ilhan 08.09.03, 15:29 www.nme.com/news/106105.htm No i już po The Libertines ( Jakby nie mogli zrobić czegoś naprawdę pożytecznego i zamknąć Kings Of Leon albo Jacka Osbourne'a z siostrą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Jest nowy Pete :) 08.09.03, 16:16 ilhan napisał: > Jakby nie mogli zrobić czegoś naprawdę pożytecznego i zamknąć Kings Of Leon > albo Jacka Osbourne'a z siostrą. Very true. Ale nie ma się o co martwić, bo Anglia ma nowego Pete'a, który już na pewno wkrótce będzie popularny wszędzie. Peter Brame, lansowany przez telewizję BBC i program Fame Academy (taki 'Idol') to skrzyżowanie Pete'a z Libertines i Juliana z The Strokes. Na scenie prawdziwa bomba, zwłaszcza wśród panienek, które śpiewają Celine Dion, po czym, nagle wpada on w swojej czerwonej marynarce i krzyczy 'Last Nite' The Strokes albo 'Glad All Over Dave Clark Five. Żałuję, że nie mogłam zostać w Anglii na finał tego programu, no naprawdę, gwiazda się rodzi Obejrzyjcie parę jego zdjęć tutaj: www.bbc.co.uk/fameacademy/photo/student_photo34.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jest nowy Pete :) 08.09.03, 17:24 madee1 napisała: > Ale nie ma się o co martwić A ja uważam że jednak jest... ( A tamtego Pete'a nie widziałem, to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Jest nowy Pete :) 08.09.03, 17:28 ilhan napisał: > A ja uważam że jednak jest... ( No oczywiście jest, przepraszam. Jest mi naprawdę szkoda Pete'a bo to fajny chłopak... Dzieci, nie bierzcie narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jest nowy Pete :) 08.09.03, 17:34 madee1 napisała: > ilhan napisał: > > > A ja uważam że jednak jest... ( > > No oczywiście jest, przepraszam. Nic nie szkodzi. > Dzieci, nie bierzcie narkotyków. Właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Pete Doherty w pace :(( 08.09.03, 22:36 Coś ten link nie działa. ALe za co go zamknęli? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Pete Doherty w pace :(( 08.09.03, 22:38 boobie napisał: > Coś ten link nie działa. ALe za co go zamknęli? No to tutaj. To samo i po polsku: ecdlpl.no-ip.org/screenagers/index.php?service=news&action=show&id=39 Odpowiedz Link Zgłoś