Gość: Tricky IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 00:45 Płyta Dobra, ale to co napisał pan szanowny redaktorzyna co nie zna się na muzyce at all to jakieś niezrozumiałe bełkoltliwe brednie...pnaie sanocki daj se pan siana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Unkle IP: *.nll.se 10.11.03, 13:00 Gość portalu: Tricky napisał(a): > Płyta Dobra, ale to co napisał pan szanowny redaktorzyna co nie > zna się na muzyce at all to jakieś niezrozumiałe bełkoltliwe > brednie...pnaie sanocki daj se pan siana! --------------- Przeczytaj to co napisales! Jestes z siebie zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pezet Re: Unkle "Never, Never, Land" IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 28.04.04, 14:32 Czy moglby mi ktos odpowiedziec na to pytanie- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ave Re: Unkle "Never, Never, Land" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 16:53 Na poprzednim - pierwszym - Psyence Fiction. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: Unkle "Never, Never, Land" IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 10.05.04, 18:47 no ja widze ze ktoś tak jak ja próbuje sie dowiedziec tego. hcesz wygrać bilet na metallice, co? Odpowiedz Link Zgłoś