Dodaj do ulubionych

Tha Dogg Pound feat. Pharrell Williams - Cheat ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 13:00
czy autor posta uważa że ten teledysk jest naprawdę godny zamieszczania w serwisie?
bit pharrella brzmi jak odpad z płyty snoopa sprzed 4 lat (RNG bodajże)
Obserwuj wątek
    • Gość: ow Re: Tha Dogg Pound feat. Pharrell Williams - Chea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 14:27
      czy autor powyzszego komentarza wie ile osob czega na nowa plyte TEJ legendy westcoastu?
    • Gość: razowiec Re: Tha Dogg Pound feat. Pharrell Williams - Chea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 16:13
      no...pewnie wiele...
      a może autor powyższego postu mi powie ile ten kawałek ma wspólnego z klasycznym westcoastowym, g-funkowym brzmieniem?
      moim zdaniem kawałek słaby i teledysk na poziomie takim że aż wstyd coś takiego w świat puszczać, bo jakoś oglądając go nie odniosłem wrażenia by został nagrany dla tzw."beki"
    • Gość: qwe Re: Tha Dogg Pound feat. Pharrell Williams - Chea IP: *.chello.pl 05.08.08, 15:25
      Teledysk tak tragiczny że kapcie uciekły
    • Gość: Kto to ?? Re: Tha Dogg Pound feat. Pharrell Williams - Chea IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.08, 01:09
      razowiec zgadzam sie Nawet nie chodzi o ten klip Mi chodzi o bit Teraz w stanach robi kazdy HH nawet osoby co nie maja talentu by robic bity Heheheheheheheh...
    • Gość: lubie_pharrella Re: Tha Dogg Pound feat. Pharrell Williams - Chea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 16:21
      bit sredni, tak sredni, ze az prawie slaby. przypomina mi styl jakiegos lil wayne'a, ktory zrobil cos tworczego... a teledysk to totalna porazka cos jak "nowoczesne" lata 70

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka