hawkshaw 20.10.03, 12:43 Plany wyjazdowe mi się troszke zmieniły. Zamiast do Wrocławia jadę do Łodzi. Jeśli ktoś chciałby przekazać pozdrowienia albo laurkę jakąś Sugarowi to proszę przynieść dziś do Boryny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Re: Moje wakacje 20.10.03, 12:52 Kiedy będziesz??? BTW, wakacje w Łodzi ??? Ktoś Cię chyba nie lubi )) Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Moje wakacje 20.10.03, 12:55 Będę w środę, czwartek i pół piątku. A miałem zamiast wakacje napisać wczasy? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture OoooooooOOOoooOoOoooOOOOoooOOOOoooOOOo 20.10.03, 13:53 Wpadnij na Retkinię i ucałuj misiaczka bardzo gorąco. Aha, będę dziś mam nadzieję ok. 18.30; zebranie + kurwy = chujnia. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: OoooooooOOOoooOoOoooOOOOoooOOOOoooOOOo 20.10.03, 13:57 To w czasie zebrania narysuj jakąś laurkę dla sugarka. Na pewno sie ucieszy. A na Retkinię to obowiązkowo. Biorę namiot i będę koczować pod JEGO domem Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: OoooooooOOOoooOoOoooOOOOoooOOOOoooOOOo 20.10.03, 14:03 To ja moze pojade z Toba, bo mam wprawe w spaniu na betonie pod golym niebem (tylko, ze to bylo greckie gole niebo, ale lodzkie tez pewnie ladne). Bedziemy spiewac szugarowi kolysanki i pobudki.. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: OoooooooOOOoooOoOoooOOOOoooOOOOoooOOOo 20.10.03, 14:06 Ej, kurde, jak tak mozna. W tygodniu, w tygodniu?? Z nienacka?? Hawk, umawiamy się więc na czwartek, ja niestety w srodę nie moge, bo niestety zajety jestem, ale w piatek na mały miting bym się skusił zdecydowanie. Hejt, zapewne też. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: OoooooooOOOoooOoOoooOOOOoooOOOOoooOOOo 20.10.03, 14:09 aric napisał: > Ej, kurde, jak tak mozna. > W tygodniu, w tygodniu?? Z nienacka?? Miałem jechac do Wrocławia, ale nie wyszło. > > Hawk, umawiamy się więc na czwartek, ja niestety w srodę nie moge, bo niestety > zajety jestem, ale w piatek na mały miting bym się skusił zdecydowanie. > Hejt, zapewne też. Tylko, że ja w piatek muszę wrócić do Warszawy o jakiejś normalnej godzinie (koło 19), bo chciałbym dojechać do Nefila. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: OoooooooOOOoooOoOoooOOOOoooOOOOoooOOOo 20.10.03, 14:47 Hawk nie pierdol stary. Możesz wrócić w sobotę rano )) To też dobry termin )) Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: OoooooooOOOoooOoOoooOOOOoooOOOOoooOOOo 20.10.03, 15:01 Nie pierdolę. Po prostu chciałbym pójść na imprezę do Nefila. Odpowiedz Link Zgłoś
aric oczywiście pomyliłem się ku... 20.10.03, 15:31 Chodziło mi o czwartek oczywiscie, a nie piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: OoooooooOOOoooOoOoooOOOOoooOOOOoooOOOo 20.10.03, 14:07 Dobra, można by też zacząć stawiać "te" ławki. Oczywiście, że możemy mu spiewać. Może zaszczyci nas swym obliczem wystawionym przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: OoooooooOOOoooOoOoooOOOOoooOOOOoooOOOo 20.10.03, 14:52 Laurkę? Logo TWA już dostał... Odpowiedz Link Zgłoś