Gość: Level1 IP: *.toya.net.pl 09.11.03, 18:22 SUEDE SIĘ ROZPADA, BRIT POP UPADA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kryha Obudziłeś się! IP: *.acn.waw.pl 09.11.03, 18:52 brit pop już dawno zdechł a Suede już dawno brit pop osrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: Obudziłeś się! IP: *.toya.net.pl 09.11.03, 19:27 NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Obudziłeś się! 09.11.03, 20:34 Gość portalu: kryha napisał(a): > brit pop już dawno zdechł a Suede już dawno brit pop osrali Wydaje mi się, że tylko pierwsza część tego zdania jest prawdziwa tak do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_jack Re: SUEDE SIĘ ROZPADA, BRIT POP UPADA :-( 09.11.03, 22:38 i co teraz zrobi Myslovitz )) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: SUEDE SIĘ ROZPADA, BRIT POP UPADA :-( 09.11.03, 23:12 Podobno brit pop umarł razem z prog rockową płytą Oasis 'Be Here Now' Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: SUEDE SIĘ ROZPADA, BRIT POP UPADA :-( 09.11.03, 23:15 madee1 napisała: > Podobno brit pop umarł razem z prog rockową płytą Oasis 'Be Here Now' Oraz awangardowym albumem Blur "Blur" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: SUEDE SIĘ ROZPADA, BRIT POP UPADA :-( IP: *.toya.net.pl 09.11.03, 23:36 Ja kiedyś słyszałem, że brit pop się skończył,gdy lider Oasis przestał się kłocić z Damon'em Albarn'em. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: SUEDE SIĘ ROZPADA, BRIT POP UPADA :-( 09.11.03, 23:39 Gość portalu: Level1 napisał(a): > Ja kiedyś słyszałem, że brit pop się skończył,gdy lider Oasis przestał się > kłocić z Damon'em Albarn'em. To trochę żeś głupio słyszał. Nawet bardzo głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: SUEDE SIĘ ROZPADA, BRIT POP UPADA :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 23:43 Gość portalu: Level1 napisał(a): > > Ja kiedyś słyszałem, że brit pop się skończył,gdy lider Oasis przestał się > > kłocić z Damon'em Albarn'em. Ktoś się kłócił z Damon'em Albarn'em, ale to nie był Liam z Oasis tylko Brett Anderson ze Suede (tak nawiasem mówiąc kłócili się o kobietę - Justin Frishman z Elastici). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: SUEDE SIĘ ROZPADA, BRIT POP UPADA :-( IP: *.toya.net.pl 09.11.03, 23:46 Słyszałem też, że moda na neo brit pop powróci, gdy lider Oasis i Blur stworzą razem nowy zespół o nazwie BLURSIS. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: SUEDE SIĘ ROZPADA, BRIT POP UPADA :-( 09.11.03, 23:49 Gość portalu: Meg napisał(a): > Ktoś się kłócił z Damon'em Albarn'em, ale to nie był Liam z Oasis tylko Brett > Anderson ze Suede (tak nawiasem mówiąc kłócili się o kobietę - Justin > Frishman z Elastici). No właśnie, Liam i Noel z Damonem się nie kłócili, tylko nawzajem obrażali i życzyli wszystkiego co najgorsze ) Odpowiedz Link Zgłoś