Dodaj do ulubionych

Anna Maria Jopek w Stanach

02.09.08, 16:41
Gratulacje AMJ! Ale uwaga - mała wtopa wink Piosenka "Szepty i łzy" pochodzi z albumu "Bosa" z 2000 roku (i z międzynarodowej wersji tego albumu pt. "Barefoot" z 2002 r.)...
Obserwuj wątek
    • cracovian Re: Anna Maria Jopek w Stanach 02.09.08, 18:17
      450 milionow Amerykanow juz kupilo bilety smile
    • Gość: jonny Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 18:33
      Niedobrze mi się robi jak słucham nadętego Kydryńskiego a Jopkowa jest zupełnym beztalęciem. Nie kupujcie tych brewdni o jej sukcesie w USA. To wszystko jest wyssane z palca
    • sknerus87 Re: Anna Maria Jopek w Stanach 02.09.08, 19:15
      Pat i kot, kot i Pat przyjaciele od lat...
    • Gość: gość Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 19:21
      wredne oszczerstwa
    • eastsider Re: Anna Maria Jopek w Stanach 02.09.08, 19:29
      Johnny, idz Ty do szkoly. I na tablicy napisz 100 razy:
      " talent, talent, talent... beztalencie ".
    • Gość: Tomek Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.limes.com.pl 02.09.08, 19:31
      Jonny, ze zbyt prostej dechy jesteś wyciosany i zbyt nieświeżego kartofla masz zamiast głowy żeby oceniać AMJ. Może lepiej zajmij się udzielaniem w rubrykach dotyczących ludzi na Twoim poziomie takich jak Jola i skocz na plotek.pl, bo to tutaj dla Ciebie za trudne, po prostu...
    • Gość: ika Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: 83.13.74.* 02.09.08, 19:47
      Nie jest to moja wokalistka nr 1, zgadzam się z tym, co kiedyś przeczytałam, że jest za bardzo "rozćwierkana", ale życzę jej, by przynajmniej część Ameryki powaliła, bo należy jej się to za a) chodzenie pod prąd kulturze masowo-dodowej, b) pracowitość, c) niefałszowanie na koncertach. Powodzenia, Pani Anno!
    • koprofag4 Re: Anna Maria Jopek w Stanach 02.09.08, 20:03
      ha, nie mozna mnie nazwac wielkim fanem AMJ ale faktycznie tez wydawalo mi sie ze "szepty i lzy" sa z bosej
    • Gość: albin Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.bos.east.verizon.net 02.09.08, 20:19
      Talent ,dobry glos .Upojenie...do bolu.
    • Gość: Upojony Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 20:27
      Cała Ameryka w kolejkach po bilety na Jopek! Nawet New Orleans stoi po bilety a Obama i McCain odwołali swoje wystąpienia bo chcą tylko jednego: JOPEK! bo Jopek jest w STANACH!
    • Gość: bx Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: 195.94.208.* 02.09.08, 20:38
      Nie czepiajcie się Jonnego. Brava dla Jopkowej, niech jej sie wiedzie, ma talent i urok, ale mnie tez juz męczą jej jęki, stęki i piszczenie. To juz nie jest styl tylko nieznośna maniera. I najlepsi muzycy nie pomogąuncertain A Kydryński to niestety nadęty bufon. Jak można na płyte z kompozycjami Pata, Kurylewicza wciskać własne mierne wypociny. Troche pokory i skromnoścismile
    • Gość: ds Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 21:11
      szkoda tylko że metheny jest taki nudny.
      wszystko wychodzi jak muzyka w windzie.
    • Gość: Jadziaa Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 21:19
      Jopek jest Zydowka - to nie ulega watpliwosci
      wiec ja pchaja jak moga
    • Gość: lia Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 22:30
      bx pisze:
      Jak można na płyte z kompozycjami Pata, Kurylewicza wciskać własne mierne wypociny. Troche pokory i skromnoścismile

nie lubię Jopkowej, ale to już przesada bx
      odnoszę wrażenie, ze gdyby Pat Metheny sam nie chciał to nie dałby sobie nic "wcisnąć" na swoją płytę.
    • Gość: johnny Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.asm.bellsouth.net 03.09.08, 00:09
      Ameryka nie je i nie spi - nie wiem dokladnie co Jopek robi, ale caly swiat teraz szaleje.
    • Gość: juhas Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.09.08, 03:20
      Qwa kiedy nie zajze do tej pieprzonej gazety, to jakis Polak cos podbija. A jak sie pozniej przygladam takiemu to widze, ze podbil, owszem, ale sobie oko co najwyzej. Przestancie sie podniecac, bo wam zylka w mozgu peknie i krewa was zaleje. Bierta sie do roboty, ale takiej solidnej od podstaw i nie pierdzielta gupot megalomani psia mac.
    • Gość: ..z Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.asm.bellsouth.net 03.09.08, 05:00
      Jopek na pierwszej i ostatniej stronie New York Times i National Geographic!
    • Gość: rumcajs Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.asm.bellsouth.net 03.09.08, 05:42
      Jopek od jutra ma juz swoj talk show w CNN.
    • Gość: jarre Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.asm.bellsouth.net 03.09.08, 05:45
      McCain razem z Buszem z dwoch stron jopki na Jopku sobie ostrza, a cala Ameryka pieje z zachwytu!!!
    • Gość: Gość:Ann Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.dialog.net.pl 03.09.08, 06:51
      A ja Pani Ani życzę powodzenia w Stanach.Ma piękny głos i klasę!!!
    • Gość: Dan Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 19:13
      Jest beznadziejna, a Kydryński taki sam
    • Gość: zet Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 16:49
      Rubik też był Ameryce! Czego oni tam szukają? Pewnie znajomków w Hollywood odwiedzają...
    • Gość: Raffi Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: 164.67.37.* 04.09.08, 17:08
      No jeczala i stekala jak zwykle okrutnie, ale nie bylo zle. Dostala calkiem spore brawa! Ale nie ma co sie dziwic, kazdy na widowni mial juz przynajmniej pol butli wina w krwiobiegu wiec wszystkim sie podobalo smile
    • Gość: Jacek z Bydgoszczy Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.tvgawex.pl 15.12.08, 16:35
      Niektóry z was w ogóle nie mają pojęcia o muzyce !!!
      Tą muzykę trzeba zrozumieć a niektórzy jak widać z tego
      co napisali wyżej jeszcze do tego nie dorośli !!!
      więc nie piszcie bzdur !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka