Dodaj do ulubionych

Felieton kibica Legii

IP: *.icpnet.pl 11.04.05, 01:38
Jak rozumiem, autorze "felietonu", Ty byłbyś lepszy na którymś z tych
stanowisk. Przypominam, że Legia, jeśli skończy na 4. miejscu, również może
zagrać w P. UEFA pod warunkiem, że Puchar Polski zdobędzie któraś z trójki
drużyn, które wyprzedzą ją w tabeli. Mam nadzieję, że Wisła zapewni sobie
mistrzostwo przed meczem u nas. Piłkarze - czas na rehabilitację, na ciężką
pracę, a nie na gadanie i samozadowolenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: nafciarz Re: Felieton kibica Legii IP: *.c151.petrotel.pl 11.04.05, 01:51
      PŁOCCY KIBICE ON-LINE
      relacja oraz fotki z 17. kolejki
      • optymista61 Re: Felieton kibica Legii 11.04.05, 11:24
        Drogi felietonisto a ile to trzeba miec fakultetow zeby zrzadzac lub trenowac
        nasz klub ?Przeciez na zachodzie robia to mlodsi i wychodzi im to niezle chyba
        nie bedziemy prosic o pomoc pana Broniszewskiego.Moze komus zlezy na tym zeby
        bylo gorzej...
    • Gość: KonradO A co nieprawde napisał? IP: 82.177.10.* 11.04.05, 09:05
      Ja sie pod tym podpisuje...i gdzie napisał, ze był by lepszy? wiele juz
      widziałem na Legii i na obcych stadionach ale takiej kasany jak w Lubinie
      (myslałem ze beda musieli mnie reanimowac) i Krakowie to jeszcze chyba nie
      Jest mi smutno, ze musze pisac takie rzeczy o moim klubie ale nie wiem czy
      zasługujemy na puchary....zeby było jasne z perspektywy trybuny gości na Craksie
      (moze w tv wygladało lepiej ale nie sadze) to byla straszana kaszana najgłupsza
      przegrana mojej druzyny w moim 20letnim czasie bycia jej fanem...pozostaje miec
      nadzieje na lepsze
      Pozdro dla kiboli
      (L)
      • cozy Re: A co nieprawde napisał? 11.04.05, 10:17
        Nadzieję na co? 4 mecze i straconych 7 punktów. A zapowiadali pogoń za Wisłą. Ta
        drużyna nie ma w ogóle środkowej linii. W czasach przed ITI zachwycała właśnie
        grą w środku pola, szybkimi podaniami, pressingiem, kombinowaną grą. A teraz?
        Bryndza aż patrzeć hatko. Ilość oddawanych strzałów na bramkę rywali mówi
        wszystko. Zieliński powinien wrócić do obrony i uczyć Rzeźniczaka, bo tam dziury
        na dziurach, a trenowaniem Legii powinien zająć się jakiśs fachman. Rację ma
        autor felietonu, ten eksperyment zbyt drogo Legię kosztuje. To jak Zygo postąpił
        z Wdowczykiem jest najlepszym przykładem nowego stylu działania w Legii. Nie
        liczy się sukces sportowy tylko bilans finansowy. I nie wiem czy nie
        podreperowuje się go na zakładach. Przecież tym jak Legia przegrała w Krakowie
        powinen zainteresować się prokurator. Surma podaje karnego do bramkarza a Boruc
        zamiast wyjeb* piłkę daleko w pole, podaje ją na 20 metr do Bojarkiego. Kur*,
        obu lubię, ale to co stało się wczoraj w Krakowie to potwarz dla każdego kibica
        Legii.
      • Gość: kixx Re: A co nieprawde napisał? IP: *.acn.waw.pl 11.04.05, 11:33

a pamietasz mecz z LKSem???
    • a.adas ani słowa o pilkarzach??? 11.04.05, 12:18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka