jack9 19.11.03, 18:37 Dostałem DVD i jest fajnej niż w kinie - entów więcej... tylko Legolas sufrujacy na tarczy trochę śmieszny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture ech 19.11.03, 19:21 Fajnie masz - ja sobie jeszcze poczekam, niestety. Ale za jakiś czas pewnie nabędę, bo za dużo fajnych rzeczy na dvd wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Buuraruum 20.11.03, 08:14 Masz już reżyserską?? Opowiadaj, opowiadaj... Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Buuraruum 20.11.03, 08:40 Nie miałem czasu obejrzeć całego - bo 42 min. więcej - dostałem wczoraj, a wieczorem koncert...itd... ...ale w scenkach które są dodane jest mnóstwo humoru - głupawe rozmówki Merrego i Pipina, zabójcze teksty Gimliego... Sprawę piątej płytki w zestawie traktowałem mało poważnie, ale jak się przyjrzałem co zawiera, jak w tym wszystkim jest dbałośc o szczegóły to... filmowe wyprodukowanie Goluma było mi obojętne, ale gdy się w to zagłębiam zaczyna mnie fascynować... ale jeszcze dużo oglądania przede mną ... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Buuraruum 20.11.03, 08:42 Kurcze, jak tylko obejrzesz to powiedż jak dodatkowe sceny wygladały, bo kurde kinowa wersja była pomotana bez składu i ładu. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Buuraruum 21.11.03, 23:06 Wtrącę się, bo choć na zwykłym video, to też obejrzałam część drugą w tym tygodniu i niestety zgadzam się, że jak kto nie czytał to mógł zgłupieć. Poza tym teraz już wiem, że to należy oglądać w domu, bo tylko tak człowiek się nie zanudzi (jak ja przy cz.1 w kinie). Potrzeba robienia przerw jest ewidentna (zaraz dostanę po głowie od jakiegoś fanatyka, ale co tam). Książka górą! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Buuraruum 24.11.03, 08:34 Fucktycznie książka góra, ale z tym kinem to bym się nie zgodził.)) Ja wysiedziałem bez przerwy i jeszcze chciałem. Kurde, Dwie Wieże są o 42 minuty dłuzsze od oryginału... Kurwa, ja chcę to obejrzeć!! Odpowiedz Link Zgłoś