nefil 14.10.03, 19:48 o sprawdzenie gazetowych skrzynek pocztowych i ustosunkowanie sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefil Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 14.10.03, 19:53 I wybaczcie mi kilka powtorzen popelnionych w tekscie maila, ale od kilku godzin jestem pod wplywem... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 14.10.03, 19:58 Och, Panie Magistrze, cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 14.10.03, 20:06 Specjalnie na tę okazję przywdziałam odświętny nick i gratuluję. Się ustosunkowałam mailowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 14.10.03, 20:10 No gratuluję Niestety nie wiem, czy bede w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 14.10.03, 20:21 Brawo Ais za prawidlowa decyzje, reszta czlonkin i czlonkow ( bez obrazy) TWA jest proszona o taka sama odpowiedz. p.s. Nie wiecie, kiedy wraca Pizmak? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 15.10.03, 10:06 Piżmak wraca w sobote w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 14.10.03, 20:42 poniewaz domyslam sie co sie stalo, to - Nefil gratuluje))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 14.10.03, 20:47 Chciałem odpisać mailem, ale jebana chujnia pocztowa... no więc GRATULUJĘ PANIE MAGISTRZE (trzymałem kciuki, to ja trzymałem, Jarząbek, łubudubu łubudubu)!!! [CHWILA NA TOAST] Niestety, w weekend jestem nieosiągalny, ale i tak się napijemy, I TAK DOSTANIESZ SKŁADANKĘ, w razie gdyby jakieś wątpliwości, prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais aaaaaaaaacholercia 14.10.03, 20:54 t ojest ten weekend? To ja nie wiem , kurka , ale zobaczę.. zapomniałam o kuzynce Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: fast desicion 14.10.03, 22:35 Prosilbym o okreslenie, czy ten, czy nastepny weekend przypadlby Wam bardziej do gustu? Bo widze, ze, jak Hawk nie to Vult nie, a jak Vult nie to itd. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: fast desicion 14.10.03, 22:42 nefil napisał: > Bo widze, ze, jak Hawk nie to Vult nie, a jak Vult nie to itd. Niekoniecznie, ja po prostu już się na weekend wcześniej umówiłem. A może za tydzień albo co, wszyscy już będą. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 decision a nie desicion 14.10.03, 22:58 Jeśli o mnie chodzi to w zasadzie mogę i teraz, i potem. Ale może faktycznie za tydzień wygodniej dla reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: decision a nie desicion 14.10.03, 23:03 O.K., to za tydzien. That`s my desision, my English isn`t fluent. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: decision a nie desicion 14.10.03, 23:04 Znaczy ja tak : w przyszły weekend na 90 % nie mogę, bo idę do ciążówek, a w ten to ewentualnie upchnę kuzynkę u rodziców... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: decision a nie desicion 14.10.03, 23:13 aislinn napisała: > Znaczy ja tak : w przyszły weekend na 90 % nie mogę, bo idę do ciążówek, a w > ten to ewentualnie upchnę kuzynkę u rodziców... I co ja mam zrobic?! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: decision a nie desicion 14.10.03, 23:28 Mną się nie przejmować, będę z Wami duchowo Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: decision a nie desicion 14.10.03, 23:31 aislinn napisała: > Mną się nie przejmować, będę z Wami duchowo Kurcze, Ais, zrob cos, bo ja w dylemacie jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: decision a nie desicion 14.10.03, 23:33 No next week może większość,więc chyba lepiej next week - ja póki co jestem umówiona od dawna na next week, ale może ciązówkom sięodwidiz i się niespodziewanie zjawię na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: fast desicion 15.10.03, 10:00 Okazało się, że jednak ja tak, bo do Wrocławia wyjeżdżam we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: fast desicion 15.10.03, 10:57 i nie będę mógł w następną sobotę... chociaż, moze uda się przełozyć parapetówkę z soboty na piatek Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: decision a nie desicion 14.10.03, 23:16 nefil napisał: > madee1 napisała: > > > Coorvah, nefil, jesteś magister, a piszesz desicion!!! > Wiem, sorry, mialo byc inaczej, ale zamiast mego umyslu dzialaja bobelki > Pilsnera i innych kilkunastu napojow wyskokowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 15.10.03, 08:22 Niniejszym gratulacje pozastołeczne z miasta najwiekszej antyafery nowego milenium. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 15.10.03, 10:45 przyłączam się do gratulacji ! ale niestety w sobotę będę zajęty, więc nie będę mógł pogratulować w realu, ani uczcić czynem.... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 15.10.03, 10:50 janek0 napisał: > przyłączam się do gratulacji ! > ale niestety w sobotę będę zajęty, więc nie będę mógł > pogratulować w realu, ani uczcić czynem.... to znaczy w tą sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 15.10.03, 11:26 Dzieki! A ja ostatecznie przekladam impre na przyszly tydzien (piatek- 24. X). Macie sie stawic tlumnie, bede sprawdzal liste obecnosci i nie ma to tamto!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 15.10.03, 11:28 To ja sie stawię na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 15.10.03, 11:42 Moje kon-gra-tu-lej-szon.....a w piatek się prawdopodobnie wstawię...tzn. stawię..tzn. jedno i drugie...))))) Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 15.10.03, 11:56 Gregkor ale to sobota ma być , nieładnie tak odrana pijanym chodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 15.10.03, 11:58 Jaka sobota??? Nefil przecież napisał, że piątek - 24.10 Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais AAAAAAAAAA ślepa deblika 15.10.03, 12:02 AAAAAAAAAA jak piątek to może i ja się stawię, no świetnie Tylko ekhm, chyba prosto z pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 21.10.03, 19:39 Podciagam watek, zebyscie nie zapomnieli, ze to ten piatek!!! Nawet sie zrymowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 21.10.03, 19:47 Pamietamy, nawet się wczoraj umawialiśmy, że bedziemy wódkę pić Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 21.10.03, 20:28 hawkshaw napisał: > Pamietamy, nawet się wczoraj umawialiśmy, że bedziemy wódkę pić Stosowne zakupy juz zostaly poczynione Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 21.10.03, 19:56 nefil napisał: > Podciagam watek, zebyscie nie zapomnieli, nie pamietam, bo nie zostałam poinformowana czy teraz jest TWA wewnątrz TWA? Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Warszawski oddzial TWA jest proszony... 21.10.03, 20:06 martolka napisała: > nefil napisał: > > > Podciagam watek, zebyscie nie zapomnieli, > > nie pamietam, bo nie zostałam poinformowana > czy teraz jest TWA wewnątrz TWA? Ja juz nic nie wiem, mam ochote zlapac kolesia, ktory odpowiada za gazetowa poczte i mu DOPIERDOLIC! Martolka, masz jakiegos innego maila? Odpowiedz Link Zgłoś