19.11.03, 18:37
Dostałem DVD i jest fajnej niż w kinie - entów więcej...wink
tylko Legolas sufrujacy na tarczy trochę śmieszny...
Obserwuj wątek
    • vulture ech 19.11.03, 19:21
      Fajnie masz - ja sobie jeszcze poczekam, niestety. Ale za jakiś czas pewnie
      nabędę, bo za dużo fajnych rzeczy na dvd wychodzi...
    • aric Re: Buuraruum 20.11.03, 08:14
      Masz już reżyserską??
      Opowiadaj, opowiadaj...
      • jack9 Re: Buuraruum 20.11.03, 08:40
        Nie miałem czasu obejrzeć całego - bo 42 min. więcej - dostałem wczoraj, a
        wieczorem koncert...itd...
        ...ale w scenkach które są dodane jest mnóstwo humoru - głupawe rozmówki
        Merrego i Pipina, zabójcze teksty Gimliego...
        Sprawę piątej płytki w zestawie traktowałem mało poważnie, ale jak się
        przyjrzałem co zawiera, jak w tym wszystkim jest dbałośc o szczegóły to...
        filmowe wyprodukowanie Goluma było mi obojętne, ale gdy się w to zagłębiam
        zaczyna mnie fascynować...
        ale jeszcze dużo oglądania przede mną ...
        • aric Re: Buuraruum 20.11.03, 08:42
          Kurcze, jak tylko obejrzesz to powiedż jak dodatkowe sceny wygladały, bo kurde
          kinowa wersja była pomotana bez składu i ładu.sad
          • martolka Re: Buuraruum 21.11.03, 23:06
            Wtrącę się, bo choć na zwykłym video, to też obejrzałam część drugą w tym
            tygodniu i niestety zgadzam się, że jak kto nie czytał to mógł zgłupieć. Poza
            tym teraz już wiem, że to należy oglądać w domu, bo tylko tak człowiek się nie
            zanudzi (jak ja przy cz.1 w kinie). Potrzeba robienia przerw jest ewidentna
            (zaraz dostanę po głowie od jakiegoś fanatyka, ale co tam). Książka górą!
            • aric Re: Buuraruum 24.11.03, 08:34
              Fucktycznie książka góra, ale z tym kinem to bym się nie zgodził.smile))
              Ja wysiedziałem bez przerwy i jeszcze chciałem.
              Kurde, Dwie Wieże są o 42 minuty dłuzsze od oryginału... Kurwa, ja chcę to
              obejrzeć!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka