gregkor 09.09.03, 13:22 Oto link na stronę francuską, gdzie ktoś bardzo rzetelnie przetłumaczył tekst na język polski..)))) www.paris-tours-guides.com/index_polish.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: tłumaczenie..:))))))) 09.09.03, 13:29 pizmak31 napisała: > Nie moge w to uwierzyc! chyba kolesie na zyweca ze słownika pisali..))),...ale ubaw jest co? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: tłumaczenie..:))))))) 09.09.03, 14:04 Mój ulubiony fragment)))))) Tak, to jest ten Internet! I my zamierzać wobec używać ten cudowny nowy środek między skrajnościami wobec dawać nasz klienci troskliwy, szybki i grzeczny świadczenie. My urzeczywistniać ów szybkość jest od ten krańcowy import i twój czas jest drogocenny. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: tłumaczenie..:))))))) 09.09.03, 14:53 mam program do tłumaczenia - robi jeszcze lepsze teksty... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 09:24 A mój ulubiony : My puszka metalowa zapewnić wszystko ten ziemia usługi ty mogą potrzebować u twój drobne kroki, z przylot wobec odlot. )) Gregkor, dzięki za ten link )) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 12:46 A, no i dowiedziałam się, że zajmuję się organizowaniem usług drzwi - wobec - drzwi. Może być )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 13:13 aislinn napisała: > A, no i dowiedziałam się, że zajmuję się organizowaniem usług > drzwi - wobec - drzwi. > Może być )) Zastanawiam się czy nie skorzystać z ich usług..))) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 13:34 Ty puszka metalowa, jeśli ty chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 13:41 aislinn napisała: > Ty puszka metalowa, jeśli ty chcieć. Wy mieć jechać Kazimierz fajnie, kurwa bawić ja nie jechać się zdjęcia intrenat porobic vultur mieszkać rynek..)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 14:06 Ja puszka metalowa wyprodukować fotografie vulture puszka metalowa robić rysunek i produkować fotografie też. Ja mieć fotografie z urodziła się Madee na zlot pyza o globusie od kawiarnia dlaczego piwo w wazon i my mieć dobra usługa. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 14:10 aislinn napisała: > Ja puszka metalowa wyprodukować fotografie vulture puszka metalowa robić > rysunek i produkować fotografie też. > > Ja mieć fotografie z urodziła się Madee na zlot pyza o globusie od kawiarnia > dlaczego piwo w wazon i my mieć dobra usługa. Ja obawiać fotografia urodziła się Madee mocno bardzo bać fotografia góra wicher teledysk kręcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 14:16 Aaaa,film krótkometrażowy kręcenie dokument puste parapety o wzgórzach Ilhan nie być, Ilhan być pijący nieznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 14:34 aislinn napisała: > Aaaa,film krótkometrażowy kręcenie dokument puste parapety o wzgórzach Ilhan > nie być, Ilhan być pijący nieznacznie. Ilhan być pewnym i tak wyglądać jedna druga krzak dupa spoza. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 14:38 Ilhan pomiędzy puste parapety wyglądać inny rodzaj inteligencja zespół chorobowy , ale Ilhan urodziła się Madee prezentować właściwość widnieje młodzież nauczanie średnie maniery dom polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 14:55 aislinn napisała: > Ilhan pomiędzy puste parapety wyglądać inny rodzaj inteligencja zespół > chorobowy , ale Ilhan urodziła się Madee prezentować właściwość widnieje > młodzież nauczanie średnie maniery dom polski. Kurwa, Ais, nie mogę, weź mi to przetłumacz ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 15:01 No że na zdjęciach z parapetówy wygladasz jak inteligentny inaczej, ale na zdjeciach z urodzin Madee jak dobrze wychowany licealista z dobrego domu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 15:03 aislinn napisała: > No że na zdjęciach z parapetówy wygladasz jak inteligentny inaczej, ale na > zdjeciach z urodzin Madee jak dobrze wychowany licealista z dobrego domu ;- )))) Dzięki Ais bo już chciałem dzwonic do tego francuskiego tłumacza..)) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 15:11 Nie istnieje potrzeba właściwa, ja puszka metalowa wyjaśniać wszystkie istniejące wasze problemy . Ja mieć dobry serwis i zapewniać obsłużyć fachowa pomoc w ten oto internet. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 16:06 aislinn napisała: > Nie istnieje potrzeba właściwa, ja puszka metalowa wyjaśniać wszystkie > istniejące wasze problemy . Czy "puszka metalowa" znaczy po francusku "burak"? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 16:24 hehe Pogrzebałam w tym i doszłam ,że to było tłumaczone z angielskiego. My puszka metalowa zapewnić = we can provide Taaak. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 16:43 aislinn napisała: > hehe > Pogrzebałam w tym i doszłam ,że to było tłumaczone z angielskiego. > My puszka metalowa zapewnić = we can provide > > Taaak. Hehehe, znakomite ))) Ja puszka metalowa nie wymyśleć o nic inne lepszy i więcej śmiech dowozić. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: tłumaczenie..:))))))) 10.09.03, 19:04 Ludzie,kupcie sobie Internet Translator 2.0 to będziecie mieli takie tłumaczenia z każdej angielskojęzycznej strony i do tego ubaw na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 24.09.03, 16:53 Mam jeszcze jedno: www.living-foods.com/cgi-bin/translingo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: tłumaczenie..:))))))) 24.09.03, 17:06 o w mordę, nie to... dobra, raz jeszcze www.living-foods.com/ i wtedy translate.... no generalnie to rzeczywiście każda strona tym przetłumaczona tak będzie wyglądać, ale pośmiać się można. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture no co, wszystko normalne jest 24.09.03, 17:23 Banan- Kolędować Śmietanka Rodzaj leguminy 6-8 środek między skrajnościami- sklejony banany 1/2 1 filiżanka kolędować, surowy ( wobec smak) 1/2 1 filiżanka siemię lniane, ziemia wobec proch ( wobec przedsiębiorstwo w górze mieszanina) pewien szczypać od orzech kokosowy płatki Mieszać pierwszy trzy składniki w Kuchnia do całkowity gładki. Umieszczać na bok w chłodnia do siemię lniane proch pełno gels mieszanina ( powinien być przedsiębiorstwo). Szufelka w puchar i gładki rezygnować szpatułka. Mogą być używany równie rodzaj leguminy albo sroka materiał wypełniający. Pokropić orzech kokosowy płatki w ośrodek. Ten orzech kokosowy płatki ukazywać się podobny starty na proszek cukier. ----------------------------------------- Ja nie wiem czego wy się czepiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Tak, to też : 25.09.03, 09:44 pomidor filiżanki przy Sherry Pomidor Filiżanki 6 środek między skrajnościami pomidory 1/2small ogórek 2 wtyka seler 2 skakać onoins 1/2 filiżanka świeży pietruszka 1 łyżka stołowa świeży mennica 1 goździk czosnek 2 łyżeczki nazwa kilku gatunków wodorostów 1/2 filiżanka słonecznik nasienia 1 łyżka stołowa cytryna bardziej soczysty 1 łyżka stołowa olej z oliwek ( fakultatywny) celtycki sól wobec smak ( fakultatywny) wyroby 12 krajać pomidory w połowa szufelka na zewnątrz środek dodać pomidor miąższ do inny składniki końcowy uderzać wszystko składniki ,mix dobrze i napełniać pomidor przepoławia, wielki pod kątem pewien strona półmisek albo pod kątem palec żywność używać wiśnia albo mały pomidory albo to : Wykpiwać Łosoś Pała przy Katherine Dichter Składniki: 2 filiżanki migdały, przemoczony przeniesienie na dzień następny 1 filiżanka seler, końcowy uderzać 1/2 filiżanka zieleń cebule, wybierać 1/4 filiżanka oczyszczał woda 2 med. albo duży marchew 3 tsp. cytryna bardziej soczysty Dulsk Płatki, płukany 1 głowa rzymski sałata zielona Pietruszka Zalecenia: Biegać ten migdały i marchew przez pewien Mistrz bardziej soczysty, przy pomocy ten " pusty" tabliczka znamionowa wobec zrobić pewien gładki pała. Mieszać wszystko składniki wykluczyć ten sałata zielona w pewien zginać się, dodawanie ten Dulsk wobec smak. Wchodzą w skład ten mieszanina w pewien pełny pakiet ( albo inny kształtować) bochenek, i garnirować rezygnować pietruszka warzywa. Wobec służyć, łyżka do ten sałata zielona liście i jeść podobny pewien sandwicz, albo dowolnie, rozpiętość cen do seler wtyka. Odpowiedz Link Zgłoś