margotje 03.05.08, 23:23 Coz to za mistyczne watki, ktorych ostowryzc sie nei da (przynajmneij mnie, smiertelnej)? אריק לביא (10)dawida1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawida1 Re: Dawido mila 04.05.08, 00:14 margotje napisała: > Coz to za mistyczne watki, ktorych ostowryzc sie nei da (przynajmneij mnie, > smiertelnej)? > אריק לביא (10)dawida1 Margo mila)) ja wlasnie wszystko otworzylam i spiewa)) kliknij 2x na napis po hebrajsku i powinno byc OK! Zycze przyjemnego sluchania)) i daj znac czy sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
dawida1 Re: nie....... :((((( 04.05.08, 12:39 margotje napisała: > Margo ) to naprawde nie wiem co sie dzieje, ponownie otwieralam i wszystko jest ok. To sa bardzo ladne piosenki(melodie, bo slow nie rozumiem) - spiewa Arik Lavie. Przykro mi ze nie mozesz otworzyc,probj moze jednak Ci sie uda, Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Dawido mila 04.05.08, 13:07 zakladam ze dawida jedzie na IExp a margo na FF xie ??????? Otwiera sie to w Int Expl...niestety jak chce otworzyc to zmieniam przegladarke )))))Innej opcji nie widze pozdro ) Odpowiedz Link Zgłoś
dawida1 Re: Dawido mila 04.05.08, 14:07 vitalia napisała: > zakladam ze dawida jedzie na IExp Yes madame ) ja jade na Microsoft Internet Explorer od zawsze, ale to jest dosc dziwne , bo jak sie orientuje Margo wczesniej otwierala bez problemow. Cos sie pokickało, )) ale Arik ladnie spiewa chociaz go nie rozumiem - wlasnie slucham)) Odpowiedz Link Zgłoś
dawida1 Re: Dziala, Dzieki! n/t 04.05.08, 18:45 margotje napisała: > to super)) i jak sie podoba????? pozdrawiam)))))))))D. Odpowiedz Link Zgłoś
dawida1 Re: Dziala, Dzieki! n/t 04.05.08, 21:17 margotje napisała: > S U P E R !!!!!! )))) ))))))))))))) ))))))))) ))))) Odpowiedz Link Zgłoś