Gość: leszczyński IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 12:24 recenzja ni z gruchy ni z pietruchy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty seal czy ktokolwiek IP: zeus:* / 192.168.100.* 02.10.03, 17:00 bardzo funkcjonalna recenzja - jej autor może wyciąć "Seala" i wkleić dowolną nazwę zespołu lub wykonawcy niezwiązanego z szeroko pojętym gustem recenzenta Sankowskiego - jaka by to była oszczędność czasu i atłasu (vide recezja płyty Stinga, napisana w podobnym tonie "posłuchołem, panie dziejku, ino niedokladnie, bo mnie narzeczona brala na zakupy do supermarketu...) - poza tym wiadomo by było czego się po Panu Sankowskim spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania IV IP: *.acn.pl 07.12.03, 21:58 Nie chce wiedziec,przy jakiej muzyce panu Sankowskiemu wznosi sie cos oprocz nogi... Ja jestem zachwycona nowa plyta Seala. Czekalam na nia 5 lat i uwazam,ze warto bylo czekac tak dlugo,jesli tyle czasu potrzeba na powstanie tak swietnej plyty. Slucham jej jak zaczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiol amazing sounds IP: *.marton.net.pl / 80.51.243.* 01.03.04, 17:35 własnie sobie surfuje po www.seal.com gdzie moge w koncu uslyszec caly nowy krazek seala za freeko..szkoda ze nie mozna ściagnac ;P .. jakby ktos znalazl sposob to prosze o kontakt ) ..i po prostu jestem pod wrazeniem!!! niesamowite dźwieki.. normalnie muzyka pierwsza klasa.. instrumenty.. kosmiczne kompozycje... to jest to co mnie fascynuje ..dopiero teraz to czuje.. w koncu cos beautiful .. polecam wszystkim z wrazliwym uchem Odpowiedz Link Zgłoś