Dodaj do ulubionych

gdzie kupić vinyle????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 12:11
Czy ktoś się orientuje gdzie w Krakowie można kupić vinyle? I po ile? Nie
chodzi mi o vinyle używane do miksowania na imprezach hip-hopowych tylko o
prawdziwych starych w miarę nie zniszczonych vinylach. Dzięki z góry za
informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: luukasz4 Re: gdzie kupić vinyle???? IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 13.10.03, 12:19
      a czemu przez v, a nie normalnie winyle?
      Kiedys byl fajny sklep na Zwierzynieckiej- idac od Jubilata w strone
      filharmonii po prawej stronie, przy poczatku, trzeba wejsc na podworku i tam
      znajdziesz..jesli jeszcze jest. Nazywal sie bodajze Neuma
    • pytajnick Re: gdzie kupić vinyle???? 13.10.03, 13:38
      Polecam Ci przejrzeć od czasu do czasu ogłoszenia drobne w prasie, choćby w
      Wyborczej. Nie wiem jak to wygląda w pięknym Krakowie, ale a warszawskicgh
      rubrykach codziennie ogłasza się kilka osób (w każdym razie kontaktów)
      sprzedających winyle po 4-5 zł / sztuka.

Ja mam jednego tylko winyla - pierwszy singiel no-man "colours", ale słono
      zapłaciłem i już więcej nie chcę, choć ta limitowana do 150 sztuk wersja Yellow
      Hedgerow Dreamescape PT za 30 funtów kusi (dobrze że nie mam tyle pieniędzy wink
    • Gość: BlackRainbow Re: gdzie kupić vinyle???? IP: *.wspiz.edu.pl 13.10.03, 17:12
      Allegro
    • Gość: sicksicksix Re: gdzie kupić vinyle???? IP: *.pl / *.shadows.pl 22.10.03, 13:17
      Polecam zajrzeć na stronę www.vinylmusic.prv.pl - co prawda nie w Krakowie (to
      wysyłkowa firma z Gdyni), mają jednak mnóstwo zacnej muzyki na winylu... Poza
      tym była kiedyś w Warszawie dystrybucja WHICH, ale nie wiem, czy jeszcze działa.
    • Gość: lolo Re: gdzie kupić vinyle???? IP: *.sulzer.com 23.10.03, 09:15
      podczas pobytu sluzbowego w holandii odwiedzilem swietny sklep w Nijmegen. cale
      stoly zastawione plytami od klimatow disco do ciezkiego rocka. teraz co roku
      przy okazji udaje sie w to zacne miejsce:
      ponizej podaje niktore pozycje jakie udalo mi sie wyszperac i nabyc:
      U2-"under the blood red sky"
      Marillion "Misplaced childhood"
      Talking Heads "Remain the lights"
      Echo & the Bunnymen "Ocean rain"
      Simple Minds "New Gold Dream" i "Street fighting Years"
      reszty nie pomne ale z 20 plyt juz kupilem w ten sposob .
      pozdrowka
      • Gość: camelia Re: gdzie kupić vinyle???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 23:29
        Gość portalu: lolo napisał(a):
        > podczas pobytu sluzbowego w holandii odwiedzilem swietny sklep w Nijmegen

To bardzo fajnie że udało ci się je nabyć ale wiesz ja w najbliższym czasie nie
        będę udawać się do Holandii więc niestety sobie nic nie kupię. Gdyby chodziło
        mi o Holandie to bym zapytała wprost. Mnie chodzi o Kraków. Znasz jakiś sklep z
        winylami w Krakowie???
    • vampira Re: gdzie kupić vinyle???? 23.10.03, 20:56
      Winyle, winyle, winyle...
      Trochę winyli jest w empiku (przy odsłuchach, ale to raczej nowe, tak to chyba
      w music cornerze były w komisie. Aaa i oczywiście jest spore
      prawdopodobieństwo znalezienia czegoś ciekawego na giełdzie pod Halą Targową w
      niedzielę, tam jest wszystko smile)
      Powodzenia życzę.
      • Gość: cc Re: gdzie kupić vinyle???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 00:12
        mam trochę do sprzedania, głównie tzw. alternatywa.
        daj maila, to prześlę spis.
        pozdr
        cc
        • Gość: camelia Re: gdzie kupić vinyle???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 00:51
          Gość portalu: cc napisał(a):

> mam trochę do sprzedania, głównie tzw. alternatywa.
          > daj maila, to prześlę spis.
          > pozdr
          > cc

recreado@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka