Gość: lotana IP: 148.81.190.* 21.10.03, 08:14 hej! czy ktos ma moze One love Portera w wersji, ktora nadaje sie do skopiowania? ja mialam na kasecie ale ona sie zepsula a moze jakies fajne koncertowe nagrania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ugugunana Everlasting Madness... 21.10.03, 09:51 Mam to na winylu ale jestem wielkim przeciwnikiem piractwa, zatem... powodzenia! *-) PZDR dla miłośniczek i miłośników talentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotana Re: Everlasting Madness... IP: 148.81.190.* 21.10.03, 09:56 piractwa? a jak sobie wyobrazasz zdobycie teraz tej plyty w inny sposob niz ja przegrywajac??? gratulacje za idealizm! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Slaughterhouse... 21.10.03, 10:02 Gość portalu: lotana napisał(a): > piractwa? a jak sobie wyobrazasz zdobycie teraz tej plyty w inny sposob niz > ja przegrywajac??? gratulacje za idealizm! Mogę ją odstapić za marne 66,6 peelenów (stan idealny!)... Ty też możesz, choć przez chwilę zostać idealistką! A dodatkowo podnieść z klęczek mój domowy budżet... *-) Za drobną opłatą dorzucę Magic Moments, Right Time i coś tam jeszcze wyszperam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotana Re: Slaughterhouse... IP: 148.81.190.* 21.10.03, 10:08 za jak drobną? Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Hit the Mistery... 21.10.03, 10:18 Gość portalu: lotana napisał(a): > za jak drobną? He, he, widzę, że jesteś zdeterminowana...*-) A poważnie mówiąc, to mogę - w drodze absolutnego wyjątku - przetransferować to jakoś na MC jeśli dostarczysz mi nośnik... Ale pewnie znajdzie się tu za chwilkę ktoś, kto rzuci Tobie właściwą linkę? P.S. Tylko nikomu ani mru, mru, bo oficjalnie brzydzę się piractwem... <jeśli piratuje ktoś inny> *-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotana Re: Hit the Mistery... IP: 148.81.190.* 21.10.03, 11:29 gdzie dostarczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotana Re: Hit the Mistery... IP: 148.81.190.* 23.10.03, 09:45 hej gdzie jestes? co z naszym dealem? m Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Winter Dream... 23.10.03, 10:10 Gość portalu: lotana napisał(a): > hej gdzie jestes? co z naszym dealem? Jestem, jestem - czujny jak łasiczka...*-) Stacjonuję w Wawie... Moja skrzynka gazetowa czeka na ewentualne propozycje... W końcu to Ty jesteś zainteresowana, zatem powinnaś wykonać pierwszy krok...*-) UgU Odpowiedz Link Zgłoś