zielonki 28.11.08, 00:11 Radio Jazz ma być połączone z jakimś radiem sputnik czy jakimś innym od disco-hopu. A wszystko firmuje zetka ze swoją sieczką. Totalna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yooreck Re: To straszne! 11.12.08, 22:45 Jak to możliwe, żeby jedyne radio jazzowe zostało przekształcone w chill out? Oni twierdzą, że to jest radio niekomercyjne- a ja tam słyszę łatwą muzyczkę typu smooth "jazz". Brakuje mi żywego radia z jazzem. Tam był Karolak, Sorbi i inni, którzy gadali o muzyce. W internecie mam dużo stacji jazzowych, ale to jest na zasadzie playlisty. Żadnego żywego słowa. Pozostaje mi BBC radio 3. A co na to zarządzający kulturą w naszym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
tani_ciuch Re: To straszne! 16.12.08, 21:05 Słuchałem radia czyli bzdet może łącznie parę godzin. W tym czasie pojawiły się tam kawałki jakże niekomercyjnych twórców, że wymienię tylko: Anię Dąbrowską (moją faworytkę zresztą <zygi> Madonnę, Simply Red, Joe Cockera i jeszcze kilku innych wykonawcow, których nie znam i znać nie chcę! Usunąłem tę częstotliwość. Nie chcę się więcej wk... Co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: To straszne! 17.12.08, 09:36 jazz sie zle sprzedaje, a przeciez (wedle liberalow) kultura MUSI zarobic na siebie Odpowiedz Link Zgłoś