kwik 16.01.04, 16:33 tak tylko sprawdzam, czy ktos tu siedzi :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise Re: policja!!! 17.01.04, 16:18 siedzi no moze nie ciagle siedzi - ale od czasu do czasu siada:-) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: policja!!! 17.01.04, 16:38 Na hasło:"Policja!" burzy mi się krew. Szczegółów szukać tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15684&w=9850159 Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: policja!!! 19.01.04, 16:10 niedzwiedziczka napisała: > Niestety nie. Moze miał powody, żeby zniknąć? W mojej rodzinie Ciotka Celina znalazła się po 8 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: policja!!! 20.01.04, 11:01 No właśnie nie miła, bo był schorowany, domator i do tego przywiązany do żony. A tak w ogóle, to nikt nie widział jak wychodził ze szpitala. Ja osobiście uważam, że miał dość życia. A mój mąż wciąż wierzy, że może np. stracił pamięć i gdzieś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: policja!!! 20.01.04, 13:30 Wróżka twierdzi, że żyje. Pytanie: gdzie? Mąż poobchodził wszystkie schroniska dla bezdomnych w pobliskim mieście, obdzwonił szpitale, szuka go cała rodzina. Fundacja Itaka zamieściła jego zdjęcie w sobotnim wydaniu "GW" i na . Żadnego odzewu Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: policja!!! 20.01.04, 16:01 Może stracił pamięć, dopóki nie znajdą tego pana, dotąd trzeba wierzyć, że znaleziony będzie cały i zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: policja!!! 23.01.04, 15:35 Brat męża ma właśnie wysłać dokumenty do programu "Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie". A mąż poobchodził wszystkie noclegownie w okolicach i obdzwonił szpitale. Ja już nie wierzę, że żyje. Myślę, że coś mu się złego stało. Natomiast nie mówię nic mężowi - niech ma nadzieję. Ja też bym miała na jego miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: policja!!! 11.03.04, 15:41 och kwik, przestraszyłaś mnie okropnie!!! skąd ty bierzesz pomysły na takie wyrafinowane żarty? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: policja!!! 11.03.04, 15:52 zazwyczaj z popoludniowej lektury qteampy :P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: policja!!! 11.03.04, 16:01 ???? ludzie czytaja i nic a nic nie rozumieja???? to tak mialo byc? ok. spadam. Odpowiedz Link Zgłoś