Gość: #1 IP: *.chello.pl 05.11.03, 23:36 jestem 1 HURAAAAAAA a przy okazji ona to barszcz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KroOFcia Re: Stacie Orrico IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:01 Jeaaa. Satcie jest git. tak trzymać. mogłabym jej słuchac non stopa. (weee. . .jestem druga!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeka_wspomnień Re: Stacie Orrico IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.12.03, 16:28 Tak dla rozluznienia czasem lubie jej posluchac, choc na codzien wole rocka. Niektore kawalki ma calkiem przyjemne, jak na swoja debiutancka plyta. Mimo, ze to popik, to z pewnoscia rozni sie od B. Spears czy innych gumowych laleczek. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: Stacie Orrico 15.12.03, 16:49 a ja za nią nie przepadam... w niczym się nie różni od 100 innych gwiazdek pop... nawet nie jest specjalnie ładna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: Stacie Orrico IP: 81.18.207.* 19.12.03, 14:58 Powiem tylko jedno: Stacie Orinoko(zapis fonetyczny) to ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Stacie Orrico 19.12.03, 17:49 Gość portalu: ANKAra napisał(a): > Powiem tylko jedno: Stacie Orinoko(zapis fonetyczny) to ciota. Powiem jedno: rodzice niepotrzebnie kupili ci komputer. Odpowiedz Link Zgłoś