Gość: justyna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 20:23 PODAJCIE PROSZĘ JAKĄŚ DOBRĄ STRONĘ Z TEKSTAMI PIOSENEK, NAJLEPIEJ ŚWIEŻYMI:p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otherside Re: TEKSTY PIOSENEK_ GDZIE SZUKAĆ???? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.11.03, 20:44 www.azlyrics.com Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: TEKSTY PIOSENEK_ GDZIE SZUKAĆ???? 16.11.03, 20:50 Mam dwa linki: http://www.letssingit.com/?http://www.letssingit.com/unkle-be-there-q78g7tz.html - na tą stronę wchodź przez ten link (jak wejdziesz przez www.letssing.com to prawdopodobnie nie dostaniesz się na tą stronę - mnie się nie udało) www.allthelyrics.com - ale tutaj nie wiem czy są najnowsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: TEKSTY PIOSENEK_ GDZIE SZUKAĆ???? IP: *.spray.net.pl / 192.168.1.* 16.11.03, 20:57 A ja to w ogóle robię tak : w google wpisuję "nazwa wykonawcy" lyrics, i już. Wyszukuje mi strony, z których zazwyczaj 3-4 pierwsze są sensowne albo wręcz bardzo sensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: TEKSTY PIOSENEK_ GDZIE SZUKAĆ???? 16.11.03, 22:30 Ja też tak robię jak nie ma tego tekstu którego akurat szukam na stronach które podałam w moim poprzednim poście. Ale najczęściej są, więc nie męczę się z wyszukiwarką. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: TEKSTY PIOSENEK_ GDZIE SZUKAĆ???? 16.11.03, 22:59 www.pipol.pl/intro.php www.teksty.org Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v3 www.webmedia.pl/biesiada IP: *.bci.net.pl / *.kkibci.pl 17.11.03, 12:57 polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vennaa Re: TEKSTY PIOSENEK_ GDZIE SZUKAĆ???? IP: 213.77.92.* 17.11.03, 16:06 Oto najlepsza stronka z tekstami,sa nawet lyrics z jeszcze nie wydanych płyt. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.leoslyrics.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC fajne stronki z songami :P IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 20:52 www.lyrics.com www.letssingit.com www.sing365.com www.lyricsfreak.com n so on =) hehe milego studiowania textow =) ~M~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: TEKSTY PIOSENEK_ GDZIE SZUKAĆ???? IP: 81.18.207.* 19.12.03, 13:38 www.lyricscafe.com (a może www.lirycscafe.com??...Ale chyba to pierwsze...) dobra stronka z wieloma textami (niestety-nie polskimi...) Odpowiedz Link Zgłoś