gora_zlota 27.03.08, 22:55 czy możecie mi doradzić jakieś utwory z lat 60-70 - tych nadających się na podkład do sklepu internetowego z ciuchami z tamtych lat? chodzi mi o spokojne utwory ale typowe dla w/w lat aby były tłem do robienia zakupów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: utwory z lat 60- 70 tych 29.03.08, 15:59 Julie Driscoll & Brian Auger - nieco taneczny, typowo modsowski [jeśliś koleżanka rock'n'rollowa, w minióweczce i na skuterze, to wiesz o czym piszę =) ] pop z elementami imrowizacji, pochodzący z połowy najlepszej z dekad - czyli l. 60'. Ps. Oczywiście nie powinnaś zapomnieć o prawach autorskich. Jeżeli chciałabyś posłuchać - napisz proszę na prv. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: utwory z lat 60- 70 tych 29.03.08, 16:23 Poza tym - zachęcam do odwiedzenia forum: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: utwory z lat 60- 70 tych IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.03.08, 17:59 wybór może być jeden bee gees stayin alive, stayin alive a-a-a-a stayin aliiiii-iiiiiii-iiiiii-ve! pl.youtube.com/watch?vD2zhqAS5ug zajebista instrumentalna przeróbka tego kawalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: utwory z lat 60- 70 tych IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.03.08, 19:20 pl.youtube.com/watch?v=oufd0bP2SLk&feature=related a przy tym miksie możesz poszerzyć asortyment o ciuchy dla gó..arzy (przepraszam gangstas&madafakas znaczy się) ))) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: utwory z lat 60- 70 tych 08.04.08, 07:14 youtube.com/watch?v=Xgcxd9wtXUE Odpowiedz Link Zgłoś