Gość: benosz IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 20:27 Jakie sa wasze najlepsze "techniawy"? Moje to: Bartheez - On the Move Genlok - Peace, love, extasy Members of Mayday - 10in01 Darude - Sandstorm Dj Alien - Driver i inne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wqrwiony Re: Najlepsze muzy TECHNO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 20:47 Najbardziej to ja lubię hał mać is de fisz i jeszcze unkown artist - track 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swieta trojca :) Re: Najlepsze muzy TECHNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 14:18 Twoja muza jest do bani blleeeee ; Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: Najlepsze muzy TECHNO 07.10.03, 21:04 to ja może wymienię najlepszych artystów tworzących "ambitne" techno jakich znam, tzw. przez kolegę Gancza "art-techno", czasami w pobliżu IDM Afro Celt Sound System Aphex Twin (momentami) Astralasia (rewelacja) Autechre (momentami) Boards Of Canada wczesny No-Man Orb Ozric Tentacles Squarepusher Uxb Oczywiście praktycznie żaden z tych zespołów nie tworzy _wyłącznie_ techno - czasem się ocierają o nie, częściej to jedno z głównych pół w którym tworza, lecz nie jedyne. Techno "imprezowego" nie słucham i/więc nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Najlepsze muzy TECHNO 07.10.03, 23:13 pytajnick napisał: > Techno "imprezowego" nie słucham i/więc nie znam. > techno nie słucham i/więc nie znam więc czytam. Najpierw teoria, może kiedyś zaskoczę? Ale piszcie troszke więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swieta trojca :) Re: Najlepsze muzy TECHNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 14:16 Nasze najlepsze techniawki to : - Gumisie - Ta tu a Ta tam - Kasia Kowalska - Lara suka - Ona pije a on nie - Kubus puchatek ;] - i inne .... Dziekujemy za uwage , Pozdrowienia od uczni Liceum Profilowanego z Nowego Dworu Gd pozdrowka papusi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falais Re: Najlepsze muzy TECHNO IP: 217.97.135.* 08.10.03, 14:50 nie masz bladego pojęcia o techno. nie psuj mojego wizerunku tą kretyńską listą. ktoś mnie kiedyś zapyta, czego słucham, odpowiem-techno, a ten po przypadkowym przeczytaniu twojego postu pomyśli, że jestem stukniętą lamerką wyedukowaną na vivie i postach z tego forum. Zlituje się nad Tobą i podpowiem ci tylko nazwy takich stajni jak Klang czy Kompakt, które w swoich katalogach mają dużo dobrego techno. Nie musisz dziekować. Odpowiedz Link Zgłoś
navaya Re: Najlepsze muzy TECHNO 08.10.03, 17:05 Z Techno to fajnie jest posłuchać czegoś nieskomercjalizowanego... A może by tak całkiem coś innego? Takim TekknoManiakom sie miesza w głófce trochi Odpowiedz Link Zgłoś