Dodaj do ulubionych

Szukam teledysku

• Gość: Misiaaaa Re: Szukam teledysku IP: *.master.pl 30.10.11, 22:17
      ja mam takie nietypowe pytanie. mianowicie teledysk widziałam może z 5 lat temu po północy na Vivie czy VH1 w bloku zakazane czy jakoś tak, leciał razem z niecenzurowanymi 'Prime Time of Your Life' Daft Punk'a i 'Rock DJ' R. Williams'a. nie bardzo kojarzę, jaka to była muzyka, myślę, że jakaś techno, trance, klubowa lub w stylu właśnie Daft Punk (może się mylę), bardziej interesuje mnie teledysk. był on baaardzo dziwny i nie dziwię się, że leciał tak późno. były w nim pluszaczki, jakiś misiu bodajże, chyba 3 czy 4, i wybrały się one na jakiś piknik czy coś, nie wiem, ale były na jakiejś łące, ogólnie na dworze. i tutaj moja pamięć się zaciera i kojarzę urywki i chyba owe pluszaki się upiły lub wzięły jakieś prochy i doszło do jakiejś orgii/gwałtu. wiem, że muzyka była wtedy taka pokręcona. ogólnie połączenie działało na psychikę, takie chore zdeka... przeważał tam kolor żółty, o ile dobrze pamiętam. wątpię, że ktoś to kojarzy, ale jeśli cokolwiek wam świta, to proszę o pomoc, męczy mnie to już trochę i kolekcjonuję ostatnio dziwne i zakazane klipy, także jak macie też coś innego z tej półki, to piszcie, dzięki smile
      • Gość: Poszukiwacz Re: Szukam teledysku IP: *.218.217.178.ip4.netico.pl 27.04.12, 00:12
        Sam szukam tego kawałku.

Pluszaki były zrobione z włóczki, jeden z nich był na wózku inwalidzkim i chyba obchodził urodziny. Cała paczka wybrała się na wycieczkę po za miasto (piknik) dobrze się bawili do czasu kiedy nie spróbowali tortu. Tutaj zaczyna się orgia. Muzyka była świetna!

Kto coś wie proszę pisać, czekamy!
    • karolbrzoza4 Re: Szukam teledysku 03.11.11, 18:14
      Witam szukam teledysku w którym na samym początku starsi koledzy wsadzają głowę chłopaka do muszli, potem jakaś blondyna przyjeżdża do tego miasteczka i on na końcu z nią wchodzi do tej szkoły trzymając ją za rękę. Pamiętam tylko tyle.
      Proszę o jak najszybszą odpowiedź!!!
      Z góry dziękuje.
      • Gość: Misiaaaa Re: Szukam teledysku IP: *.master.pl 03.11.11, 19:40
        Paris Hilton - Nothing in This World
        myślę, że to to smile
        www.youtube.com/watch?v=KAtFYzrwmA8&feature=related
        • ww_lodz Re: Szukam teledysku 21.11.11, 00:24
          A kojarzy ktoś z Was teledysk, w którym wszystko składało się z pomarańczowych i żółtych liter na czarnym tle (np. jadącą taksówkę przedstawiał napis "TAXI"); kamera przemierzala ulice NYC, a tekst miał coś wspólnego z "baby"? ; -)
      • Gość: e Re: Szukam teledysku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.13, 10:43
        Paris Hilton - Nothing In This World HD ?
      • Gość: Anonime. Re: Szukam teledysku IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.11.13, 22:33
        Britney Spears bądź Paris Hilton radze sprawdzić . Raczej Paris ; )
    • Gość: regus Re: Szukam teledysku IP: *.static.se.alltele.net 30.11.11, 21:28
      szukam klipu w stylu takim gosciu w garniaku cos tam spiewa wolna piosenka i zawsze z nim jest 5 laseczek tancza w basenie w ciuchach dodam ze tez mialy jakby stroje jak damski garniak teraz to leci na viva pl
      • Gość: los Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 09:25
        hurts - wonderful life
    • Gość: kuba144000 Re: Szukam teledysku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.11, 18:20
      Witam.

Dołączę się do dyskusji.
      Poszukuję teledysku z manekinami. Manekiny stały za szybami wystaw sklepowych a następnie spotkały się w restauracji przy czym cały czas były nieruchome. Muzyka w stylu lekki trance, elektronika. Wydaje mi się, że teledysk jest z lat 90, 2000.
      • Gość: gośc Re: Szukam teledysku IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 01:03
        może
        Sophie Ellis-Bextor - Get Over You
        tam były manekiny na pewno
    • Gość: suddenly Re: Szukam teledysku IP: *.itsa.net.pl 12.12.11, 15:38
      A ja też szukam teledysku,chodzi o piosenkę Suddenly - taką star, ciemnoskórego wykonawcy. Na youtube nie mogę znaleźćsad ale dobrze że chociaż te można jeszcze obejrzeć na youtube za darmowink
      www.youtube.com/watch?v=-57pSjBmBUA&feature=youtu.be
      • Gość: Kinoman1989 Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 10:39
        Poszukuję teledysku, w którym idzie Afroamerykanin z boomboxem i leci muzyka "Ummala, ummala" ("Humbalah, humbalah" ???), a tłum ludzi woła "Hey! Ho! Hey!". Bardzo podobne do Buenos Aires - Pomarańczowe drzewa, ale tamto miało chyba nieco mocniejsze brzmienie, akcja toczy się na plaży. Zagraniczne - niemieckie albo amerykańskie, lata 90.
        • Gość: Borek Re: Szukam teledysku ważne IP: *.pancom.pl 19.03.12, 14:27
          Witam szukam teledysku gdzie bawią się 3 chlopacy 1 czrny 2 Meksykanin a 3 Biały .A ten co spiewa tą piosenke ma długie chyba San coś tam ,ale szukałem na internecie i nie mogę znależć ten teledysk ma kilka lat ,ale bardzo mi sie podoba prosze o pomoc nie jest muzyka techno anie podobna taka taneczna taka afro cos
        • Gość: aneta Re: Szukam teledysku IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.13, 23:15
          tez go szukam! wiesz juz?
    • Gość: Karolina17 Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.12, 22:57
      Hej .
      Również szukam teledysku , wiem tyle , że jest to znana piosenka , ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć jaki był jej tytuł . Wygląda to mniej więcej tak:
      Idzie sobie animowany gościu w niebieskich włosach i ma czarne dziury zamiast oczu ... Potem jest coś chyba o jakiejś wojnie czy coś takiego. Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki wink
      • amourpropre Re: Szukam teledysku 24.03.12, 12:56
        Taki osobnik pojawia się w teledyskach zespołu Gorillaz, np. tu:

www.youtube.com/watch?v=B7ZUHbLHMBs
        • pink-1991 Re: Szukam teledysku !!!!!!! 11.04.12, 11:58
          Szukam teledysku, autora i tytuł piosenki, która w 2011 (na pewno w lecie) byłna na Vivie, Mtv i chyba tez TraceTv. W teledysku tanczy, spiewa i rapuje grupa czarnoskorych wokalistow: na pewno mały karzel, ladna kobieta i paru innych facetow. wszystko rozgrywa się w jakims pokoju, chyba obok lustra, po pewnym czasie wszyscy sie przemieniaja (nie pamietam dokladnie ale chyba zmienia im sie kolor ubran czy cos). Cala piosenka (oprocz tych rapujacych wstawek) to raczej klimat dance czy jakies elektro.
          • Gość: michal141 Re: Szukam teledysku !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 18:32
            Witam. Prosze o pomoc w znalezieniu teledysku, w ktorym przez wiekszosc czasu dwoch gosci jedzie mercedesem okularem, a nad nimi leci ptak ( chyba orzel ), a na koncu ten ptakladuje przed ich autem i zamienia sie w czarownice, a oni gwaltownie hamuja. Ona ucieka do lasu a oni jej szukaja. Za nic nie moge sobie przypomniec tytulu. Ostatni raz go widzialem kilka lat temu. Bede bardzo wdzieczny jak ktos mi pomoze go znalezc.
