Dodaj do ulubionych

Sukces murowany

02.11.03, 10:51
www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3660498
Wiadomo by?o, ´´e p?yta z?o´´ona z utworów wykonawczy? b´dŕcych na topie b´dzie dobrze
si´ sprzedawa?a. Tak samo, jak wiadomo, ´´e CD kosztujŕcy 10 zeta (Moja i twoja ´´enada)
kupi oko?o miliona naszych rodaków. Proponuj´ konkurs - jak myĘlicie, jak p?yta, jakich
wykonawców mia?aby murowany sukces?

Ja stawiam na ewentualny duet Krzysztofa Krawczyka z Micha?em WiĘniewskim.
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: Sukces murowany 02.11.03, 10:55
      Jeszcze raz, bez polskich znakow:

Wiadomo bylo, ze plyta zlozona z utworów wykonawczyn b´dŕcych na topie b´dzie dobrze
      si´ sprzedawala. Tak samo, jak wiadomo, ze CD kosztujŕcy 10 zeta (Moja i twoja zenada)
      kupi okolo miliona naszych rodaków. Proponuj´ konkurs - jak myslicie, jak plyta, jakich
      wykonawców mialaby murowany sukces?

Ja stawiam na ewentualny duet Krzysztofa Krawczyka z Michalem WiĘniewskim.
      • vampira Michaił Visnievsky !!!! 02.11.03, 11:03
        przecież ma wydać płytę za 5 zł! a jak wiadomo, cała Polska go kocha, wiec
        cała Polska kupi...
        • cze67 Re: Michai3 Visnievsky !!!! 02.11.03, 12:04
          Fakt, jezeli rzeczywiscie plyta tyle bedzie kosztowala, wspomaganie Krawczyka
          bedzie zbedne.

No dobra - mysle, ze duet Kozidrak-Markowski moglby niezle namieszac na
          rodzimym rynku muzycznym.
          • Gość: Spanikowany pajac Cze!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 02.11.03, 12:36
            cze67 napisał:

> No dobra - mysle, ze duet Kozidrak-Markowski moglby niezle namieszac na
            > rodzimym rynku muzycznym.

ODPUKAJ TO!!!
    • vulture moja płyta 02.11.03, 11:01
      Nagram ją i się rozbiorę. Albo na odwrót.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka