Gość: aga IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.08, 12:51 Spiewane po hiszpańsku przz hiszpańskich wykonawców-prosze o pomoc i nie chodzi mi tu o Iglessiasów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eliseu Re: Hiszpańskie piosenki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 15:38 Sam szukam, niestety z marnym skutkiem, polecam zacząć od Jeanette "Porque te vas", Anabel Conde "Vuelve Conmigo" i szlagieru E Viva Espana w wykonaniu La Bande a Basile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Hiszpańskie piosenki! IP: *.plock.mm.pl 07.04.08, 17:23 Heros Del Silencio "Enrte Dos Tierras" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Hiszpańskie piosenki! IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.08, 19:16 lato2007 hiszpania sie działo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek157 Re: Hiszpańskie piosenki! IP: *.klc.vectranet.pl 09.04.08, 14:36 Szukam piosenki której refrem brzmi mniej więcej tak (nie znam hiszpańskiego) RESPRE NOMBRE NIDO DEL MUNDO HEJ śpiewa ją mężczyzna PROszę o POMOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag. Re: Hiszpańskie piosenki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 22:26 proponuje chambao, np 'ahi estas tu' albo 'pokito a poko' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maika Re: Hiszpańskie piosenki! IP: *.gprs.plus.pl 21.07.08, 01:20 Tacy z pogranicza chilloutu (a może etno chilloutu?), w każdym razie najlepsi wg mnie to: Chambao, Nacho Sotomayor, Freddy Marquez, Francisco Sotomayor, Ojos De Brujo Wszyscy Ci są na płycie Flamenco Chill, jakbyś szukała to łatwo znajdziesz, bo na okładce jest różowiutki flaming Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatesofbabylon Re: Hiszpańskie piosenki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 12:37 Tierra Santa - metal po hiszpańsku, jak dotąd 7 albumów na koncie Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: Hiszpańskie piosenki! 21.07.08, 21:45 en.wikipedia.org/wiki/Categorypanish-language_singers en.wikipedia.org/wiki/Categorypanish_singers Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: Hiszpańskie piosenki! 21.07.08, 21:57 poza tym polecam soundtracki do filmów "amores perros", "frida" i innych hiszpańskich, meksykańskich czy południowoamerykańskich Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: Hiszpańskie piosenki! 21.07.08, 22:51 Oreja de van goh, mecano ale również odzielnie członkowie grupy Nacho Cano i Anna Torroja, Joaquin Sabina i takie mnie ambitne ale dobre głosy Sergio Dalma, Amistades Peligrosas, Miguel Bose i mnóstwo innych, może teraz mniej popularnych ale słuchałam ich w latach 90 poprzez meksykański kanał na satelicie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duendika Freddy Marquez IP: *.gprs.plus.pl 14.11.08, 01:25 Freddy Marquez, to bardziej chillout, ale słychać tam hiszpanię baaaardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Freddy Marquez IP: *.as.kn.pl 30.11.08, 19:20 Polecam płytę Freddy Marqueza "Siesta" - nie mylić z popularną składanką o tym samym tytule Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Corazon Espinado 02.12.08, 20:43 Dlaczego żadnych linków (dla leniwych) nie wklejacie? pl.youtube.com/watch?v=CB7UJKzM1Gc Odpowiedz Link Zgłoś