            • Gość: :) Re: Szukam teledysku !!!!!!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.12.13, 18:35
              www.youtube.com/watch?v=LC-CLam8YMI smile
            • Gość: ala Re: Szukam teledysku !!!!!!! IP: *.ip.jarsat.pl 04.01.14, 23:49
              zespół Yarabi smile
          • Gość: Anonime . Re: Szukam teledysku !!!!!!! IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.11.13, 22:31
            Nie wiem do końca czy to to .. Ale , radze szukać pod tymi nazwami : Lil Wayne , Nicki Minaj ..
    • Gość: Bloody Re: Szukam teledysku IP: *.play-internet.pl 28.04.12, 12:35
      Hej, od dluzszego czasu glowie sie nad ta piosenka. dosc dawno widzialam teledysk, pamietam, ze z kilka razy pod rzad, bo mi sie spodobal. glownie chodzilo tam o to, ze grupa czarnoskorych mezczyzn (badz jeden, w garniturze, chyba dosc znany, z brodą) mial znalezc 'kobiete w czerownej sukience', znalazl ja na jakims bankiecie, tanczyli wsrod gosci sami na parkiecie, wtedy sie nuta zmienila wlasnie, na koncu okazalo sie, ze ona chyba jest jakims szpiegem lub agentem. z 3-4 lata temu napewno to widzialam. moze ktos da rade mi pomoc?
    • semirra Re: Szukam teledysku 22.09.12, 22:40
      teledyski homemade to alternatywa dla poszukiwacza skarbów
      www.julia_i.republika.pl
    • Gość: Nicia Re: Szukam teledysku IP: *.info-net.net.pl 01.12.12, 20:06
      O ile się nie myle tto jest to Fun.: We Are Young ft. Janelle Monáe
      • Gość: Karola48394 Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.12, 12:40
        Witam serdecznie.
        Od kilku dni przeszukuję różne portale, wpisuję w google różne, przeróżne formy ale nie mogę odszukac pewnego utworku...
        teledysk odbywa się powiedzmy piwnicy, jakis ciemnym miejscu. W teledysku występuje czarnoskóry wokalista, powiedzmy że raper, bo "szybko nawija". Facet jest charakterystyczny bo jest bardzo bardzo szczupły. Bodajże są tam też jakieś kobiety(chyba 2).
        Będę bardzo wdzięczna za pomocsmile)
        • Gość: Chinka Re: Szukam teledysku IP: 109.144.142.* 01.01.13, 00:06
          pamietam,ze chyba czarno bialy byl, gosciu z gosciowa chyba spiewa, a teledysk to takie kable sie wija, laski sie rozbieraja i caluja.wijace kable ze sprzetu, jakies fotele, wiem ze w dwoch wersjach byl, zakazany i taki bez scen rozbierajacych i calujacych sie par w pokoju.
          • Gość: westbam Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.15, 23:08
            Też szukam wykonawcy tego teledysku wiesz już kto nim jest?
            • Gość: magneska Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.15, 18:20
              niee uncertain
          • Gość: toto Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.15, 01:48
            Bodyrox feat Luciana - Yeah Yeah(Uncensored) + lyrics
        • Gość: ana Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 23:15
          Witam, ja szukam takiego teledysku...
          Jest kobieta, bardzo ładna blondynka, kojarzy mi się że była ubrana na srebrno, i w którymś momencie siedziala na takim fotelu w ksztalcie kuli. Śpiewała bardzo mało slów, 3 może 4. Jednym z nich było (spolszcze) "hesetejt", jakoś tak. Pomocy. Ostatnio widzialam go jakieś 5 lat temusmile
          • Gość: Nyappyy Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 02:01
            Hej! Poszukuje teledysku, dosyc starego, bo widzialam go jak bylam troszke mniejsza. Nie pamietam zbyt wiele niestety, tylko koncowke, ze byla dziewczyna*chyba nawet ona spiewala nie jestem pewna* i miala blond wlosy(chyba) i jej chlobak*brumet chyba* umarl? Popelnil samobojstwo? Mial wypadek? nie wiem nie zyl w kazdym razie i ona w jego plecy wbijala piora i pozniej z tego powstaly skrzydla.… nic wiecej nie pamietam.
            • Gość: wikk Re: Szukam teledysku IP: *.tsunami.pl 12.08.14, 13:21
              Ed Sheeran - give me a love smile
              • Gość: natka Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.15, 19:36
                Pomozcie, szukam starej piosenki troche rap(chyba) spiewali cos w stylu pongo pongo. Byl dziwny kolorowy teledysk a pongo spiewala dziewczyna w krutkich wlosach
            • Gość: Tala Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.15, 23:28
              też tego szukam i nie mg nic kompletnie znaleźć :c
            • Gość: NieNormalna Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.15, 21:18
              Ala- Angel
          • Gość: Gość Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.mm.pl 21.05.19, 21:07
            Ja szukam takiego teledysku ...stary utwór zagraniczny z lat 60/70 śpiewa dwóch facetów jeden starszy siwy w białym garniturze drugi młodszy podobny na wokalistę depeche mode w kurtce ramonesce w tle teledysku lunapark...pomóżcie plis chodzi od dawien dawna i nie mogę znaleźć...dzięki za wszelką pomoc smile
        • Gość: Anonime. Re: Szukam teledysku IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.11.13, 22:35
          Może Lil Wayne ?
        • Gość: jak Re: Szukam teledysku IP: *.246.143.72.rev.vline.pl 10.10.14, 15:59
          Witam. Poszukuje dość starego teledysku, śpiewa łysy, biały facet coś o całowaniu i przez cały teledysk dziewczyny puszczają całuski a na koniec wszystkie go wycałowują po tej łysej głowie. Kojarzy ktoś coś?
          • Gość: right said fred Re: Szukam teledysku IP: *.play-internet.pl 05.12.14, 22:23
            www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk
          • amourpropre Re: Szukam teledysku 16.12.14, 01:29
            Gość portalu: jak napisał(a):

> Witam. Poszukuje dość starego teledysku, śpiewa łysy, biały facet coś o całowan
            > iu i przez cały teledysk dziewczyny puszczają całuski a na koniec wszystkie go
            > wycałowują po tej łysej głowie. Kojarzy ktoś coś?

Right Said Fred "Don't talk just kiss"?
    • Gość: goscmazi Re: Szukam teledysku IP: *.opera-mini.net 07.03.13, 22:30
      witajcie
      szukam teledysku z lat 90 niestety nie pamiętam tytułu ani wykonawcy, ale fabułę kojarze
      teledysk był nakręcany w budynku, który był w budowie. rywalizowały między sobą dwie grupy, kobiety i mężczyźni w każdej z grup było 5 osób. piosenkę śpiewała czarnoskórka piosenkarka już nie młoda. Ona też występowała jako ostatnia jako tancerka, przed nią wystepował czarnoskóry tancerz o barczystej budowie w żółtej koszulce, który miał perułkę i w tańcu ona spadła.
      tyle zapamiętałem czy ktoś może mi pomóc?
      • mallwia Re: Szukam teledysku 08.03.13, 09:26
        Gość portalu: goscmazi napisał(a):

> witajcie
        > szukam teledysku z lat 90 niestety nie pamiętam tytułu ani wykonawcy, ale fabu
        > łę kojarze
        > teledysk był nakręcany w budynku, który był w budowie. rywalizowały między sob
        > ą dwie grupy, kobiety i mężczyźni w każdej z grup było 5 osób. piosenkę śpiewał
        > a czarnoskórka piosenkarka już nie młoda. Ona też występowała jako ostatnia jak
        > o tancerka, przed nią wystepował czarnoskóry tancerz o barczystej budowie w żół
        > tej koszulce, który miał perułkę i w tańcu ona spadła.
        > tyle zapamiętałem czy ktoś może mi pomóc?

Pewnie chodzi o Run DMC,ale to nie babka tylko dwóch kolesi
        masz: www.youtube.com/watch?v=TLGWQfK-6DY
        • Gość: Sandra Re: Szukam teledysku IP: *.ipartner.com.pl 15.04.13, 21:56
          Mam problem ostatnio na esce leciał teledysk, muzyka dupstepowa. Mianowicie, koleś malował model robota, po czym pamiętał jak następnie znalazł się w tym robocie i chodził po mieście strzelając do ludzi. Jednemu facetowi odstrzelił rękę, i jakiś drzem wypłyną (bynajmniej tak to wyglądało), były wycinki z jakieś gry właśnie z takim robotem. Ogólnie muzyka raczej nie miała słów, ale dźwięki były podobne do tych z gry.wink Bardzo proszę o pomoc.!!!!!
          • Gość: Qba6576 Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.15, 00:26
            www.youtube.com/watch?v=4wTLjEqj5Xk =D
        • Gość: Kelian Re: Szukam teledysku IP: *.bb.online.no 26.04.14, 23:42
          Pomocy! Teledysk pochodzi gdzieś chyba z lat 1999-2003. Dziewczyna ubrana (moda lata 70-te) tańczy przed kamerą a na podłodze (i ścianach???) wirują kolorowe wzory. Pojawia się też niewysoki koleś trochę taki hipisowski. Teledysk bardzo kolorowy, pastelowy i pełno wszędzie tych wzorów i zmieniających się kolorów. Pomocy!
          • Gość: parabola Re: Szukam teledysku IP: *.vanco.co.uk 24.03.17, 13:11
            Deee-Lite - Groove Is In The Heart
      • Gość: ANIELCIA Re: Szukam teledysku IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.14, 20:52
        to może RUN DMC iT'S LIKE THAT
    • Gość: rapid szukam teledysku IP: *.bb.sky.com 29.05.13, 10:36
      Witam. A ja szukam teledysku z tego lub zeszlego roku, w ktorym facet, ubrany jakos na bialo zaczyna jechac na rowerze po lotnisku czy czyms duzym...pozniej uderza o mur czy cos i nagle jedzie motorem...itd, pozniej szybkim samochodem, tirem...odrzutowcem i jakos na koncu rakieta, przez caly teledysk tak zmienia . z gory dzieki

• Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: szukam teledysku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.13, 09:42
        Witam. A ja szukam teledysku z tego lub zeszlego roku, w ktorym facet, ubrany jakos na bialo zaczyna jechac na rowerze po lotnisku czy czyms duzym...pozniej uderza o mur czy cos i nagle jedzie motorem...itd, pozniej szybkim samochodem, tirem...odrzutowcem i jakos na koncu rakieta, przez caly
        • Gość: viper27 Re: szukam teledysku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.13, 10:22
          zamęcze się, kilka lat temu był taki kawałek gdzie albo Iglesias albo Justin T (właśnie nie moge sobie przypomnieć) m.in. jedzie na pustyni quadem, range roverem i innymi środkami tranposrtu. POMOŻECIE
        • Gość: me Re: szukam teledysku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 13:32
          T.H.E. the hardest ever Will i. m.
        • Gość: ania Re: szukam teledysku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 10:29
          www.youtube.com/watch?v=vjIwmJMqrco will i am
      • Gość: Anonime. Re: szukam teledysku IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.11.13, 22:26
        Wiem , że to zespół Black eyed peas ; )
      • Gość: ss Re: szukam teledysku IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.12.13, 20:44
        www.youtube.com/watch?v=vjIwmJMqrco
      • Gość: ana Re: szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 21:26
        Może ktoś będzie w stanie mi pomóc, bo męczę się od 2 godzin... Szukam nazwy utworu, do którego teledysk wyglądał następująco:
        Młoda kilkunastoletnia dziewczyna z kręconymi włosami i plecakiem na plecach zakłada słuchawki i zaczyna tańczyć, idzie przez park, tam m.in. wskakuje na ławkę, obraca się na kolanie, skacze na murki, skacze, wykonuje coś w rodzaju moon walk itd. Cały utwór jest dość melodyjny, house, electro house ? Coś w stylu Telepopmusik. Słowo, któro się pojawia to shining ? Tylko tyle pamiętam.
      • Gość: ramzes Re: szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 22:58
        Hmm, krótki opis:
        Początek, czarny raper ubrany na bialo wchodzi do jakiegos pomieszczenia "szatnia", bierze swoją mp3, przewija z 4-6 piosenek i tak zaczyna sie piosenka, w ttm czasie spiewa cos na kształt i don't know
      • Gość: buka wie wszystko Re: szukam teledysku IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.14, 18:40
        Will.I.Am Mike Jagger Jennifer Lopez T.H.E. (The Hardest Ever)
      • Gość: Anonym Re: szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.14, 14:22
      • Gość: sandra098 Re: szukam teledysku IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.06.14, 22:46
        T.H.E [The Hardest Ever] by will.i.am ft. Mick Jagger & Jennifer Lopez (
      • Gość: PomocnikMikołaja Re: szukam teledysku IP: *.147.215.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.01.15, 22:17
        Wpisz sobie:
        T.H.E (the hardest ever)
        To chyba to wink
      • Gość: Qba6576 Re: szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.15, 00:28
    • Gość: AA Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 18:42
      A ja szukam teledyski w którym to czarnoskóry męzczyzna spiewa w refrenie miss you babe, facet ten jest w bialych spodniach i bez koszulki
      • Gość: jajaj Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.mm.pl 25.06.14, 14:56
        whistle - flo rida
    • asiamach Re: Szukam teledysku 05.06.13, 15:39
      The Avalnches - Since I left You
    • basiulka11 Re: Szukam teledysku 15.06.13, 12:13
      zobacz na blog o muzyce www.rockmaniak.bloog.pl/
    • marcuss1234 Re: Szukam teledysku 11.07.13, 14:29
      ...ja mam świetny teledysk, prosty i trzymający w napięciuwink
      www.youtube.com/watch?v=RpHHobj92fk
      www.youtube.com/watch?v=pYKwJwVUIGg
      • Gość: poszukiwaczka_ Re: Szukam teledysku IP: *.plock.mm.pl 26.07.13, 12:11
        Od kilku tygodniu szukam pewnej piosenki,nie znam tytułu...ani słów które mogłoby mi pomóc....pamiętam za to ( może ciut jak przez mgłę ) teledysk.
        Wiem,że był w niem chłopak ( podejrzewam,że zagubiony,samotny ) i on tańczył z manekinem,który zamieniał się w prawdziwą kobietę podczas tego tańca.
        Na koniec jest moment gdy siadają ( ten manekin i chłopak ) przy stole,on zdejmuję jej wcześniej perukę i wystaje z jej głowy tak jakby taki gnacik od świeczki,który on podpala.....podam siada na swoje miejsce i sobie też zdejmuje perukę i podpala tak samo ten gnacik.
        • Gość: Aś Re: Szukam teledysku IP: *.pancom.pl 11.08.13, 21:53
          www.youtube.com/watch?v=7SxTyvOixJA
          • Gość: poszukiwaczka Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.13, 23:01
            Boże dziękuje ! Właśnie o to mi chodziło,na prawdę wielkie dzięki smile
          • Gość: poszukiwaczka Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.13, 23:12
            Jak widać można tu liczyć na pomoc,a wiecie jak to jest jak chodzi za Wami coś czego nie możecie znaleźć...udręka...chłopak szuka piosenki,w której gdzieś się przewijają słowa ''you are my sunshine'',jest masa piosenek z refrenem o tych słowach,ale chodzi o ten jedyny wybrany.....podobno tylko w tej piosence można zrozumieć te słowa z refrenu bo reszta jest niezrozumiała...śpiewa ją kobieta i mężczyzna,a na wstępie są takie przedziwne słowa
        • Gość: Asick Re: Szukam teledysku IP: *.8-3.cable.virginmedia.com 15.09.13, 20:40
          Hej od kilku lat szukam teledysku który był puszczany na VIVA ZWEI mianowicie jest to teledysk niemieckiego wykonawny o kolesiu ktory spiewa coś o rękach ''meine hande''i ma w tym teledysku takie wielkie ręce.
        • rrita Re: Szukam teledysku 18.10.13, 09:18
          Szukam teledysku z lat 80 lub 90, w którym ludzie wisieli do góry nogami, a z palców spływała im woda... chyba śpiewała kobieta i chyba to był jakiś polski zespół ale utwór po angielsku....
          • Gość: katarek78 Re: Szukam teledysku IP: *.net.stream.pl 03.11.13, 14:54
            Opis przypomina All My Senses zespołu Goya.
    • kuba23411 re 26.08.13, 16:04
      Witam szukam teledysku leciał on ostatnio w parszywej 13 może się to zdawać śmieszne ale ta piosenka był akurat okej była tam jakaś dziewczyna która śpiewała i DJ w długich ciemnych włosach zapamiętałem tylko refren tej piosenki i do tego śpiewał to mężczyzna deren deren i wiecej z tego nie pamiętam big_grin Proszę o pomoc było to 23.08.2013 wieczorem big_grin
    • Gość: majdan2414 jaka to nutka IP: *.neotrix.info 10.09.13, 11:32
      facet spiewa jest impreza wszyscy tancza zostan moja pomarancza jestes bardzo slodka chce poklaskac twego kotka
    • Gość: kkk szukam piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.13, 07:36
      Witam, szukam piosenki raczej nowej kojarzę tylko teledysk jak kobieta jedzie samochodem a z tyłu siedzie dziewczynka (smutna) bo wyjeżdżają z ich miasteczka ale później zawracają i dziewczynka się rozwesela i coś tam po szybie rysuje
      Pozdrawiam K.
      • Gość: mmm Re: szukam piosenki IP: *.cdma.centertel.pl 20.03.14, 14:48
        Kelly Claeckson - Brakeaway
      • artdico Re: szukam piosenki 16.03.15, 21:58
        Też szukałem, na szczęście wgrałem sobie w Schazam. To "Stubborn Love" - The Luminers

youtu.be/UJWk_KNbDHo
    • Gość: Olkaaa Animowany teledysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.13, 22:04
      Szukam piosenki z animowanym teledyskiem. Piosenka była puszczana w telewizji może z 5/6 lat temu. Pamiętam że w teledysku było drzewo, jakieś rury, podłączone chyba do tego drzewa, był chłopak (chyba nieprzytomny) i dziewczyna, która próbowała go uratować (chyba). Wszystko działo się chyba w przeszłości, wideo chyba było utrzymane w mrocznym klimacie, śpiewała kobieta.
      • Gość: Olk Re: Animowany teledysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.13, 22:09
        Piosenka mogła być też puszczana jeszcze wcześniej 7/8 lat temu.
        • Gość: lena teledysk o dwójce dzieciaków IP: *.205.48.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.13, 15:00
          Witam!
          Pomocy potrzebujewink zobaczylam na wakacjach teledysk, ale nie widzialam wykonawcy smile
          Teledysk jest o dwóch chłopcach, ktorzy poczatkowo sa przyjaciolmi? jeden wybiera droge tanca, a drugi trafia do gangu i ginie.

Pozdrawiam
      • Gość: DeLage Re: Animowany teledysk IP: *.szczecin.mm.pl 23.11.13, 18:59
        Eisblume - Iceflowers
        • Gość: Olkaa Re: Animowany teledysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.14, 16:02
          Dziękuję. O tą piosenkę mi chodziło <3
      • Gość: Olaa Re: Animowany teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 20:38
        m.youtube.com/?gl=PL&hl=pl#/watch?v=qSRohpppsnE
        <3
      • Gość: Silveroxpp Re: Animowany teledysk IP: *.play-internet.pl 08.11.14, 13:28
        To raczej mowisz o one more time. Daft Punk
    • Gość: Szukacz Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 12:57
      Szukam polskiego teledysku animowanego z lat 90, uderzająco podobnego do teledysków Tool, tak, że ludzie mówili, że Tool zaczerpnął od nich pomysł - i nie chodzi o Quay Brothers. Pomocy. Z 10lat temu o nim coś słyszałem.
    • Gość: monia piosenka , kombinezon więzienny, monroe IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.13, 20:25
      Szukam dość starej piosenki do której jest teledysk (chyba)
      śpiewa ją dziewczyna podobna do monroe, jest w kombinezonie (pomarańczowym) więziennym i siedzi na krześle i śpiewa, krzyczy czy coś a potem ja wynoszą a ona się wyrywa ;o Dość stara ale wciąż mnie meczy i nie mogę ogarnąć co to moze być :<
      pomóżcie :<
      • Gość: katarek78 Re: piosenka , kombinezon więzienny, monroe IP: *.net.stream.pl 03.11.13, 13:19
        Może to It's My Life w wykonaniu No Doubt?
    • Gość: szukam :( szukam IP: 80.50.142.* 19.10.13, 11:04
      nutka znana zagraniczna ale nie znam tytulu tam jedzie chlopiec na rowerze a on gra na gitarze,nic wiecej nie wiem,moze ktos wie ?dziekuje za pomoc
      • Gość: szukam :) Re: szukam IP: 80.50.142.* 22.10.13, 13:05
        juz mam ja ,dziekuje : Bob Sinclar - Love Generation
        www.youtube.com/watch?v=v0NSeysrDYw
    • Gość: nataaa<33 Re: Szukam teledysku IP: *.59.128.141.cobra.net.pl 26.10.13, 11:59
      POmocy strasznie mi się wbiła w głowę piosenka jakiś facet tańczy w majtkach i dołanczają się do nie go jeszcze inni faceci z majtkami wiem że ten co śpiewa ma kręcone włosy i rude kurde ale zapomniałam jak się nazywa Pomocy strasznie !!!!!
      • Gość: Anonime. Re: Szukam teledysku IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.11.13, 22:29
        LMFAO ; )
    • sicior222 szukam teledysku 04.11.13, 20:08
      wie ktos moze jak nazywa sie teledysk gdzie akcja toczy sie w barze dziewczyny jezdza na rolkach i 3 facetow jest jeden startuje do jednej kobiety obciete krotkie wlosy a z zza baru zazdrosny barman jakis skosnooki bierze swoja ekipe i zaczynaja walczyc na wrotkach o ta dziewczyne ?
      • Gość: Anonime. Re: szukam teledysku IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.11.13, 22:27
        Avicci : You make me ; )
      • Gość: :)) Re: szukam teledysku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.14, 03:10
        www.youtube.com/watch?v=2GADx4Hy-Gg
      • Gość: matio Re: szukam teledysku IP: *.mmpnet205.tnp.pl 28.02.14, 22:02
        you make me
    • Gość: uno00 szukam teledysku IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.13, 21:52
      Witam szukam teledysku w którym czarny raper( nie znam go) wchodzi do jakiegoś domu , gdzie wpuszcza go ochrona 2 karków w garniturach maja białe albo złote maski na sobie. wchodzi do domu a tam same laski w maskach karnawałowych. Teledysk jest dosc stary, prosze o pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka