Gość: ewelina IP: *.wroclaw.mm.pl 07.04.08, 18:31 Tak sobie ze bardzo chciałabym posłuchać i zobaczyć na koncercie w Polsce Madonne!! A Wy macie takie marzenia-by zaspiewała u nas jakaś MEGA gwiazda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radio internet Re: Wymarzony koncert!! IP: *.net.pl 03.06.08, 22:50 Hm... Może oni? www.imeem.com/andibot/music/6jyg7lx0/the_automatic_music_explosion_take_me_home www.imeem.com/andibot/music/YFt_S6ZM/the_automatic_music_explosion_cmon_cmon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boulder Dash Re: Wymarzony koncert!! IP: *.chello.pl 04.06.08, 14:19 Hmmmm The Cure ))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wymarzony koncert!! 04.06.08, 16:22 Dead Can Dance, w plenerze wieczornym acz upalnym... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_elzbieta Re: Wymarzony koncert!! 04.06.08, 19:48 peter gabriel niezaprzeczalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wymarzony koncert!! IP: *.chello.pl 04.06.08, 19:01 Gość portalu: Boulder Dash napisał(a): > Hmmmm The Cure ))) Chciałam napisać to samo. Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wymarzony koncert!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.08, 20:47 Madonna! Zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Wymarzony koncert!! 04.06.08, 21:38 Gość portalu: aga napisał(a): > Gość portalu: Boulder Dash napisał(a): > > > Hmmmm The Cure ))) > > Chciałam napisać to samo. > Hmmm... No przecie The Cure było u nas niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boulder Dash Re: Wymarzony koncert!! IP: *.chello.pl 05.06.08, 12:31 No i co z tego, że było )) Ja być nie mogłam, a nawet jakby, to są rzeczy które można robić na okrągło np......palić panie, palić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edgar Re: Wymarzony koncert!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 07:39 Black Sabbath z Ozzym. Ewentualnie Pink Floyd ze starym repertuarem. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Wymarzony koncert!! 05.06.08, 08:48 Nine Inch Nails na żywo... mamciu! Panie Reznor, pan ruszy swój wielmożny zadek i przybędzie, tak? Odpowiedz Link Zgłoś