Gość: MARCIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 21:42 MOJE TO 1)Metallica - ONE 2)Deep purple - When A Blind Man Cries 3)Iron Maiden - Fear of the Dark Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xamel Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE 10.11.03, 10:14 moje najlepsze 3? hmm no to tak : z chlopakami z jelonek zesmy grali takiego knickina on heaveans doora to bylo najlepsze z chlopakami z bemowa byl improwizowany blues (ale o 4 po poludniu) do piwa i brydzyka w beskidzie zywieckim a solo to takie tam zepolenie z tego no metallicy, ale wOne sie nie wyrabialem palcyma wiec wybieram miedzy Master of puppets i motorbreath to takie co mi najlepiej wychodzilo bo nothinga sie wstydam do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 11:28 „Not My Kinda Scene” - Powderfinger A dalej wszystko co GN’R. Odpowiedz Link Zgłoś
vampira Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE 10.11.03, 16:29 zdało mi się było pomyśleć, iże masz rację po części. chociaż z rockowymi piosenkami, to wcale nie jest takowoż łatwo, jakoby się wydawać mogło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 19:07 1. Guns'n'Roses - Sweet Child O'Mine 2. Metallica - Fade To Black 3. Pearl Jam - Off He Goes Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
soso_soso Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE 11.11.03, 10:16 Spin Doctors - Two Princes Pretenders - Middle of the Road Tina Turner - Steel Claws np. oczywiscie pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boob Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 11:57 1) Rok 2) end 3) rol Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE 11.11.03, 13:28 Nasze ? Hmmm... 1. Wrath & Rust 2. Alone 3. Stoned Baby reszta też jest niezła, ale jeszcze w fazie podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE 11.11.03, 16:37 The Doors – The End Janis Joplin – Piece of my Heart z nowszych Pearl Jam – State of Love and Trust Odpowiedz Link Zgłoś
s.o.a.d Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE 11.11.03, 17:04 1.Puddle Of Mudd - Blurry 2.The Used - The Taste Of Ink 3.System Of A Dwon - Toxicity Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE 11.11.03, 17:08 Krystyna Giżowska - Nie było ciebie tyle lat Urszula Sipińska- Mam cudownych rodziców Gang Marcela - Tyle złamanych serc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boob Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 22:00 vulture napisał: > Krystyna Giżowska - Nie było ciebie tyle lat > Urszula Sipińska- Mam cudownych rodziców > Gang Marcela - Tyle złamanych serc To nie jest rok. Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE 12.11.03, 08:04 vulture napisał: > Krystyna Giżowska - Nie było ciebie tyle lat > Urszula Sipińska- Mam cudownych rodziców > Gang Marcela - Tyle złamanych serc i oto w koncu cala i naga prawda o Vulturze !!! PS: ten ranking jest prawdziwy bo gdyby vul pisal go dla smiechu nie zapomnialby o Beacie ... Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczka Re: Najlepsze WASZE 3 PIOSENKI ROCKOWE 12.11.03, 09:44 1)Metallica-"One" 2)Audioslave-"Like A Stone" 3)SOAD-"Chop Suey" To są oczywiście tylko przykłady, bo nie można na zawołanie podać 3 świetnych utworó, jeśli uwielbia się każdą na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś