borgir 05.10.03, 19:58 Osobiscie nie znosze lalusiowatych zespolow typu Linkin Park i innych limp bickitow,poza tym nie lubie hiphopu, brtnej i tego calego komercyjnego popu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponurak Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 05.10.03, 22:01 Borgir nie bądź taki antyczny klasyk "cały ten komercyjny pop" też musi istnieć, choćby po to, by na jego tle raz na tydzień/miesiąc/rok wyłowić jakąś perełeczkę nawet z takiego gatunku muzycznego, którego normalnie nie akceptujesz. Nie krzycz na hh, pop (czym "brtnej" zasłużyła sobie na osobną klasę?), toz przecież to wszystko składa się na okolice muzyki nawet wtedy, gdy leży na jej peryferiach lub w niebezpiecznych zaułkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 22:07 metal i jego najprzerozniejsze odmiany Mars Volta lipne zespoly w rodzaju The Destillators (lub cos takiego) czy The Darkness psuzczane zawsze kiedy mam okazje zobaczyc MTV 2 Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 06.10.03, 09:57 Gość portalu: kubasa napisał(a): > metal i jego najprzerozniejsze odmiany )) Radiohead i jego odmiany (czyli cala setka najlepszych plyt Kubasy z wylaczeniem grunge'u jesli jakis sie tam pojawil) do tego zajebista beata nie mniej zajebiste ich 3 oraz wszelkie odmiany plastikowych lalek Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 06.10.03, 16:54 xamel napisał: > Gość portalu: kubasa napisał(a): > > > metal i jego najprzerozniejsze odmiany > )) > Radiohead i jego odmiany (czyli cala setka najlepszych plyt Kubasy z > wylaczeniem grunge'u jesli jakis sie tam pojawil) gratuluje sluchu, skoro sadzisz ze cala moja setka to odmiany Radiohead... Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 07.10.03, 12:57 kubasa napisał: > gratuluje sluchu, skoro sadzisz ze cala moja setka to odmiany Radiohead... )))) przeciez radiohead to tez odmiana metalu ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
e.lalka Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 08.10.03, 01:19 xamel napisał: > > do tego zajebista beata nie mniej zajebiste ich 3 oraz wszelkie odmiany > plastikowych lalek ...pogrążam się w rozpaczy i szlocham plastikowymi łzami))) Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 08.10.03, 14:55 e.lalka napisała: > xamel napisał: > > > > do tego zajebista beata nie mniej zajebiste ich 3 oraz wszelkie odmia > ny > > plastikowych lalek > > ...pogrążam się w rozpaczy i szlocham plastikowymi łzami))) dla mnie spoko. byle bys nie plakala Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 08.10.03, 15:01 byle bys nie spiewala mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: 213.77.14.* 06.10.03, 07:55 Francuskie "sieczki" które ostatnio namnożyły sie w radio ... Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 06.10.03, 22:37 Gość portalu: Tom napisał(a): > Francuskie "sieczki" które ostatnio namnożyły sie w radio ... Brawo radio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie jakaś odmiana! Lepsza sieczka od modyfikowanej karmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: *.chello.pl 06.10.03, 22:46 Gość portalu: Tom napisał(a): > Francuskie "sieczki" które ostatnio namnożyły sie w radio ... I włoskiego zawodzenia w wykonaniu Erosa i jego kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 13:59 Te wszystkie pseudo-alternatywne smety w ktorych ciezko wylapac dobra melodie.I suchotniki z gitarkami ,ktorzy udaja ,ze umieja grac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: 134.76.134.* 06.10.03, 14:14 Wokalisci - jeczacy kastraci i rowniez jeczace (choc inaczej) murzynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qglarz Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 18:00 ta ,którą słyszę w większości stacji radiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: *.chello.pl 06.10.03, 21:56 1. Ich Troje - całokształt 2. Hip-hop - nie lubię melorecytacji, klimatów śmietnika i jak ktoś mi macha rękoma przed oczami jak wiatrak 3. Kayah - Testosteron. Ze względu na głupotę tekstu i prawie plagiat Kylie Minogue "Can't get you out of my head" 4. Sieczka w stacjach radiowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irman Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 23:09 Dziadków grających od ponad 30 lat którzy swoją ostatnią dobrą płytę nagrali w latach 70-tych. Najgorsze jest gdy każda nowa płyta takich "potworków" albo nie daj Boże koncert staje się wydarzeniem u nas w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: *.chello.pl 07.10.03, 00:58 Piosenka poetycka/studencka/aktorska. To muzyka dziala na mnie jak szpinak - wiem, ze jest zdrowy i wartosciowy, ale jak widze i smakuje go to mam ochote puscic pawia. I nie mam mozliwosci sie powstrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_watek Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 07.10.03, 08:55 Owocowa czyli banany i reszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 17:26 taka której prawdopodobnie nie będzie mi już dane usłyszeć. Miałem np taki anonimowy kawałek na nie mniej anonimowej płytce która anonimowo trafiła do mnie. Świetny kawałek, z lat circa jebałt 70, no i poprawiałem przyklejony plasterek, bo nie chciała się kręcić. Wiem że to nie był wystarczający powód żeby interweniować, bo krzywo przyklejony plasterek raził jedynie poczucie estetyki. No ale cóż, coś mnie podkusiło i przez ten jebany plasterek odkleiłem to złotko. Może ktoś wie co to było, szło to tak: gitarowe niespieszne lalala, po czym tempo się podkręca wchodzi bum bum na perkusji i fajny wokal. Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 07.10.03, 17:39 Zdecydowanie hip-hop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? IP: *.chello.pl 07.10.03, 18:20 Gość portalu: wqrwiony napisał(a): > poprawiałem przyklejony plasterek, bo nie chciała się kręcić. ... > > krzywo przyklejony plasterek > raził jedynie poczucie estetyki. Oj, coś kręcisz wqrwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony oj tam, to z nerwów przestawiłem szyk wyrazów IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 21:06 i nie dałem przecinka właściwa wersja: "poprawiałem plasterek, przyklejony bo nie chciała się kręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony i żeby ubiec wszelkie złośliwości IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 21:12 wersja pozbawiona niejednoznaczności: "poprawiałem plasterek, przyklejony bo nie chciała się kręcić, chociaż jak poprawiałem to się kreciła (potencjalnie) bo w rzeczywistości oczywiście nie mogła się kręcić bo poprawiałem plasterek. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: złotko 07.10.03, 22:34 ...i przy okazji odkleiłeś złotko. a jeśli już o kręceniu mowa (ale nie przeszkadzaj sobie podczas tego odklejania! co się z nim stało - konfetti? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony Przykleiło się do plasterka, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 23:22 Na więcej pytań nie odpowiadam bo one tylko jątrzą ranę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony skłamałem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 23:24 teraz dopiero sobie przypomniałem, ze to było sreberko Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: skłamałem 08.10.03, 23:01 ...tys piknie Tylko po co było ruszać? Z poczucia estetyki? ps. srebrne confetti nie jest takie złe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Re: i żeby ubiec wszelkie złośliwości IP: *.chello.pl 07.10.03, 22:56 Gość portalu: wqrwiony napisał(a): > wersja pozbawiona niejednoznaczności: "poprawiałem plasterek, przyklejony bo ni > e > chciała się kręcić, chociaż jak poprawiałem to się kreciła (potencjalnie) bo w > rzeczywistości oczywiście nie mogła się kręcić bo poprawiałem plasterek. wqurwiony - ja nie jestem złośliwy, ja tylko próbuję Cię zrozumieć i już odchodzę od zmysłów. Odpowiedz proszę, co na tej płycie robił plasterek? Skąd on się wziął i z czego on był? I po której stronie - błyszczącej, gdzie są dane/muzyka, czy po tej drugiej? Czy ty byłeś taki nierozsądny i go nakleiłeś na dobrej płycie? Czy to był plasterek z ceną ze sklepu? To tam muszą pracować jacyś głupi ludzie i powinieneś zgłosić się z reklamacją. Ja nigdy o czymś takim nie słyszałem. A może jakieś dziecko nakleiło plasterek na płytę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony Plasterek był naklejony na plecach a nie brzuszku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 23:19 służyć miał kręceniu płyty, bo bez niego nie chciała się kręcić w moim CD romie. Procedurę na którą wpadłem kiedyś intuicyjnie stosowałem standardowo, jeśli płyta się ślizgała, zwykle pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Re: Plasterek był naklejony na plecach a nie brzu IP: *.chello.pl 08.10.03, 00:05 Gość portalu: wqrwiony napisał(a): > służyć miał kręceniu płyty, bo bez niego nie chciała się kręcić w moim CD romie > . > Procedurę na którą wpadłem kiedyś intuicyjnie stosowałem standardowo, jeśli > płyta się ślizgała, zwykle pomagało. Dzięki za wyjaśnienia - nareszcie wiem czego nie należy robić. Nie zamartwiaj się już wqrwiony. Z tą płytą było coś nie tak, skoro nie chciała normalnie się kręcić (chyba że masz uszkodzony drive CD). Mam nadzieję, że to nie była oryginalna płyta (raczej nie była, skoro nie wiesz czyje to były nagrania). Nie ma co rozpaczć po stracie 2-3 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony No tak to tylko pieprzone 2 złote IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 00:26 Jednak trochę mi żal czego zdaje się nie rozumiesz (co mnie specjalnie nie dziwi - logika jest zimna wszak to domena Urizena), że z nimi straciłem kawałek który cos dla mnie znaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 07.10.03, 19:13 Pop. Ani sie przy tym tańczyć nie da, ani się wzruszyć, po prostu plastikowe gówno. Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 08.10.03, 10:25 Wzruszać się można niekoniecznie przy muzyce, ale zgadzam się z jednym: muzyka powinna służyć i być jednocześnie dobra zabawą dla wykonawców i słuchaczy. I niezależnie od tego, czy jest to pop czy np. country, jeśli noga wybija taneczny rytm w taki wredny ranek jak dzisiaj a humor idzie o kilka kresek do góry, tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 08.10.03, 06:52 Radio w pracy gdzie codziennie jest grane to samo. Dresiarze z technopodobnymi łomotami bo nie się przed tym jak bronić. Muzyka z imprez za ścianą (jak można się przy tym bawić??). Kloniaki The Cośtams oraz dziewczynki i chłopcy z kraju Barbie i Kena. Pearl Jam. Playback. Shit hop i polskie odmiany (hehehehe) rapu. Melodyjki z reklam (z paroma wyjątkami - raz na kilka lat). No i zostałam z tym co do tej pory... I. Odpowiedz Link Zgłoś
pride26 Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 08.10.03, 11:27 - raperów czarnych rapujących po niemiecku , niemieckich hiphopowców, hinduskich i jamajskich techniawek, i tych wszystkich snop dogów i p.dadów. aaa jeszcze sezonowych gwiazdek i objawien typu razmusy i evenesense czy jak im tam. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mellodi Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 08.10.03, 16:43 mesmeredia napisała: > Pearl Jam. A to czemu Mistrzu??? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 08.10.03, 16:50 Nie wiem, tak mam. Widocznie Eddie śpiewa na takich częstotliwościach, że mi zaburza pracę układu pokarmowego. No po prostu go nie trawię i już. Bez żadnego powodu, disappointing, I know... I. Odpowiedz Link Zgłoś
mellodi Re: Jaka muzyka Was najbardziej wkurza??? 08.10.03, 17:00 mesmeredia napisała: > Nie wiem, tak mam. Widocznie Eddie śpiewa na takich częstotliwościach, że mi > zaburza pracę układu pokarmowego. No po prostu go nie trawię i już. Bez żadnego > > powodu, disappointing, I know... > I. Acha, taka nieuzasadniona nienawiść - mam tak samo z Bjork a wcześnie to miałam ze Skunk Anansie. Brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś