Gość: dans IP: 172.16.5.* 30.01.09, 18:21 a z jakiej okazji redakcja przyznała nagrodę zespołowi, której liderem jest redaktor naczelny tejże redakcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Miażdżąca impreza IP: 79.139.92.* 30.01.09, 19:48 sorry, ale ckod, pomimo tego, że kuba jest naczelnym, naprawdę zasłużyło na tę nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarec Re: Miażdżąca impreza IP: *.chello.pl 31.01.09, 01:03 Grupa znajomych stworzyła nagrody, które wręczają sobie nawzajem. Te nagrody nie maja najmniejszego przełożenia na sprzedaż płyt czy zainteresowanie zespołem. Jeżeli tak wygląda rynek niezależny, to...chyba jest bardziej układowy niż mainstream. Odpowiedz Link Zgłoś
spejs_lord_mada_faka Re: Miażdżąca impreza 31.01.09, 09:44 Nie ma przełożenia na na zainteresowanie? Buahahah, trzeba było zobaczyć co się działo na CKOD w Palladium albo w Fabryce Trzciny na festiwalu I love... Łódź. CKOD było nominowane jeszcze na zespół roku, a Wandachowicz za najlepsze teksty. Mimo, że wiele osób w Basenie Artystycznym krzyczało "Kuba", nagrodę dostał Afro Jax. Jedyne co było ustawiane, to kolejność wykonawców pod nagrody. Zanim zaczniesz, malkontencie, oceniać - zacznij bywać i patrzeć co dzieje się na koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Past Re: Miażdżąca impreza IP: *.chello.pl 31.01.09, 09:46 "Piosenka roku - Sokół i Pono "W aucie"" - spadłem z krzesła i połamałem sobie żebra <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lorda Re: Miażdżąca impreza IP: *.chello.pl 31.01.09, 11:13 A ile sztuk ostatniej płyty sprzedało ckod??? A Muchy ile?? Zejdz na ziemie kolego. Poza tym komentarz najmniej się dotyczył akurat ckod, bo to faktycznie zasłużony zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Miażdżąca impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 22:57 hej hej zaglosujcie na rotofobie! ican.pepsi.pl/zespol/rotofobia Odpowiedz Link Zgłoś