Dodaj do ulubionych

To były piękne dni: Kelly Family

IP: *.echostar.pl 21.07.08, 23:20
och, to były piekne czasy...smile
Obserwuj wątek
    • Gość: milyan@wp.pl Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.smgr.pl 22.07.08, 19:50
      aż łezka się w oku kręci... wink
    • Gość: izulka Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.range86-140.btcentralplus.com 25.07.08, 21:06
      mmmmm,mam 26 lat ale wciaz slucham ich muzyki!
    • Gość: agusia Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.gprs.plus.pl 28.07.08, 18:39
      Bylam ich wielką fanką!!Kochałam ich!Miło posłuchać....szkoda,że Paddy odszedł z zespołu...
    • Gość: gość Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 20:44
      Paddy KOCHAM CIE!
    • Gość: agata1707 Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.chello.pl 15.08.08, 23:09
      widziałam Paddiego w Mediugorije na festiwalu młodych...poważny, zaangażowany, szukający...dawał świadectwo swojej wiary i choć lepiej śpiewa niż przemawia On sam jest świadectwem wiary, miłości i obecności Maryji w świecie...
    • Gość: hmm... Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:15
      Paddy i John najprzystojniejsi z braci
      niestety Angelo bardzo brzydki.
    • Gość: Linka Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:22
      Paddy chce być KSIĘDZEM taki przystojniaksmile
      jeszcze tylko JOHN i Jimmy są przystojnismile
      Angelo niestety MATKA NATURA NIE OBDARZYŁA GO URODĄ
    • Gość: Q Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: 88.156.66.* 25.08.08, 17:12
      Dramat, wielu już wtedy wieściło rychły koniec muzyki...
    • justynamazur1983 Re: To były piękne dni: Kelly Family 09.09.08, 10:36
      od 10 lat jestem ich fanką.ale nieposiadam nowych płyt.czy ktoś może ma jakieś nowsze płyty lub koncerty na dvd??proszę o kontakt.mój adres e-mailowy justynamazur1983@o2.pl
      wielkie dzięki
    • Gość: konik Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 12:10
      tak to były piękne dni, ale teraz też są piękne! Już 05.10.2008 Patricia Kelly wystąpi w poznańskim klubie Blue Note !!!
    • Gość: Gość: Basia1405 Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 13:31
      Jak pierwszy raz usłyszałam ich piosenki miałam jakieś 7-9 lat. Potem słuch o nich zaginął i jakoś żadziej tego słucham ale z miłą chęcią powracam do tych cudownych piosenek i szczerze mówiąc płacze przy ich słuchaniu. Postanowiłam wrócić na stałe do ich słuchaniasmile Cudowny zespół cudowna rodzina podziwiam ich.
    • Gość: Wercia Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 14:08
      Jestem fanką od 12 lat i chociaż brakuje mi rodzinnego grania doceniam ich solowe projekty. Z niecierpliwością oczekuje na 5.10 kiedy to Patricia zawita w Poznaniusmile))ale moje marzenie to 6.12 i solo Jimmy'ego w Cottbusbig_grinD
    • Gość: Ala89 Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 15:27
      No tak, Angelo nie jest taki przystojny jak jego bracia, ale znalazł swoją żonę i ma dzieci no i to jest w życiu najważniejsze smile) Dobrze, że dalej śpiewa, daje koncerty (tylko szkoda, że samsad ) Chciałabym aby dalej śpiewali razemsmile) Świetnie im to wychodzi =D Pozdrawiamsmile
    • Gość: iwek Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: 195.205.8.* 29.09.08, 19:45
      wspólnie tworzyli POTĘGĘ smile Byli wspaniałą 9-tką smile
    • Gość: aga1982 Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.17.25.213.easy-com.pl 22.10.08, 00:15
      Pamiętam te czasy. Nie raz oddałabym wszystko aby do nich wrócić. Rodzinka Kelly była no i oczywiście nadal jest takim oderwaniem się od rzeczywiśtośći dlatego że grali na prawdziwych instrumentach, a nie jak teraz sama elektronika. To było coś pięknego. Pozdrawiam wszystkich.
    • Gość: Madziulka Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:47
      Ehhh...też pamiętam jak za nimi szalałam. Słuchałam ich jako chyba pierwsza w szkolewink, a napewno w klasie. Kuzynka z Niemiec nagrała ich koncert na KASETĘ i przywiozła mi. Jak oglądałyśmy to obie się ekscytowałyśmy i ryczałyśmy. Lubiłam ich bardziej niż BB. I oczywiście wsyzstkim na przerwach się chwalilam, że mam takową kasetę w posiadaniu ale nie mogę jej pożyczyć bo to od kuzynkibig_grin. Ale byłam okropnabig_grin
    • Gość: Kamila Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 19:07
      Pamiętam jak zaczęłam sluchać ich muzyki mając jakieś 10 lat. Wraz z koleżanką szalałyśmy na ich punkcie. Szkoda że niektórzy są już żonaci, ale życzę im wszystkim dużo szczęścia smile
    • Gość: KAMILA:) Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.gdynia.mm.pl 19.12.08, 21:07
      PADDY BYŁ NAJLEPSZYsmile
    • Gość: gość Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 21:02
      wszyscy są ok nikogo nie wolno faworyzować byli będą i są zgraną rodzinka bez względu czy graja razem czy osobno a jak widzę opisy " Paddy kocham cię" to mi się śmiać chce
    • Gość: An Angel Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.08, 23:46
      Angelo jest Aniołem...wink ahh Słodki...
    • Gość: Bella Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.chello.pl 31.12.08, 16:13
      wszyscy są świetni. Paddy jest świetny no i będąc zakonnikiem robi co chce wybrał takie życie. Ja na jednej stronie czytałam komentarze w których dziewczyny chciały żeby on zrezygnował (żenujące).Życzę wszystkim dużo szczęścia.Ja poznałam KF przez ciocie ,ale jak oni byli sławni byłam jeszcze mała ,ale niedawno znalazłam na internecie ich piosenki i na nowo słucham KF.ONI SĄ NAJLEPSI zawsze śpiewali na żywo a nie tak jak teraz połowa "gwiazd" z płyty.To oni mieli talent ,a nie tak jak teraźniejsze 'gwiazdy'.
    • Gość: Monika Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 20:00
      Mam 16 lat i strasznie żałuję że juz nie bede miała okazji być na ich koncercie, ale takim właśnie zz a starych czasów np. w Loreley. Strasznie lubię ich muzyke jest bardzo dojrzała. Paddy jest genialny. Tutaj napisano o nim tak dosyć ogólnie. z tego co wiem to przeszedł bardzo powazny kryzys i załamanie nerwowe, w piosence hope pisze nawet że chciał popełnić samobójstwo. Trochę żąłuję że jest w zakonie ale dobrze że jest szczęśliwy wink Pozdrawiam wszystkich fanów tongue_out
    • Gość: Gość Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 17:43
      Kelly zawsze bedę wywoływać we mnie wielkie emocje,gdy sie słucha ich piosenek(i nie mam tu na mysli tych oklepanych przez media typu:'I can't help",zorientowani-Ci co znaja wszystki plyty Kellych lub wiekszośc wiedzą na pewno co mam na myśli)ciary przechodza po plecach,mogą wywoływac smutek,przygnębienie,melancholię,nostalgię,radość,płaczitd.,nikt nie dostarczył mi tylu wrazen,emocji co ONI.I myślę że to bylo ich wielkiem atutem,dlatego ich sukces był taki nieprzewidywalny,byli prawdziwi przede wszystkim,no ale media pewnie niezle daly im w kośc,i wcale sie nie dziwię ze chca byc teraz w cieniu tego wszystkiego i nie zalezy im aby cokolwiek komukolwiek udowadniać,nie zyja karierą -mają swoje rodziny i im głownie sie poświęcają,i ja sie bardzo ciesze ze nie spaprali sobie zycia,jak te niektore teraz "gwiaZdy",i nie obrzucają sie nawzajem blotem,za to m.in. ich podziwiam,i za to jak zyli kiedyś,jacy byli wytrwali i pracowici,a zawsze znajda sie tacy co bedą na nich pluc-no coż prawada jest taka że na tych dobrych nieraz wiele pomyj sie wylewa(mimo ze wieleu ich kocha),nawet fani-byli czy obecni- ciągle sie o cos czepiają,a przecież Kelly chcą byc zwyklymi ludzmi.Dla mnie sa legendą,i nie muszą już mi niczego udowadniac,ja ich kocham za to jakimi byli ludzmi-szczegolnie za czasow streetow,i za to jacy sa, po prostu,ze są,kocham ich jako ludzi,jako artystow i ogolnie jako rodzine,zespol.Szkoda ze styczniową trase(14.01.09-22.02.09) odwolali,ale ja wiem ze jeszcze zaskoczą nas(tych zorientowanych w temaciesmile))) i zagrają niejeden koncert,no i plyta tez by sie przydala.AAaa i w ogole co to za glupoty ze ich plyty po 2000 roku sie slabo sprzedaly?????Nie wiem jak Homerun,ale La Patata byla na 3 miejscu w Niemczech,a oni(kelly) chcieli tylko 10,wiec nie bylo zle,a Homerun jest płytą niesamowita-bardzo dojrzała i pzrenikliwą-ma klimat,polecam!Jak ktos chce to mogę przeslać,albo jak ktos chce niech wejdzie na forum o kellych(Kelpix)tam w wymianie mp3 jest prawie wszystko,tylko trzeba szukac troche,ale dla chcącego nic trudnego! Pozdrawiam fanow,chętnie bym z owymi nawiazala kontakt.
    • Gość: Gość Re: To były piękne dni: Kelly Family IP: *.ronus.pl 09.01.09, 18:12
      Pierwszy raz o Kelly Family usłyszałam, gdy miałam 3 latka. Mój tato pracował wtedy w Niemczech i gdy przyjeżdżał do Polski zawsze nam coś przywoził. Pewnego razu, to był chyba początek 1995 roku przywiózł ze sobą album KF "Over The Hump". Od tamtej pory kocham ich nad życie! To już będzie jakieś 13 lat. Miałam kilka lat przerwy, gdy poszłam do szkoły, wiadomo - nowe zespoły, moda, rówieśnicy. Zapomniałam wtedy o nich. Jakiś czas temu wróciłam do ich muzyki, mam wszystkie albumy, ale do "Over the hump" mam szczególny sentyment, można powiedzieć, że się na niej wychowałam. Teraz oddałabym wszystko, żeby znaleźć się na jednym z ich koncertów, zwłaszcza tych z czasów street. Ich piosenki wywołują u mnie wspaniałe emocje, czasem nawet płaczę słuchając ich muzyki. Każdy utwór jest wyjątkowy. Kocham Kelly za to, że są tacy prawdziwi, są zwykłymi ludźmi i niczego nie udają. Skromni i życzliwi. Kocham ich jako rodzinę i jako zespół. Tęsknie bardzo za czasami, gdy grali w pełnym składzie. Pozdrawiam wszystkich fanów smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka