ilhan 12.11.03, 16:52 Ja stawiam 1:1. Optymistycznie umiarkowanie, a co... Dla Polski strzeli Rasiak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 17:01 Znowu te mecze i to zamiast "M jak Miłość" Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper wybieram..... 12.11.03, 17:35 co innego - na Discovery o tej porze, tzn 22.00 bedzie fajny program o rozwoju muzyki rockowej w roznych dziwnych krajach w tym Polsce. Fragmenty poswiecone PRLowi ma prowadzic Wojtek Mann takze chyba sobie daruje pilke kopana a popatrze na ten dokument. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: wybieram..... 12.11.03, 17:42 agentcooper napisał: > co innego - na Discovery o tej porze, tzn 22.00 bedzie fajny program o rozwoju > muzyki rockowej w roznych dziwnych krajach w tym Polsce. Fragmenty poswiecone > PRLowi ma prowadzic Wojtek Mann takze chyba sobie daruje pilke kopana a > popatrze na ten dokument. A od czego ejst pilot jak nie od przelaczania i rownoczesnego ogladania obu? 2:1 dla nas, a co mi tam, zawsze typuje nasze zwcyeistwo to i dzis to zrobie . Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: wybieram..... 12.11.03, 18:34 typuje tak jak profesor z "Alternatywy 4" "-Porządek 6 , 4 -ale dla kogo -nieważne" Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 18:32 0:2 dla makaroniarzy,co nie tylko lepszą kuchnię mają ale i lepiej piłkę potrafią kopać. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 18:33 To ja się pocieszam tym, że Włosi zremisowali w eliminacjach z taką potęgą piłkarską jaką jest Litwa Obstawiam destrukcję mej łazienki, jedyne co pewne )) I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 20:30 ilhan napisał: > Ja stawiam 1:1. Optymistycznie umiarkowanie, a co... > Dla Polski strzeli Rasiak. Po tym, jak dowiedziałem się o zestawieniu środka pola Kukiełka / Lewandowski (ch**nia wszechczasów, przypominam mecz z Łotwą 0-1), drżę o to, żeby nie skończyło się wyżej niż 0-2. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 22:44 ilhan napisał: > ilhan napisał: > > > Ja stawiam 1:1. Optymistycznie umiarkowanie, a co... > > Dla Polski strzeli Rasiak. > > Po tym, jak dowiedziałem się o zestawieniu środka pola Kukiełka / Lewandowski > (ch**nia wszechczasów, przypominam mecz z Łotwą 0-1), drżę o to, żeby nie > skończyło się wyżej niż 0-2. > Hahahahaha Akurat srodek gral zajebiscie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 22:57 kubasa napisał: > Hahahahaha > > Akurat srodek gral zajebiscie, hehe Hahahaha. Akurat środek grał dokładnie tak chujowo jak myślałem że zagra. Ale że cała reszta była zajebista, to się udało BRAWO POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 23:09 > Hahahaha. Akurat środek grał dokładnie tak chujowo jak myślałem że zagra. Ale > że cała reszta była zajebista, to się udało Bo Ty stary jestes k...a i za Deyna tesknisz . Srodek gral dobrze bo byl ambitny zabieral wiele pilek i malo tracil, akcje konstruowali skrzydlowi. Dobry pomysl, tak graja skandynawowie, tak grali Anglicy, przynosi to efekty. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 23:15 kubasa napisał: > Srodek gral dobrze Nie. > bo byl ambitny Był. > zabieral wiele pilek Tak. > i malo tracil, Bardzo dużo tracił i bardzo głupio. > Dobry pomysl, tak graja skandynawowie, tak grali Anglicy, przynosi to efekty. Nie. Ja chcę jednego ofensywnego piłkarza w środku. Albo chociaż walecznego potrafiącego rozegrać piłkę jak człowiek (przykładowo: Szymkowiak, Mila). Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 23:24 ilhan napisał: > kubasa napisał: > > > Srodek gral dobrze > > Nie. > Tak > > bo byl ambitny > > Był. > > > zabieral wiele pilek > > Tak. > > > i malo tracil, > > Bardzo dużo tracił i bardzo głupio. Nie wiecej niz Szymkowiak w meczach ze Szwedami czy Anderlechtem. > > > Dobry pomysl, tak graja skandynawowie, tak grali Anglicy, przynosi to efek > ty. > > Nie. Ja chcę jednego ofensywnego piłkarza w środku. Albo chociaż walecznego > potrafiącego rozegrać piłkę jak człowiek (przykładowo: Szymkowiak, Mila). > Szymkowiak jako rezerwowy. Mila tak, w pomocy z Sobolewskim, rez: Kukiełka Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 20:51 Obstawiam naszą klęskę, nie mniej niż 3:0. Może będzie 2:0 jeśli sobie odpuszczą. A poza tym to nie fair, bo nie gra Totti Odpowiedz Link Zgłoś
vulture napiszcie jak się skończy ile przejebaliśmy 12.11.03, 21:06 Bo mi się nie chce oglądać a chciałem się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: napiszcie jak się skończy ile przejebaliśmy 12.11.03, 21:24 vulture napisał: > Bo mi się nie chce oglądać a chciałem się pośmiać. na razie kubasa wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper do przerwy 2:1 12.11.03, 21:39 kto by sie spodziewal....a slask wygral w eurolidze w kosza na wyjezdzie takze moze dobry dzien dla naszych sportowcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 21:50 Zamiast "M jak Miłość" trzasnąłem sobie "Na Wspólnej" i "Samo życie". Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 22:07 miecio4 napisał: > Zamiast "M jak Miłość" trzasnąłem sobie "Na Wspólnej" i "Samo życie". mieciu - jak mogłes przegapic "Kawalera do wzięcia" Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Polska - Włochy : typowanie 12.11.03, 22:28 Dzisiaj nudny był "Kawaler do wzięcia" Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper wygralismy ale to chyba malo istotne.... 12.11.03, 23:16 bo tak naprawde czy Wlosi mogli sie skoncentrowac na grze w takim dniu jak dzisiejszy ? Mimo ze ciesze sie ze wygralismy to uwazam ze chyba lepiej bylo mecz odwolac. Gdyby to 18 polskich zolnierzy zginelo dzis w Iraku nie wiem czy mialbym ochote na ogladanie pilki noznej... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: wygralismy ale to chyba malo istotne.... 12.11.03, 23:41 agentcooper napisał: > bo tak naprawde czy Wlosi mogli sie skoncentrowac na grze w takim dniu jak > dzisiejszy ? Mimo ze ciesze sie ze wygralismy to uwazam ze chyba lepiej bylo > mecz odwolac. Gdyby to 18 polskich zolnierzy zginelo dzis w Iraku nie wiem > czy mialbym ochote na ogladanie pilki noznej... Hmmm, niby wszystko ok... Natomiast nie zgadzam się na takie wytłumaczenie włoskiej porażki w tym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: wygralismy ale to chyba malo istotne.... 13.11.03, 00:10 ilhan napisał: > Natomiast nie zgadzam się na takie wytłumaczenie > włoskiej porażki w tym meczu. > To nie jest wytłumaczenie- to jest fakt. Poczytaj sobie prasę: dla Włochów ten zamach był jak powtórka z 11 września. Zgadzam sie że mecz powinien być odwołany (może by puścili w zamian "M jak Miłość"). Odpowiedz Link Zgłoś