Dodaj do ulubionych

MTV Dance zastąpi MTV Base

IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.08, 10:53
lipa. ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: nwa Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.elb.vectranet.pl 16.07.08, 00:22
      Trudno się dziwić, że w Polce, w prawie żadnym sklepie muzycznym, w tym również w sieciach typu empik, nie ma półek z inną muzyką jak top 10/bestsellers i pop, za granicą np na wyspach znajdziesz każdy rodzaj muzyki w tym naprawdę niszowe gatunki, ale trudno się dziwić tej sytuacji w naszym kraju, skoro stacja, która po części kreuje gusta muzyczne daje nam kolejną popową papke pod nazwą 'mtv dance'(dodam jeszcze, że kanałów stricte popowych jest cała masa- MTV, MTV hits, Viva-rownież należąca do grupy MTV, także naprawdę nie rozumiem tego posunięcia. Dla mnie jest to absotlutna porażka . Base było jedynym kanałem muzycznym wartym oglądania (chociaż jego poziom także spadł na przestrzeni czasu- więcej głupich programów niż muzyki, jak na cały MTV zresztą) dobrze, że netu nie są w stanie zabrać
    • Gość: mmm Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.silesiamultimedia.com.pl 20.07.08, 15:30
      bez sensu. w ogóle tego nie rozumiem. uwielbiałam słuchać muzyki emitowanej przez mtv base. mtv dance teraz w ogóle nie słucham.
    • Gość: gość Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: 90.156.121.* 20.07.08, 19:06
      tragedia, ci idioci z mtv zastapili najlepszy program z ramowki mtv, ja zaladalem tv kablowa dla 2 kanalow mtv base i tvn turbo, teraz jak jednego nie ma to place 60zl za nic, wlaczcie znow mtv base
    • Gość: ola Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:20
      Dokładnie.
      bez sens totalny. MTV Base to najlepszy kanał muzyczny, z najlepszą muzyką, jaką można zaprezentować.
    • Gość: T79 Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.slp.vectranet.pl 05.08.08, 22:21
      ...kretyni, pawiany, gnojki, złodzieje, oszuści, pederaści, astronauci, onaniści, sportowcy, felietoniści, moraliści, krytycy, bigamiści...
    • Gość: gumiś Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 08:31
      porażka totalna! sad uwielbiałam oglądać MTV BASE sad to był mój ulubiony program muzyczny... teraz MTV Polska wprowadziło poranne godziny gdzie "niby" miała lecieć taka muzyka jak na MTV BASE.. niestety im nie wyszło! porażka! Najlepiej niech na wszystkich programach leci tylko dance! Bo po co puszczać inną muzykę?! eh... nie mam słów... sad
    • Gość: szery Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.chello.pl 17.08.08, 13:53
      Zgadzam się z resztą. MTV Dance to kompletna porażka...kolejny muzyczny program na którym leci techno i inna beznadzieja uncertain
      Base był jedynym programem różniącym się od innych.
    • Gość: oktu Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.ols.vectranet.pl 25.08.08, 15:51
      dobry kanał był sad caly dzien leciał umnie w domciu i nie musial cd właczac bo miałem szystko co chcialem w nim a teraz pierdu pierdu i to ma byc muzyka taneczna czasy disko juz minely moim zdaniem teraz mlodziesz tanczy przy innej muzie ale najwidocznie te gnoje co to zmienili sa ograniczeni do swoich ogranicznochy guscikow
    • Gość: Kasia Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.c198.msk.pl 25.08.08, 19:02
      base było jedynym kanałem muzycznym którego dało się posłuchać. ale to prawda, że większość polskiej młodzieży woli takie dno jak mtv dance czy viva
    • Gość: SsmileBlondi Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.08.08, 11:45
      Zawsze kochalam ogladac MTV BASE , teraz bardzo rzadko słucham MTV DANCE ..az takie zle nie jest,ale w porównaniu z Base to lipne ;\
      Mimo ze od 8-9 z rana na Polskim MTV leci MTV BASE.. ale to tylko godzinka ;\
    • Gość: !!!!! Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 11:15
      Dajcie mi MTV Base spowrotem!!!!!!!!!!!!!! Co to jest wogóle za badziew to MTV dance... bleee żenua!!!!!!!!
    • Gość: Gość Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 09:43
      MTV Dance to porazka. Straszna lipa jak zreszta reszta mtv 2, mtv polska, viva. Jedynie mTV base bylo programem muzycznym godnym uwagi. W momencie kiedy sniezli MTV BAse, ogladanie programow muzycznych to strata czasu i nie potrzebne nerwy.
    • Gość: Gość Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.radom.vectranet.pl 16.09.08, 19:25
      żenada MTV BASE RULEZ MTV BASE to lipa
    • Gość: Gość Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.radom.vectranet.pl 07.10.08, 22:14
      MTV Dance totalna porażka! W ogóle nie wiem kto wpadł na durny pomysł, MTV BASE było najlepsza stacja muzyczna, teraz nie ma co ogladac w TV! Pałyyyy
    • Gość: kris Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.toya.net.pl 23.10.08, 15:00
      specjalnie wziołem toye-cyfrowa dla Mtv Base.i bez sensu jest ta zamiana na mtv dance!!!!!!!!!!!nie powinni zamieniac programow,ewentualnie mogliby dodawac.teraz jak skonczy mi sie umowa to oddaje ten dekoder beznadziejny.żłosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: justysiaaa Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.satfilm.net.pl 15.11.08, 00:08
      wolałam mtv base.
      teraz nawet nie ma czego posłuchać -.-
      najlepsza stacja.
    • Gość: yYy. Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: 82.139.21.* 28.11.08, 09:32
      przywrocili by MTV Base spowrotem a niee.. podejrzewam ze MTV Dance nie ma takiej ogladalnosci jak mialo MTV Base. wgl takiej muzyki sie sluchac nie da ;/
    • Gość: dj Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 10:56
      mtv sie zeszmacilo, woli propagowac pedalstwo, niz dobra muzyke... zal.pl
    • Gość: na Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.zetosa.com.pl 24.02.09, 13:09
      ehhh żal !
    • Gość: !!!!!!!!! Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: *.zetosa.com.pl 24.02.09, 13:10
      PRZYWRÓCIC MTV BASE !!! MTV DANCE to chyba jakis zart
    • Gość: TYLKO MTV DANCE Re: MTV Dance zastąpi MTV Base IP: 212.106.23.* 24.03.09, 14:45
      Bardzo dobrze że bedzie mtv DANCE. A to wasze base ma sporo wspólnego z muzyką klubową , czerpią z naszej muzyki elektronicznej wiele. Szkoda, że nawet redaktorom profil stacji kojarzy sie z britney spears , a nie np. The Prodigy, Basseline, Ministry Of Sound

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka