Dodaj do ulubionych

Szukam teledysku

• Gość: bartek teledysk IP: *.icpnet.pl 16.11.13, 16:47
      witam szukam piosenk dosc stara na vivie leciala jakos tak o trzech typkach biegajacych w strojach lakierniczych i taki duzy robot byl i nim walczyli jakos tak
      • Gość: pro Re: teledysk IP: *.klodzko.vectranet.pl 02.01.14, 19:23
        Tekst linka

beasty boys intergalactic
    • Gość: flicka help IP: *.eltronik.net.pl 23.11.13, 16:25
      Szukam tytułu piosenki albo wykonawcy to co pamietam dziewczyna jedzie limuzyną ze swoim facetem potem wysiada klóci sie z nim później jakaś imprezka w domu ona go przyłapuje z jakąs inną laską ogólnie używa przekleństw jest to jakiś rodzaj rapu coś wtym stylu barzo szybko śpiewa
      • shinookaa Re: help 08.10.14, 22:38
        www.youtube.com/watch?v=AuEhmd6KF7Y
    • Gość: TYŚKA szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 20:04
      Szukam teledysku, który leci obecnie na vivie i 4fun tv. Pamiętam, że na teledysku idzie kilka osób (laski, które wyglądają jak z komiksu, jak jakieś super bohaterki), w tle wszystko wybucha. Chyba jakiś ciężki kawałek z dobrym basem.
      • Gość: 1emilka11 Re: szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 13:08
        Pomocy!!! Szukam teledysku gdzie dziewczyna w bieliznie czarnej tanczy przed chlopakiem w pokoju jest niebieskie swiatlo pozniej pokazane jest jak zabawiaja sie w lozku a na koncu dziewczyna tanczy na rorze w duzym bialym pomieszczeniu.
        • Gość: alfons Re: szukam teledysku IP: 83.2.130.* 22.02.14, 12:55
          tez tego szukam własnie..
          • Gość: gość Re: szukam teledysku IP: *.play-internet.pl 07.08.14, 11:40
            znaleźliście?
      • Gość: asia1990ny Re: szukam teledysku IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 18:29
        Witam
        Szukam jednej piosenki:
        nie wiem w jakim języku jest śpiewana ale pamiętam jak wyglądał teledysk. Wszystko dzieje się w pokoju lub mieszkaniu w którym śpiewa mężczyzna i wszystko wokół niego się pali. Wszędzie widać płomienie i to jest główny motyw tego teledysku. Pamiętam też moment w którym wszystko w tym pokoju zalewa woda ze zraszaczy przeciwpożarowych czy czegoś w tym stylu. Wszystko zaczyna się cofać jakby nagranie było puszczone od tyłu woda zaczyna się cofać i lecieć do góry. Zaczynają też pojawiać się płomienie i wybucha pożar, płoną całe ściany i meble a ten facet tam siedzi w tym płonącym pokoju i śpiewa. Pamiętam też moment w którym pokazano drzwi od zewnątrz do mieszkania w którym on jest tak jakby z korytarza i zza tych drzwi wyłaniają się płomienie. Możliwe że w tym teledysku była też kobieta na korytarzu i stała przy tych płonących drzwiach mogła też śpiewać ale nie jestem pewna.
        Trochę dużo zajął tan opis, ale bardzo zależy mi na tej piosence. Mam nadzieję że ktoś skojarzy ten teledysk,
        z góry dziękuję za odpowiedź ;>!
        • Gość: Ktoś Re: szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 12:51
          www.youtube.com/watch?v=26PAgklYYvo
        • Gość: Sasia Re: szukam teledysku IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.14, 15:49
          James Morrison - Broken Strings ft. Nelly Furtado ? : )
    • Gość: Slejdu Teledysk IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.14, 11:43
      Szukam teledysku który zobaczyłem rano w programi AM Workout na MTV Dance. Był tam murzyn który najpierw przemawiał to pewnej siedzącej grupki bardziej starszych ludzi a potem wypowiedział "charakterystyczny" element piosenki który ciągle powtarzał przez cały teledysk. Ludzie zaczęli tańczyć i zachowywać się jak zahipnotyzowani.
      PROSZĘ O POMOC !
    • Gość: aga pomocy! IP: *.free.aero2.net.pl 03.03.14, 18:13
      szukam piosenki, leciała ona często w listopadzie 2001 roku, teledysku dokładnie nie pamiętam, wiem ,że śpiewał zespół, teledysk w czarno- białych kolorach, w tym teledysku wychodziły pnącza
      • Gość: ja to ja Re: pomocy! IP: *.net-com.net.pl 09.03.14, 11:22
        Szukam teledysku na którym dziewczyna tańczy w klubie nagle sie zaczyna wczuwac i pojawia sie w jakims innym miejscu i sa jej 3 duchy z momentem rozkrecania sie piosenki duchow jest wiecej a na koniec pojawia sie jej dusza jako aniol tongue_out jesli ktos zna widzial lub wiec cos na ten temat bede wdzieczny za pomoc tongue_out
    • Gość: gość szukam piosenki IP: 83.1.81.* 22.03.14, 14:31
      witam, szukam piosenki w której śpiewa czarny facet, w teledysku wystpuje chłopiec i dziewczynka. Dziewczynka wyjeżdża z miasta a chłopiec jedzie za nią rowerem i się odnajdują.
      • miastyl Re: szukam piosenki 08.05.14, 13:04
        Guy Sebastian - Like a drum wink
      • skinnywalker Re: szukam piosenki 16.05.14, 15:32
        moze to www.youtube.com/watch?v=v0NSeysrDYw
      • Gość: Karolina Re: szukam piosenki IP: *.tvkdiana.pl 20.06.14, 17:29
        Like a Drum smile
        • Gość: Karix Re: szukam piosenki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.14, 00:00
          Niestety to nie ta .. ;/
          • Gość: Anna Re: szukam piosenki IP: *.dynamic.mm.pl 21.06.14, 20:52
            Hej.
            Szukam piosenki sprzed ładnych kilku lat. Wokalistą jest (chyba) latynos z bródką, który tańczy chyba salsę. Teledysk jest w jednym miejscu, w jakims pomieszczeniu. Pamiętam tylko ,że ma na sobie kapelusz, śpiewa po angielsku ze wstawkami liczenia hiszpańskiego . Będę wdzięczna za pomoc w odnalezieniu smile
            • Gość: Kochana Re: szukam piosenki IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.14, 01:01
              Chello - Cha Cha?
      • Gość: lp Re: szukam piosenki IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.14, 22:18
        Guy Sebastian - Like a Drum mam nadzieje, że to to smile
      • Gość: gooość Re: szukam piosenki IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.14, 13:14
        coś mi się zdaje ,że to tej piosenki szukasz smile

Guy Sebastian -Like a drum

www.youtube.com/watch?v=-N6O0xI3A2o
    • Gość: neospiro szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 20:40
      witam. poszukuję teledysku i nazwy utworu, który mnie prześladuje. jest to standard jazzowy, teledysk jest animowany, chyba postacie z plasteliny, główna postać to kot. prześladuje mnie motyw z tego teledysku, w którym ten kot idzie po schodach, a w tle brzmi wspaniały rytmiczny temat wygrywany na fortepianie. proszę o pomoc bo ten utwór nie daje mi spokoju.
      • amourpropre Re: szukam teledysku 23.03.14, 22:35
        Gość portalu: neospiro napisał(a):

> witam. poszukuję teledysku i nazwy utworu, który mnie prześladuje. jest to stan
        > dard jazzowy, teledysk jest animowany, chyba postacie z plasteliny, główna post
        > ać to kot. prześladuje mnie motyw z tego teledysku, w którym ten kot idzie po s
        > chodach, a w tle brzmi wspaniały rytmiczny temat wygrywany na fortepianie. pros
        > zę o pomoc bo ten utwór nie daje mi spokoju.

Myślę, że to może być Nina Simone - My baby just cares for me

www.youtube.com/watch?v=eYSbUOoq4Vg&feature=kp
        • Gość: Rafcyk Re: szukam teledysku IP: *.ak-com.pl 29.03.14, 17:17
          Szukam rockowej piosenki, gdzie w teledysku, spiewa sama głowa faceta, a chodzi w nim o to, że jest osobo która musi uprawiać seks. Ktoś go dotknie i przechodzi na tego itd. A potem w głowie tego gościa co śpiewa widać mózg, i to jak się okazuje też są osoby, które uprawiają seks. Może to nie jest składne, ale tak to zapamiętałem. Utwór stary bo z okolic 2002 - 2004 roku. Pamiętam że to był hit big_grin
          • Gość: skleroza Re: szukam teledysku IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.14, 22:57
            Witam Nie moge sobie przypomnieć tytułu tego teledysku ani wykonawcy
            Fabuła polegała na tym że,
            dwie dziewczyny (bodajże czerwone włosy okulary takie w paski) leżą na łóżku gdzie pełno jest zabawek gumowych dla dziewczyn przeróżniejszych. Vocal kobiecy a muzyka lajtowa coś mi świta że sam tytułl był krótki.
          • cal.ineczka8719 Re: szukam teledysku 24.02.17, 11:52
            Hej, szukam tego teledysku od jakichś 10 lat... Czy znalazłeś już może nazwę? Będę wdzięczna za odpowiedź smile
    • Gość: tyson teledysk IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.14, 23:19
      Siema szukam nuty, w ktorej teledysku, kilku gosci chyba ok 5 spiewa na scenie i na refren wbija łysy gosci spiewa, jest jakby aniołem, i strzela w ludzi wiązką swiatla. Kojarzycie moze ?
    • Gość: Karol Pomocy IP: *.devs.futuro.pl 08.05.14, 11:31
      Od trzech lat nie moge znaleśc teledysku na którym pamiętam ze na początku był jakiś gruby murzyn w różowym garniaku w barze i miał jakby wizje z przeszłości gdy zobaczył kelnerke W tej wizi był jeszcze chłopcem bawił się dziężarówką podszedł do tej dzewczyny bo mu się spodobała a ona mu wywaliła frytki na koszule Moledia była miła i pozytywna więcej niepamiętam za wszelka pomoc bardzo dizękuje
    • skinnywalker Re: Szukam teledysku Dance 90 - 00 16.05.14, 15:25
      witam. szukam teledysku z konca lat 90 poczatku 2000 jakas densiawa chyba choc dokladnie nie pamietam. W teledysku ladne dziewczyny jada jakis musclecarem typu mustang.mozliwe ze zolty z paskami przez cale auto. Podobna scena jak w jednym z filmow tarantino i rodrigeza Grindhouse - Death Proof. dziewczyny chyba przed kims uciekają a na koncu teledysku jest chyba jakas kraksa ale bylo to dawno weic nie potwierdzone info.

z gory dziekuje i pozdro.
      • Gość: DC Re: Szukam teledysku Dance 90 - 00 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.14, 23:06
        Witam,

moja zagadka do łatwych nie będzie należała, bo nie pamiętam zbyt wiele szczegółów. Otóż, piosenka to typowy POP z początku tego tysiąclecia. Śpiewa tam ładna blondynka, wszystko dzieje się w miejscu, gdzie jest całkiem ciepło. Widywałem ten teledysk codziennie mniej więcej o tej samej porze, z rana na VIVIE. Byłem przekonany, że chodzi mi o zespół Blue Lagoon, ale jednak nie, choć styl jest dosyć podobny. Z góry dzięki za wszelkie wskazówki, sam też biorę się za szukanie. Dzięki!
      • Gość: gosc Re: Szukam teledysku Dance 90 - 00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.14, 22:51
        Puretone - Addicted to Bass
        • micccp Re: Szukam teledysku Dance 90 - 00 25.08.14, 01:17
          Szukam teledysku płacę 300 zł za znalezienie. bez ściemy
          teledysk widziałem na vivie zwei kategoria muzyka elektroniczna
          muzyka jak iu teledysk składał się z sampli mówiących ludzi z wywiadów tvi
          perfekcyjnie powycinane tworzą dobrą muzę i pojawiają się w raz z samplami na ekranie
          momentami wiele ust na raz gadających krótkie sample na teledysku
          Szukam już latami zapłacę 300 zł bez ściemy!!!!! proszę o kontakt!!!!!!!

• Gość: Archi Re: Szukam teledysku Dance 90 - 00 IP: *.torun.mm.pl 02.09.14, 22:27
            nutka szybka czy wolna ?
        • skinnywalker Re: Szukam teledysku Dance 90 - 00 26.08.14, 13:11
          Addicted to Base. O to mi chodziło. Dziękuje.
        • Gość: NoWy Re: Szukam teledysku Dance 90 - 00 IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.05.15, 23:28
          Witam szukam teledysku może ktoś kolarzy, jest tam chłopak i dziewczyna(blondynka), przechodzą przez mur chyba do jakiegoś ogrodu, chłopak zakłada dziewczynie koronę, później przed nim staje krasnal.
          Może ktoś wie o co chodzi, niestety tylko tyle zapamiętałem uncertain
          Proszę o pomoc!!! smile
          • Gość: Olga Re: Szukam teledysku Dance 90 - 00 IP: *.centertel.pl 19.07.15, 00:00
            Melody tytuł na 100
          • malgorzatapogoda Re: Szukam teledysku 25.08.15, 14:10
            Witam
            Szukam teledysku, śpiewa kobieta, która ma czarne włosy, jest ubrana w białą, męską koszulę i czarne pończochy i tak samo są ubrane 3 albo 4 tancerki. Teledysk jest chyba czarno-biały. Śpiewaja chyba na jakimś dachu, wydaje mi się, że wiatr rozwiewa jej włosy. Piosenka chyba z lat 2000-2010. To był chyba dance lub pop. Może ktoś wie o co chodzi. Pozdrawiam
    • Gość: Karix Szukam teledysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.14, 01:42
      Facet jedzie zamochodem (chyba taką furgonetką ,chyba starym volklswagenem) spotyka dziewczyne zabiera ja ze sobą smile Zakochują sie w sobie. Na koncu sie budzi okazało ze wszystko to mu sie przysniło tongue_out
    • Gość: mag Poszukuje kawalka IP: *.smsiarkowiec.pl 02.07.14, 23:03
      Czesc,mignal mi ktoregos dnia kawalek i nie zdazylam ustalic tytulu ani wykonawcy.W klipie para czarnych tancerzy wymiata na ulicach lonsynu.Oboje ubrani na zielono.
    • Gość: Tomasz Stary Teledysk IP: *.tvkdiana.pl 05.08.14, 10:59
      Witam, szukam teledysku było w nim trzech młodych murzynów, mieli wymalowane twarze na biało, pamiętam ze wbili się do kluby a tam pojedynkowali się jako tancerze z gory dziekuje za pomoc
    • Gość: Barthes Teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.14, 18:15
      Poszukuje teledysku w którym para jest gdzieś na lodowym biegunie , ona wychodzi przeobraża się w smoka czy coś podobnego on wchodzi do środka (chyba) tam coś go porywa i leci przez wnętrze ziemi w kryształowej kapsule , wychodzi gdzieś w tropikach , odnajduje ją itp...
    • bemarko Re: Szukam teledysku 29.09.14, 20:35
      Z pewnością to był teledysk disco polo:
      www.mydisco.pl/filmik/237/mig-wymarzona
      • Gość: jak Re: Szukam teledysku IP: *.246.143.72.rev.vline.pl 10.10.14, 16:00
        Witam. Poszukuje dość starego teledysku, śpiewa łysy, biały facet coś o całowaniu i przez cały teledysk dziewczyny puszczają całuski a na koniec wszystkie go wycałowują po tej łysej głowie. Kojarzy ktoś coś??
        • Gość: piterjuna Re: Szukam teledysku IP: *.multifox.pl 06.01.15, 11:35
          www.youtube.com/watch?v=3Y6u1gmEGWY&list=RD3Y6u1gmEGWY&index=1
          myślę, że to ten
    • Gość: a proszę IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.14, 23:02
      Cześć, nie wiem czy mi ktoś odpowie, ale strasznie mi zależy na odnalezieniu pewnej piosenki.
      Parę lat już ma. W teledysku wokalista śpiewa na mieszkaniu, meble/wyposażenie co jakiś czas się zmienia (tak jakby odwraca się z podłogą o 180stopni) proszę o pomoc
      Bardzo mi zależy na tej piosence
      • krasnaladamu Re: proszę 10.03.15, 20:04
        Może Jamiroquai "Virtual Insanity".
      • Gość: diunka Re: proszę IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.15, 23:23
        Rob Thomas.."Lonely no more"
    • Gość: nonno900 szukam teledysku IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.14, 17:50
      szukam teledysku z około 2000-2007. sa dwie dziewczyny prawdopodobnie lesbijki które trafiają na impreze do jaskini bądź jakiejś piwnicy.. na koniec jedna z dziewczyn zamienia się w pająkac
      • conradcz88 Re: szukam teledysku 08.06.15, 14:46
        witam,
        szukam teledysku z okolo 2006 roku (tak mi sie przynajmniej wydaje) Pamietam tylko tyle ze caly teledysk byl w bardzo intensywnych lonecznych kolorach. Kobieta przyjezdzala do jakiegos domku letniskowego opalala sie i to co najbardziej mi zapadlo to glowy dj-i w skale na podobienstwo prezydentow ktorzy mieli okulaty przeciwsloneczne i patrzyli na ta kobiete. Niestety tylko tyle pamietam. Bede wdzieczny jesli ktos kojarzy. Muzyka elektorniczna, nic nadzwyczajnego ale musze zaspokoic swoja ciekawosc bo nie daje mi to pokoju a ogladnalem juz sporo mixow z roznych lat i niestety nie znalazlem a kawalek byl dosc popularny
    • Gość: CARRNATA Re: Szukam teledysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 23:00
      Szukam teledysku, w którym było dużo chłopaków, którzy tańczyli w specyficzny sposób (skakali raz na jednej nodze, raz na drugiej - coś w tym stylu) trochę to kozacko wyglądało tongue_out goście byli w bluzach, dresach, czapkach z daszkiem, tacy luzacy z USA. Skakali tak na ulicach, chodnikach, w metrze chyba, generalnie wszędzie. Nie chodzili tylko cały czas się tak przemieszczali tańcząc/skacząc. Sama muzyka, bez słów, z mocnym basem, elektroniczna, jakby dubstepowa... Teledysk stary, będzie tak z 6 lat, może więcej
    • Gość: joooo piosenka IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.14, 01:10
      mało wiem a przydatna mi ta piosenka
      spiewa facet 35-45 lat, w jakims studiu? , gra na gitarze.
      Ma raczej jasne wlosy, piosenka jest odprezajaca.
      Pomocy!!
    • dark4015 Re: Szukam teledysku 14.11.14, 14:32
      Witam szukam teledysku dziewczyna jest na bloku tam wali prochy potem idzie do roboty w kafejce internetowej potem wraca do domu tam się przebiera i zaczyna tańczyć przed kamerką w internecie gdzieś zobaczyłem ten teledysk i mnie zainteresował
      • Gość: Sylwia Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.16, 21:22
        Hades- Zmiany
    • Gość: GOŚĆ szukam piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.14, 15:13
      Polska piosenka, teledysk czarnobiały, jedna scena to np męzczyzna siedzący na łózku i wokół latają czarne litery. zespół zaczynał się chyba na litere F, a tytuł piosenki to było coś o napisaniu miłości? coś takiego, prosze o pomoc smile wczoraj (16.11.14) leciała na tvp kultura chyba smile
    • Gość: gosc szukam piosenki IP: *.vtelecom.pl 16.12.14, 21:07
      była kiedys reklam puszczana na swieta kobieta w czerwonej sukience tanczy ja z mezczyzna
    • Gość: goodness11 Szukam teledysku/piosenki IP: 91.231.23.* 19.12.14, 17:29
      Kojarzycie teledysk gdzie dziewczyna jest kelnerką i jeździ na rolkach a taki facet się na nią gapi, a ktoś tam jest o nią zazdrosny i potem się chyba biją.
    • Gość: kinga Re: Szukam teledysku IP: *.advicom.pl 23.12.14, 08:38
      Ludzie. ... pomóżcie. .. szukam piosenki z gatunku trance. .. myślę że to będzie armin van buuren. ... ale tyle już szukałam ze juz sama nie wiem.... w klipie armin. .. jak uważam siedział w takim dużym nowoczesnym domy... z dużymi oknami na siwej dużej kanapie ze słuchawkami na głowie. ..
    • Gość: sylwia piosenka IP: *.dynamic.mm.pl 08.01.15, 23:46
      szukam piosenki mniej wiecej pamietam teledysk , chłopak siedzi w pokoju i pojawia się mu dziewczyna jest czarno biała jak ze starego filmu i chyba ona śpiewa . rytm muzyki jest taki żywy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka