra ogółu.

Nie masz odwagi podpisać się oryginalnym nickiem sssępie...?

W przeciwieństwie nie piszę bredni. Na wszystko mam potwierdzenie w archiwach
                      forum GW. Jako JEDYNY dajesz sie wciągać w te prymitywne pyskówki słowne, co
                      czasem skwapliwie wykorzystuję. Lecz w przeciwieństwie do Ciebie, temu nie
                      zaprzeczam.

No i co z moją propozycją? Wysyłasz ten adres
                      • skinhead_girl pomyłka,sweet sugar,pomyłka 30.08.03, 16:02
                        przeceniłem cię,piszesz to onanizując się przed lustrem.Ciekawe kiedy portal
                        gazety pójdzie po rozum do głowy i do twoich postów zacznie dodawać
                        ptaszka.Wreszcie będziesz miał się czym pochwalić.
                        • vulture x-cuse me misiaczku 30.08.03, 16:11
                          Podpisuję się TYLKO swoim nickiem w przeciwieństwie do tych, którzy odstawili
                          leki, a poza tym nie zwracaj się do mnie "Boże".

P.S. Myślałem że to ty jesteś skinhead_girl. Miałeś już tyle alter ego, że nie
                          zdziwiłbym się. Daję się wciągać w rozmowy z tobą, bo dzięki nim czuję się
                          naprawdę dobrze. Pisz do mnie jeszcze.
                          • skinhead_girl Re: x-cuse me misiaczku 30.08.03, 16:20
                            vulture napisał:

> Podpisuję się TYLKO swoim nickiem

polemizowałbym(a może polemizowałabym?),ale nie rozmawiajmy o tym,bo to nie ma
                            sensu.
                        • Gość: Szugarov Boże, vulture... IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 16:13
                          vulture jako "skinhead_girl" napisał:

> przeceniłem cię,piszesz to onanizując się przed lustrem.Ciekawe kiedy portal
                          > gazety pójdzie po rozum do głowy i do twoich postów zacznie dodawać
                          > ptaszka.Wreszcie będziesz miał się czym pochwalić.

Najlepiej jakby portal GW zbanowałby mnie na zawsze, nie? Wtedy sam mógłbyś
                          błyszczeć na forum swoim blaskiem. Niestety byłby to tylko blask malowanego
                          złotą farbką, plastikowego pierścionka wystawionego na sprzedaż przez pijanego
                          Rumuna, na stadionie dziesięciolecia...

Nareszcie rozgryzłem cię vulture... Wiem skąd ta przeolbrzymia potrzeba
                          ISTNIENIA na tym forum. Czy twoja partnerka życiowa również spędza tyle czasu
                          przed komputerem? Gdzie szuka akceptacji? I skąd ta nuda w łóżku? Przecież
                          jesteście młodzi? Tak szybko...?
                          • vulture x-cuse me raz jeszcze 30.08.03, 16:18
                            Sugarku, wprawdzie twoja możliwość percrpcji jest ograniczona, ale niestety nie
                            jestem skinhead_girl i nie zamierzam ją być. Ale już widzę, co cię naprawdę
                            podnieca, więc jak będziesz chciał, to ci jakąś zamówię.

Aha, chciałeś adres, pod który możesz przyjechać: Warszawa, ul. Sobieskiego
                            1/9 - przyjmą cię z otwartymi ramionami. A teraz idę się rozerwać, misiaczku,
                            miłego dnia i nocki na necie. Pa pa!!!
                          • skinhead_girl wielki mały człowiek 30.08.03, 16:18
                            Jezu,Sugar.Ty tylko prowokujesz,ty tylko wciągasz innych w gierki.A wystarczy
                            bym 'dał się wciągnąć w jakąś prymitywną gadkę',a ty,najinteligentiejsza osoba
                            na tym forum,zaczynasz ten swój pseudointelektualny bełkot.Jest się chociaż z
                            czego pośmiać.EOT.
    • loveletter Re: Czego słuchacie w tej chwili 30.08.03, 14:33

> Bo ja np. w tej chwili niczego nie słucham, ale jakbym miał słuchać to
      > słuchałbym:
      >
      > 1. Slayera
      > 2. Coal Chamber
      > 3. Mudvayne albo Pantery
      >
      > pozdr.

phrrrrrrrriiiison wink

A przed chwilą: Fever. Peggy Lee.

pozdrawiam. Z krainy chichów. Lov.
      • Gość: Szugarov Siemano lov! O ile to jesteś prawdziwy ty... IP: *.retsat1.com.pl 30.08.03, 14:38
        loveletter napisał:

> pozdrawiam. Z krainy chichów. Lov.

Czytałeś?
        • loveletter Re: Siemano lov! O ile to jesteś prawdziwy ty... 30.08.03, 14:50

> loveletter napisał:
          >
          > > pozdrawiam. Z krainy chichów. Lov.
          >
          > Czytałeś?

Że prawdziwy ja to pewne. Jakże by inaczej. A że rzadko tu teraz bywam, to fakt. Powiedzmy, że chwilowo system wciagnał mnie mocno w swoje zgniłe trzewia. Ale mój powrót jest bliskismile Może za dwa, trzy miesiące.. ech.

a Carrolla czytałem, czytałem...

Lov.
    • irontomek Re: Czego słuchacie w tej chwili 30.08.03, 14:40
      W tej chwili Tears of The Dragon Bruce`a Dickinsona.
    • Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili IP: *.vline.pl 30.08.03, 20:29
      Coal, jak już papugujesz wątki, to profesjonalnie. W tytule wątku brakuje
      pytajnika.

Słucham sobie suity "A Change Of Seasons" Dream Theater smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka