Gość: mumu IP: 82.160.239.* 26.06.08, 23:45 Jak Wam się podobało? Ja bawiłam się wspaniale!!! Tylko za krótko. Trochę denerwujące były przerwy między niektórymi kawałkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bywalec... Re: Koncert The Police - wrażenia IP: *.3s.pl 27.06.08, 01:27 Denerwujący to był wyjazd z parkingów po koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Koncert The Police - wrażenia 27.06.08, 12:50 Koncert był rewelacyjny, myślę że publiczność nie zawiodła, setlista też świetnie dobrana. Jedyny minus jest taki, że wszystko zbyt szybko się skończyło, dla mnie to było uczucie jakby grali zaledwie 5 minut (ale to chyba dlatego, że było tak fantastycznie). Z chęcią pojechałabym to zobaczyć i przeżyć jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Koncert The Police - wrażenia IP: *.chello.pl 27.06.08, 23:13 Było wspaniale!!!! Ciekawe jak wypadł dzisiejszy koncert Santany w Warszawie? Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
zazaz3 Re: Koncert The Police - wrażenia 28.06.08, 13:41 Za krótko!Te 2 godziny to mogli pograć,bo nawet się nie spocili! Odpowiedz Link Zgłoś
roberciunio Re: Koncert The Police - wrażenia 15.07.08, 23:48 Zdecydowanie za krótki koncert, który sam w sobie był super. Sting w formie. Summers już leciwy co dało się odczuć ale generalnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś