Dodaj do ulubionych

Burning - Garou ??

IP: *.cable.smsnet.pl 18.07.08, 07:18
Witam.smile
Chciałabym sie dowiedzieć kto jest wykonawcą oryginału piosenki
''Burning''którą teraz spiewa uncertain Garou.. naszukalam sie juz troche i nic.. moze w koncu tutaj znajde odpowiedz.. smile z góry dziekuję..
Obserwuj wątek
    • seriabolesnychzastrzykow Re: Burning - Garou ?? 18.07.08, 09:27
      Całe 1,5 minuty szukania, i voila:
      www.youtube.com/watch?v=mj8dqHUITEQ
      • velmartina Re: Burning - Garou ?? 18.07.08, 10:11
        oh dziekuje.. smilesmile wpisywalam inaczej smile
        pozdrawiam smile
      • velmartina Re: Burning - Garou ?? 18.07.08, 11:36
        NOooo niestety to nie to .. to tez jakas podróba a nie oryginał w wykonaniu.. sadsad i dalej twierdze za nie tak łatwo to znalesc smile pewnie M.Niedźwiecki by wiedzial od razu wink to co jest na you tube to zenada..
        • Gość: olek Re: Burning - Garou ?? IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 12:20
          spytaj JH on ci powie
          • Gość: velmartina Re: Burning - Garou ?? IP: *.cable.smsnet.pl 18.07.08, 12:26
            Dobrze Umiłowany Mój... smile nieomieszkam,,, a jutro udusze hahahaah .. tongue_outtongue_outtongue_out
            • Gość: olek Re: Burning - Garou ?? IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 12:28
              zanim udusisz , to po wnikliwej analizie moich zasobow muzycznych , i
              przewertowaniu mnostwa materialow moge z cala pewnoscia powiedziec ze to jest
              tylko i wylacznie Madonna
              • velmartina Re: Burning - Garou ?? 18.07.08, 12:30
                HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
                • Gość: olek Re: Burning - Garou ?? IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 12:32
                  moge jeszcze dodac ze w churku podspiewuje sobie dodatkowo E Gorniak
                  • velmartina Re: Burning - Garou ?? 18.07.08, 12:36
                    chyba pojękuje wink i postekuje hahahaha
              • velmartina Re: Burning - Garou ?? 18.07.08, 12:31
                a wnikliwie To Ty mnie bedziesz badał wink ..
                • Gość: olek Re: Burning - Garou ?? IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 12:38
                  pojekujesz i postekujesz to chyba ty....
                  • velmartina Re: Burning - Garou ?? 18.07.08, 12:39
                    NO dla Ciebie uwielbiam to robic wink KOcham Cie? ;>
                    • Gość: olek Re: Burning - Garou ?? IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 12:42
                      czy jest tu jakis moderator ? ta pani mnie molestuje wirtualnie - help
                      • velmartina Re: Burning - Garou ?? 18.07.08, 12:46
                        Trzymajcie Mnie,,nie dowiem sie kto to spiewał kiedys?????????
                        • Gość: olek Re: Burning - Garou ?? IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 12:50
                          2+1 albo Bony M
                          • Gość: olek Re: Burning - Garou ?? IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 13:13
                            masz linka kochana www.speedyshare.com/991819814.html
                            W oryginale śpiewał to "Cue - Burning"
                            • velmartina Re: Burning - Garou ?? 18.07.08, 13:18
                              Umiłowany Moj,, jestes wielki... Całuje Twoje kochane Usta,..
                              Uwielbiam Cie ,,
                              KONIEC WĄTKU.. zawsze wszystko mam od Olka wink
                              Prosze juz nie pisac... smile
                              Pozdrawiam All smile
    • Gość: Laura Re: Burning - Garou ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 12:42
      Szwedzki zespół Cue, koniec lat 90-tych, ale w/g mnie nie umywa się to do
      wykonania Garou. A myslałam, że oryginał zawsze musi byc najlepszy.Tym razem
      zdecydowanie NIE !
      Pozdrawiam
      • ejno Re: Burning - Garou ?? 10.08.08, 13:28
        Koszmarny kawałek....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka