Gość: Jomar IP: *.wcp.pl 17.01.02, 19:52 Być może bluźnię, bo wiem, że to znany utwór, ale kto śpiewa piosenkę, która była wykorzystana w reklamach opychy w zeszłym roku?! Dzięki za wszelkie posty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vic1 Re: Muzyka z reklamu Opychy 18.01.02, 08:52 A możesz zanucić? Bo nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Muzyka z reklamu Opychy 18.01.02, 09:46 Jeśli mieli tylko jrdną piosenkę to byóo to Placebo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Muzyka z reklamu Opychy IP: *.mofnet.gov.pl 18.01.02, 10:16 ...był to chyba zespół Liquido, w którym chyba udziela się jakiś koleś z zespołu Pyogenesis, który kiedyś był zespołem death metalowym, a teraz gra gowniamy pop. (to tak na marginesie) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: Muzyka z reklamu Opychy IP: *.metronet.pl 18.01.02, 11:47 Gość portalu: Jomar napisał(a): > Być może bluźnię, bo wiem, że to znany utwór, ale kto śpiewa piosenkę, która > była wykorzystana w reklamach opychy w zeszłym roku?! Dzięki za wszelkie posty. Liquido - Narcotic. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś