mixxxer12 04.12.08, 21:56 Mam pewien problem - na stronie www Tomasza Stańki jest ilustracja muzyczna składająca się z siedmiu utworów. Czy ktoś mógłby mi pomóc i rozszyfrować je? Co to za tytuły? Pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gilevans Re: Strona www Tomasza Stański 07.12.08, 12:14 Co za różnica, jaki tytuł utworu. Kto to ten Stański? Odpowiedz Link Zgłoś
bajbol Re: Strona www Tomasza Stański 07.12.08, 21:41 I po co ten głupi komentarz? Różnica taka, że można by wtedy dojść do tych utworów i słuchać sobie wtedy, kiedy się ma na nie ochotę. Co do nazwiska, w treści wiadomości jest ono poprawnie napisane, więc ta złośliwość jest niepotrzebna. mixxxer12: wystarczyło się rozejrzeć w księdze gości: "Jest to muzyka ilustracyjna skomponowana przez Tomasza Stańko do różnych spektakli teatralnych, m.in. sztuki \"Kaligula\" wystawianej w Teatrze im. Witkacego w Zakopanem (wokal Doroty Miśkiewicz). Utwory te nie zostały nigdy opublikowane, jednak być może w przyszłości powstanie taki album." Odpowiedz Link Zgłoś
mixxxer12 Re: Strona www Tomasza Stański 10.12.08, 22:11 Wielkie dzięki - patrzyłem w księgę ale widocznie mi przeleciało. Jeszcze raz wielkie dzięki, a muza magiczna Odpowiedz Link Zgłoś