stefekmaly Re: stefek to frajer 28.01.07, 15:44 Ale zarabiam. Czegoś się nauczyłem na tym forum i nie tylko. Nie kupuję spółek gów...ych, szczególnie tych polecanych przez pseudo speców typu alosza. Omijam je szerokim łukiem. Poza tym nie pakuję całej kasy w jedną spółkę tylko spokojnie, góra 5%. A ponieważ rynek zaszedł w ciągu tych kilku lat sporo w górę a ja dopiero zaczynam przygodę z giełdą wiem, że tym razem milionerem nie będę. Poczekam, mam czas. A ty ćwoku kupuj teraz na maksa. Na pewno będziesz szybko bankrutem pacanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulubion Re: nie robić tu chlewu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.07, 20:33 Zgadzam się z radioryj stefek spie..j do chlewu,gdzie twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: nie robić tu chlewu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.07, 23:25 jesu jak na forum bankiera :/ ile wy macie lat? Odpowiedz Link Zgłoś
olapompa Re: stefek to frajer 29.01.07, 18:05 Młody człowieku twoja ignorancja jest naprawdę porażająca . Dobrze wychowany młody człowiek jak się chce wtrącić do rozmowy starszych którzy rozmawiają na poważne tematy. To prosi o możliwość zabrania głosu i nie do pomyślenia jest by wtrącał wątki które są szydercze w stosunku do rozmawiających osób !!! Gdyż to świadczyć może jedynie o jego opóźnieniach w rozwoju emocjonalnym. Jeśli masz jakieś problemy to idź do mamy. Ona cię zawsze wysłucha i ci pomoże. Jeśli nadal chcesz prowadzić ten infantylny dialog to miej na uwadze że niektóre osoby w tym dziale ( a nawet większość ) nie są zainteresowane twoimi problemami. Dlatego dla kontynuacji tego wątku proponuję zmianę forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 Bądź zdrów i dbaj o zdrowie innych... Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: stefek to frajer 29.01.07, 18:19 Nastepny ćwok ze słomą w uszach. Nie czytałeś co inni pisali - nie rób wiochy na tym forum. To nie ja zacząłem ten wątek pacanie. Ja juz kończę i innym też to radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
radiotrwam Re: stefek to frajer 29.01.07, 23:48 właśnie straciłeś niepowtarzalną okazje by zachować milczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
zaneczka Re: stefek to frajer 29.01.07, 18:55 czy tych wypowiedzi pilnuje jakis admin? komus chyba nerwy puszczają... pozdrawiam powaznych uczestnikow tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś