owcaispolka 02.09.08, 16:41 Gratulacje AMJ! Ale uwaga - mała wtopa Piosenka "Szepty i łzy" pochodzi z albumu "Bosa" z 2000 roku (i z międzynarodowej wersji tego albumu pt. "Barefoot" z 2002 r.)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cracovian Re: Anna Maria Jopek w Stanach 02.09.08, 18:17 450 milionow Amerykanow juz kupilo bilety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonny Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 18:33 Niedobrze mi się robi jak słucham nadętego Kydryńskiego a Jopkowa jest zupełnym beztalęciem. Nie kupujcie tych brewdni o jej sukcesie w USA. To wszystko jest wyssane z palca Odpowiedz Link Zgłoś
sknerus87 Re: Anna Maria Jopek w Stanach 02.09.08, 19:15 Pat i kot, kot i Pat przyjaciele od lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 19:21 wredne oszczerstwa Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Re: Anna Maria Jopek w Stanach 02.09.08, 19:29 Johnny, idz Ty do szkoly. I na tablicy napisz 100 razy: " talent, talent, talent... beztalencie ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.limes.com.pl 02.09.08, 19:31 Jonny, ze zbyt prostej dechy jesteś wyciosany i zbyt nieświeżego kartofla masz zamiast głowy żeby oceniać AMJ. Może lepiej zajmij się udzielaniem w rubrykach dotyczących ludzi na Twoim poziomie takich jak Jola i skocz na plotek.pl, bo to tutaj dla Ciebie za trudne, po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: 83.13.74.* 02.09.08, 19:47 Nie jest to moja wokalistka nr 1, zgadzam się z tym, co kiedyś przeczytałam, że jest za bardzo "rozćwierkana", ale życzę jej, by przynajmniej część Ameryki powaliła, bo należy jej się to za a) chodzenie pod prąd kulturze masowo-dodowej, b) pracowitość, c) niefałszowanie na koncertach. Powodzenia, Pani Anno! Odpowiedz Link Zgłoś
koprofag4 Re: Anna Maria Jopek w Stanach 02.09.08, 20:03 ha, nie mozna mnie nazwac wielkim fanem AMJ ale faktycznie tez wydawalo mi sie ze "szepty i lzy" sa z bosej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albin Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.bos.east.verizon.net 02.09.08, 20:19 Talent ,dobry glos .Upojenie...do bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Upojony Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 20:27 Cała Ameryka w kolejkach po bilety na Jopek! Nawet New Orleans stoi po bilety a Obama i McCain odwołali swoje wystąpienia bo chcą tylko jednego: JOPEK! bo Jopek jest w STANACH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: 195.94.208.* 02.09.08, 20:38 Nie czepiajcie się Jonnego. Brava dla Jopkowej, niech jej sie wiedzie, ma talent i urok, ale mnie tez juz męczą jej jęki, stęki i piszczenie. To juz nie jest styl tylko nieznośna maniera. I najlepsi muzycy nie pomogą A Kydryński to niestety nadęty bufon. Jak można na płyte z kompozycjami Pata, Kurylewicza wciskać własne mierne wypociny. Troche pokory i skromności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 21:11 szkoda tylko że metheny jest taki nudny. wszystko wychodzi jak muzyka w windzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadziaa Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 21:19 Jopek jest Zydowka - to nie ulega watpliwosci wiec ja pchaja jak moga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 22:30 bx pisze: Jak można na płyte z kompozycjami Pata, Kurylewicza wciskać własne mierne wypociny. Troche pokory i skromności nie lubię Jopkowej, ale to już przesada bx odnoszę wrażenie, ze gdyby Pat Metheny sam nie chciał to nie dałby sobie nic "wcisnąć" na swoją płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.asm.bellsouth.net 03.09.08, 00:09 Ameryka nie je i nie spi - nie wiem dokladnie co Jopek robi, ale caly swiat teraz szaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.09.08, 03:20 Qwa kiedy nie zajze do tej pieprzonej gazety, to jakis Polak cos podbija. A jak sie pozniej przygladam takiemu to widze, ze podbil, owszem, ale sobie oko co najwyzej. Przestancie sie podniecac, bo wam zylka w mozgu peknie i krewa was zaleje. Bierta sie do roboty, ale takiej solidnej od podstaw i nie pierdzielta gupot megalomani psia mac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..z Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.asm.bellsouth.net 03.09.08, 05:00 Jopek na pierwszej i ostatniej stronie New York Times i National Geographic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcajs Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.asm.bellsouth.net 03.09.08, 05:42 Jopek od jutra ma juz swoj talk show w CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarre Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.asm.bellsouth.net 03.09.08, 05:45 McCain razem z Buszem z dwoch stron jopki na Jopku sobie ostrza, a cala Ameryka pieje z zachwytu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:Ann Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.dialog.net.pl 03.09.08, 06:51 A ja Pani Ani życzę powodzenia w Stanach.Ma piękny głos i klasę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 19:13 Jest beznadziejna, a Kydryński taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 16:49 Rubik też był Ameryce! Czego oni tam szukają? Pewnie znajomków w Hollywood odwiedzają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffi Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: 164.67.37.* 04.09.08, 17:08 No jeczala i stekala jak zwykle okrutnie, ale nie bylo zle. Dostala calkiem spore brawa! Ale nie ma co sie dziwic, kazdy na widowni mial juz przynajmniej pol butli wina w krwiobiegu wiec wszystkim sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Bydgoszczy Re: Anna Maria Jopek w Stanach IP: *.tvgawex.pl 15.12.08, 16:35 Niektóry z was w ogóle nie mają pojęcia o muzyce !!! Tą muzykę trzeba zrozumieć a niektórzy jak widać z tego co napisali wyżej jeszcze do tego nie dorośli !!! więc nie piszcie bzdur !!! Odpowiedz Link Zgłoś