nefil 19.10.03, 15:01 W cukierni w Konstancinie stala obok mnie ZDZISLAWA SOSNICKA. Coz lata leca, obecnie mozna ja spokojnie obsadzic w filmie "Powrot zywych trupow 6". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawkshaw Re: Widzialem dzisiaj Zdzisie 19.10.03, 15:07 Bardzo proszę, nie przy jedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy.pajac Re: Widzialem dzisiaj Zdzisie 19.10.03, 16:03 Czy sprzedawała w cukierni, czy robiła za tort? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Widzialem dzisiaj Zdzisie 19.10.03, 18:19 eee, myślałm że zdzisie to są takie małe bajkowe zwierzątka, jak misie które widziałam na piżamie Piżmaka Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy.pajac Re: Widzialem dzisiaj Zdzisie 19.10.03, 18:22 aislinn napisała: > eee, myślałm że zdzisie to są takie małe bajkowe zwierzątka, jak misie które > widziałam na piżamie Piżmaka Gdyby Piżmak miała piżamę w podobizny Zdzisławy Sośnickiej, to byśmy nie usnęli w tym Kazimierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Widzialem dzisiaj Zdzisie 19.10.03, 18:28 forumowy.pajac napisał: >> > Gdyby Piżmak miała piżamę w podobizny Zdzisławy Sośnickiej, to chyba chodziłaby pijana non stop....inaczej tego sobie nie umiem wyobrazić... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislawa-sosnicka To TY!!! 19.10.03, 18:33 To ty gówniarzu mi zajebałeś dwadzieścia kilo pączków, które sobie kupiłam na podwieczorek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Co widzi ślepa Ais 19.10.03, 19:40 widziałam już ten wątek wczesniej, nawet siędo niego dopisywałam, po czym sąsiadka (tak, sąsiadka, przyszła "się zapoznać") odciągnęła mnie od komputera, wracam i czytam : Waliłem dzisiaj Zdzisie.... Hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy.pajac Re: Co widzi ślepa Ais 19.10.03, 21:17 aislinn napisała: > Waliłem dzisiaj Zdzisie.... no i jak ja teraz zjem? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Co widzi ślepa Ais 19.10.03, 21:21 no a ja już Ci zdążyłam smacznego powiedzieć...musiałeś tu włazić przed jedzeniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Co widzi ślepa Ais 19.10.03, 21:25 A ja to chyba przez tydzien nic nie zjem, bede za to pil... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Co widzi ślepa Ais 19.10.03, 21:39 aislinn napisała: > widziałam już ten wątek wczesniej, nawet siędo niego dopisywałam, po czym > sąsiadka (tak, sąsiadka, przyszła "się zapoznać") odciągnęła mnie od komputera, > > wracam i czytam : > Waliłem dzisiaj Zdzisie.... > lepsze skojarzenie niz moje dot. dzwonow ksiedza))) > Hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Co widzi ślepa Ais 19.10.03, 21:49 no nie, dzwony księdza były ..... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Co widzi ślepa Ais 19.10.03, 22:00 aislinn napisała: > wracam i czytam : > Waliłem dzisiaj Zdzisie.... > > Hmm.... Ty, Ais, to mi chyba zle zyczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Co widzi ślepa Ais 19.10.03, 22:07 Ej, bez podtekstów proszę, ja ślepam i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś