Dodaj do ulubionych

Muzyka,którą kocham

IP: *.lidzbark.sdi.tpnet.pl 14.03.01, 13:35
R.E.M.,U2,PLACEBO,PORCUPINE TREE,WATERBOYS,THE CURE,COLDPLAY,KING CRIMSON,THE
DOORS,PINK FLOYD...MÓJ ADRES:x33@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Muzyka,którą kocham IP: 47.9.50.* 20.03.01, 21:40
      Mialem okazje byc na koncercie King Crimson dwa miesiace temu.
      Calkiem inna muzyka, tylko nazwa grupy ta sama
      • Gość: jarq Re: Muzyka,którą kocham IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.01, 11:38
        ok, skoro wszyscy już sie chwalą...The Cure, Perfect Circle, Morphine, Glorybox,
        PJ Harvey, Tori Amos, Radiohead, Tool, Stone temple pilots, Massive Atack,
        Portishead, Dead Can DAnce, This Mortal Coil....i jeszcze tysiąc innych rzeczy,
        tylko do czego zmierzamy?????
        • Gość: Mower Re: Muzyka,którą kocham IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 20:15
          W części zgadzam się z Xantypą,ale zapomniała jeszcze o paru :
          Metallica ; Therion ; Anathema ; Pearl Jam ;
          oczywiście tongue_outink Floyd ; the Doors ; Nirvana ;
          no i Skaldowie
          Pozdrawiam wszystkich melomanów !
      • Gość: Mikey Re: Muzyka,którą kocham IP: *.decatur.ssi-pci.net 01.06.01, 08:10
        Gość portalu: tom napisał(a):

&#62 Mialem okazje byc na koncercie King Crimson dwa miesiace temu.
        &#62 Calkiem inna muzyka, tylko nazwa grupy ta sama

Wiesz kiedy znowu zagraja w Polsce? Slyszalem ich nowe plyty i brzmia calkiem
        calkiem, choc oczywiscie to nie to samo co niepowtarzalny "in the court..."

Powiedz wiecej o tym koncercie.
    • Gość: jarq Re: Muzyka,którą kocham IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.01, 16:34
      Xantypa, gratuluję dobrego gustu! Takich ludzi trzeba
      klonować, bo inaczej plastik nas zaleje!!!
    • Gość: Xantypa Re: Muzyka,którą kocham IP: 127.0.0.* / 195.164.212.* 07.05.01, 14:30
      zapomnialem dodac:N'syn'c,Britney Spears, Norbi i Moonspell
    • Gość: deKris Re: Muzyka,którą kocham IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 18:12
      hm, dosyć ciekawe zespoły, a konlretnie niektóre zachaczające o psychodelię.
      Cóż, byłem na Placebo i byłem wniebowzięty.
      Ja natomiast słucham Placebo (oczywiście), Smashing Pumpkins, Alice In Chains,
      Korn, Filter a ostatnio Manic Street Preachers, Goldfrapp, podoba mi się też
      Muse.
    • Gość: Pytia Re: Muzyka,którą kocham IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 21:32
      Jeżeli zupełnie przypadkiem masz na imie Grzesiek to pisz a.m@hoga.pl
      Pytia(Domyślasz się kto?)
    • Gość: Yca Re: Muzyka,którą kocham IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 20:54
      Gość portalu: Xantypa napisał(a):

&#62 R.E.M.,U2,PLACEBO,PORCUPINE TREE,WATERBOYS,THE CURE,COLDPLAY,KING CRIMSON,THE
      &#62 DOORS,PINK FLOYD...MÓJ ADRES:x33@wp.pl

• Gość: Basia Re: Muzyka,którą kocham IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 13:30
        Muzyka rockowa. kiedyś to jeszcze delikatny grunge, ale teraz różności. Nie mam
        nic przeciwko Marylin Manson.
    • Gość: Mikey Re: Muzyka,którą kocham IP: *.decatur.ssi-pci.net 01.06.01, 08:08
      Gość portalu: Xantypa napisał(a):

&#62 R.E.M.,U2,PLACEBO,PORCUPINE TREE,WATERBOYS,THE CURE,COLDPLAY,KING CRIMSON,THE
      &#62 DOORS,PINK FLOYD...MÓJ ADRES:x33@wp.pl

kocham 4 z twoich zespolow - kc, rem, pf, doors
      a poza tym: dire straits i w ogole wszystko z markiem knopflerem, beatles, procol
      harum, bob dylan, monte montgomery (ciekawe czy w ogole ktos o nim slyszal),
      stevie wonder, jethro tull, allman brothers i wiele innych
    • Gość: bartek Re: Muzyka,którą kocham IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
      Chyba Cię lubię. Bardzo!
    • lukaszl Re: cos jeszcze! 05.07.01, 14:54
      R.E.M.,U2, KULT i wszystko co sie rusza na scenie i ma w nazwie kazik
    • Gość: sleepy Re: Muzyka,którą kocham IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 22:26
      mój zestaw: Iron Maiden, Blind Guardian, Freedom Call, Deep Purple, MSP.
    • Gość: mada Re: Muzyka,którą kocham IP: *.dyn.optonline.net 04.08.01, 18:56
      U2
      No Dout
      The Queen
      Alanis Morrissette
    • Gość: mada Re: Muzyka,którą kocham cd IP: *.dyn.optonline.net 04.08.01, 18:58
      Goo Goo Dolls
      The Police
      sheryl Crow
      The Wallflowers
      Stevie Nicks
      Fleeteood Mac
    • trin Re: Muzyka,którą kocham 05.08.01, 04:06
      Nick Cave (Bad Seeds jak i Birthday Party), Einsturzende Neubauten, Tori Amos, PJ
      Harvey, Sisters of Mercy, Leonard Cohen, The Cure - to sa rzeczy jakie lykam w
      calosci i bez zastrzezen
    • Gość: Crotalus Re: Muzyka,którą kocham IP: *.pl 05.08.01, 18:12
      Metallica, Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Hendrix, Nirvana, Pearl
      Jam, Alice in Chains, Soundgarden, U2, Tool, Smashing Pumpkins, Dylan, The
      Doors.......
      • Gość: ashya Re: Muzyka,którą kocham IP: *.pisz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:46
        Zgadzam się z przedmówcą, przejdźmy od słów do czynów, czyli:
        Pearl Jam,Soundgarden,Alice In Chains,Faith No More,Smashing
        Pumpkins,REM ,Silverchair, Paula Cole,The Doors,Simon&Garfunkel,J.Joplin,Led
        Zeppelin,Bob Marley-ogólnie: klimaty grunge,reggae,ska,rocka oraz
        yassu,soulu,folku,oraz Depeche Mode-trudne do sklasyfikowania.
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka