Dodaj do ulubionych

OneRepublic - Mercy [teledysk]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 17:45
Jak dla mnie kawałek taki sobie indifferent mam calą plyte one republic od jakiegoś roku i dziwi mnie fakt dlaczego nie zrobili teledysku do piosenki "someone to save you" ktora jest wg mnie najlepsza zaraz po apologize.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: OneRepublic - Mercy [teledysk] IP: 195.16.88.* 29.08.08, 18:33
      frajer od IQ testów nazywa sie Krzysztof Czarny, wpisz jego domene w who.is (taki adres wklep w przegladarce) i bedziesz mial wszystkie dane, nawet telefon. Na skroty: oto jego mail: czk@vp.pl. Nie ściemniam - sprawdź! Teraz możesz wysłać mu wszystko co o nim sądzisz! gnida!
    • Gość: karmacoma Re: OneRepublic - Mercy [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 20:55
      apologize to jedna z najbardziej wkurzających piosenek ostatnich parunastu miesięcy. One Republic (wow jacy oni są zaangażowwani!!!) to idealny przykład komercyjnego niby-rocka
    • Gość: Gosć Re: OneRepublic - Mercy [teledysk] IP: *.system-net.pl 24.04.09, 19:49
      Rzeczywiście, słysząc codziennie w radiu "Apologize" można się trochę zdenerwowaćsmile Ale ja osobiście lubię One Republic, chociaż że na codzień słucham trochę "mocniejszych" brzmień. Przyjemnie jest czasem posłuchać wieczorami takiego "lżejszego" rocka wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka