mallina 13.10.03, 15:49 moze ktos zna jakies strony z ktorych da sie wysylac smsy poza Polske? i zeby rejestracja nie byla zbyt skomplikowana)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agentcooper Re: smsy zagraniczne 13.10.03, 17:09 mallina napisała: > moze ktos zna jakies strony z ktorych da sie wysylac smsy poza Polske? > i zeby rejestracja nie byla zbyt skomplikowana)) a z GG nie mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: smsy zagraniczne 13.10.03, 17:25 do Niemiec nie.. do Polski jak nie z wlasnego telefonu to wysylam ze stron operatorow ale z gg na Zachod z tego co wiem mozliwosci brak.. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Ja znam... 14.10.03, 08:29 ...kogoś kto ma taki adres. Jak tylko pojawi się na gadulcu to zapytam i tu zapodam. Z tego co wiem to można z tamtąd słać w cały świat. Ale tylko 10 lub 15 tygodniowo. Jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Oto i adres: 14.10.03, 10:54 www.1rstwap.com/partners/go.to/1rstwap Podobno działa ostatnio średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Oto i adres: 14.10.03, 14:24 tez znam ten adres slyszalam same pochwaly na jego temat a mi przy meldowaniu sie tam cos sie hmm pojebalo i jak na razie NIC nie da sie wyslac - musze wysledzic w ktorym momencie zawalilam.. ale dzieki Odpowiedz Link Zgłoś